- Emoji Skoru
- 19.021
- Puanlar
- 823
Bir de egzoz çıkışı gibi yana bi yere bi delik actilar miydi tadindan yenmez.Karavan alirlarsa tum sorunlar cozulur bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de egzoz çıkışı gibi yana bi yere bi delik actilar miydi tadindan yenmez.Karavan alirlarsa tum sorunlar cozulur bence.
Ay yoksa bu eşimin akrabası mı? O da muhtarın karısı ile konuşmuş muhtar kolunu bacağını kırıp eline vermiş, eşime diyomuş evde korkarım sizde kalıyım. Eşim de bi s.git demiş. Adama bi de oraya buraya gidelim işim var diyomuş. Hastaneden almış jandarmada ifade verdiği gibi atmış köyüne.Is kazasi dedigi işte milletin karisina kizina uzanmasinin sonucudur döndürüp sokmuslardir o elini bi tarafina :))
Ahhahaha olaya gel salak herif ya sanki duyulmayacak. Cok iyi yapmis muhtar :) parti kursun oy verelim ırz dostlari olarakAy yoksa bu eşimin akrabası mı? O da muhtarın karısı ile konuşmuş muhtar kolunu bacağını kırıp eline vermiş, eşime diyomuş evde korkarım sizde kalıyım. Eşim de bi s.git demiş. Adama bi de oraya buraya gidelim işim var diyomuş. Hastaneden almış jandarmada ifade verdiği gibi atmış köyüne.Bu olaydan önce bize ben doğruları söylüyorum diye milletin işine gelmiyo ondan kavga ediyolar falan diyodu.
![]()
Adamin kalbine mi indireceksiniz ya, çeşit çeşit kadin görünce beynine falan kan gitmez.
Tamam ama bu sefer benim arabamla gezcez![]()
Yoksaaaaa???Arkadaslar bur aydır gorustugum bırı var gecen bahsettım en son arabada bosaldı bnde cıkıp gıttım o gunden sonra tekrar aradı sacmaladıgını soyleyıp ozur dıledı bnde buyuk saygısızlık bana karsı dedım olmucagına soyledım saygı duyarım dedı bıde ıstanbula gıdıcekmıs bnde ne ısın var dedım ısrarla soylemedı benı onemsemıyor cok bellı anlamıstım ama bu sefer cok barız 10 gundur yok aklına gelınce benı arıyor bu bnde takıntı oldu bu adamı unutmak ıcın engelleyım mı oynıyor benle kesınlıkle ben bıtırmelıyım lutfen lınclemedenn cvp verin