Geçer dimi ?

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
33
Arkadaşlar ben uzun zamandır panik atak tedavisi görüyorum buna ek bide nefes açlığı çekiyorum aldıgım nefes yetmiyor esniyorum sürekli daralıyorum gitmediğim doktor kalmadı bir türlü rahatlayamadım evliyim korkularım ve rahatsızlıgım yüzünden cocuk bile düşünemiyorum.. allah düşmanıma vermesin..
En büyük şansım eşim bana cok destek oluyor fakat bazen bu halimle onu yordugumu düşünüp bide buna üzülüyorum kafam öyle bulanıyor ki yanımda olmasına mutlu olup bu halimle ugrasıyor diye üzülüyorum. Nasıl gecer ne zaman biter bilemiyor insan ne cok yorulmusum...

Size ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama bu panik ataktan dolayı şehir içi veya şehir dışı gitmediğim hastane kalmadı benim yasım 25 ve 6 yıldır bu durumu yasıyorum çok beter birsey özellikle panik anlarımda nefes alamıyorum ve esnemek istiyorum esnedikce sanki ağzım yerinden çıkacakmış gibi acı hissetmeye başlıyorum kullanmadığım ilaç kalmadı hepsinin yan etkileri çok ciddi oldu hormonlarım adet düzenlerim bozuldu tüylenme problemimim oldu en son özel bir hastanede bi doktora gittim ve kendisi beni baya bi dinledi en sonunda sen zaten bu 6 yıl içinde içmen gereken bütün ilaçları içmişsin senin psikoterapi Alman gerekiyor dedi neyse yaşadığım şehir de baya bi ünlü bi uzman buldum emdr terapisi almaya başladım bu ikinci oldu ve İnan’ın terapiden önce de ilk gittiğimde 90 dakika boyunca konuştuk ve o bile beni rahatlatmaya yetmişti yani bazı seyler irade meselesi beyinde bitiyor size tavsiyem ilaçlarla bedeninizi zorlamayın araştırın

Merhaba aynı sıkıntı bendede var malesef Tedaviniz işe yaradı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…