bn gerekenı yapıp cıkıp evime geldmE siz de bakiyorsunuz ahshs adam midesiz de siz cok mu midelisiniz sanki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn gerekenı yapıp cıkıp evime geldmE siz de bakiyorsunuz ahshs adam midesiz de siz cok mu midelisiniz sanki?
Kız ben anlamıyorum hadi de sen de çok anlamıyorsun belli ki adamın hallerinden. Hadi ne yorum yapmamızı istiyorsan söyle de onu yazalım. Bence çok beyefendi evlenilecek bir erkek. Seni ele güne muhtaç etmez arabanızda mutlu mesut yaşarsınızInsanın halınden anlamazsın
Karavan alirlarsa tum sorunlar cozulur bence.Seni ele güne muhtaç etmez arabanızda mutlu mesut yaşarsınız
Ahahah. Her dediğini doğru mu sayıcaz şimdi bu aç abazanın?Kendısı anlattı belkı dokunma olmustur gercı opmeyıde cınsellıkten sayıyor
Nerde konaklayacaklarsa söylesinler de yanlışlıkla gitmeyelim bariKaravan alirlarsa tum sorunlar cozulur bence.
Bu adam yarın yatakta da aynısını yapar, yum gözünü der bir köşede ağğğh diye patlar.Kız ben anlamıyorum hadi de sen de çok anlamıyorsun belli ki adamın hallerinden. Hadi ne yorum yapmamızı istiyorsan söyle de onu yazalım. Bence çok beyefendi evlenilecek bir erkek. Seni ele güne muhtaç etmez arabanızda mutlu mesut yaşarsınız
hahhahah yaaa psikolojimi bozdu bu konu gözümün önüne geliyoBu adam yarın yatakta da aynısını yapar, tüm gözünü der bir köşede ağğğh diye patlar.
Ahahah. Her dediğini doğru mu sayıcaz şimdi bu aç abazanın?
Ne yaparsa yapsınBu adam yarın yatakta da aynısını yapar, yum gözünü der bir köşede ağğğh diye patlar.
Sayma mumkunse konusmaAhahah. Her dediğini doğru mu sayıcaz şimdi bu aç abazanın?
Olur gelNerde konaklayacaklarsa söylesinler de yanlışlıkla gitmeyelim bari![]()