• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenkı olayın devamı cok kotu olay oldu

Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
🤣 Trollük desen var

Tecavüze uğramadığınıza şükredip bir daha asla görüşmeyin derim.
Konu sahibi bağyan olduğunu söyledi
Zaten bır haftadır ortada yok niyeti bellı bıttı

Bır haftadır yok bıttı bnce

Oyle ztn bır suru kısıyle bebaber olmus

Cocugu begenıyorum mantıklı davranmak zorundayım
Sürekli tekrar ettiği cümlelere bakacak olursak, durum ortada.

Bundan sonra bir erkekle buluşma yapacaksanız açık alanda, topluluk içinde görüşün. Araba içinde takılmayı bırakın. Evine ya da araba içinde sohbet etmeye çağıran olursa kabul etmeyin.
Hıc bulusmamayı tercıh edıyorum

Yemişim sevgisini.. adam önceki buluşmada da aynısını yapmış zaten. Hani kaç defa daha seni böyle kullanırsa ikna olacaksın seni sevmedigine? O zaman da ay beni aramıyor sevse arar diye akla zıt bi düşüncemsi geliştirmiştin. Sen üçüncüye de buluşup dozu artmış bir istismar sonrası sevmekten bahsedersin.
Ne evlenmesi adam kaçtı gelsede umrumda degıl gorunce konusmam olur bıter ıstemıyosa soyleyebılır oyuncak degıl bu

Adam pantolonu çıkarana kadar boşalıyomuş zaten ne tecavüzü abshssjsk
Hayır bu ikinci kere olmuş kendisi de memnun demek ki. Ay 1 dk mı sürüyo 🤣🤣🤣
Bıkere oldu

Kendıne uygun bırını bulsun

Siz ciddi ciddi 34 yaşında mısınız?
Bu nasıl davranış, bu nasıl kanmak ve bu nasıl bir Türkçe?
Son duruma kadar cafede oturdum
Sizin sonumuz iyi değil illa taciz edileceksin.boyle sapik biriyle nasıl sakin kafayla konuşmayı düşündünüz acaba?böyle azgın birini ne gördüm ne duydum.
Adamın bunye alıskın hayvan gıbı ıstek var dıyo

Back
X