Çaresiz değil de en paramparça dönemimdeyim. Yıllanmış bir ilişki çatırdamya başladı artık. Bitti. Bitmek üzere gel gitler beni mahfediyor. Hayatıma adapte olamıyorum. Bugün ağlarken bir sürü tırnak izi kaldı vücudumda. Sanırım öfke kontrolüm var. Ona mesaj atmadan yapamıyorum bittiğini anladıkça onu rahat gördükçe parçalanıyorum. Bazı kızlar yalnız büyür bir ev içinde. Sonra der bu çocuk kaderim yıllarım. Hayaller kurarsınız ya sonra yok olur. Aman ne dramatik değil de kendinizi yerime koyup çaresizce düşünür müsünüz? Eminim ki böyle şeyler yaşayıp üzerinden 10 yılı geçirmiş insanlar vardır. Ama ben şuan o acının en başındayım. Acı çekmekten korkuyorum ama öyle bir çekicem ki. Barışırsınız diyorlar. Güven kalmadı en en güvendiğim insana. Başkası mı var diyorum. Olsa ne olur canım beş katı daha yancak. Yorganın altında boğazım düğüm ağlamamaya çalışıp yazıyorum.
Yaşanmışlıklar var. Bu acının nasıl üstesinden gelicem. Yaşım genç çok. Fakat hayat bazı insanları çok yorar her anlamda.. kendimi berbat hissediyorum. Yanımda kimse yok çaresiz bitkin deli gibi ağlayan bir ben. Oturdum boş boş bakınıyorum. Şimdi ne olacak ? Ben ne olacağım? Ne yapacağım? Koca yıllık ilişki hayallere yaklaşmışken herkes sizi bilirken o aniden gelen boşluk. Ben hayatta neler gördüm buda geçecek ama çok başındayım dayanmak çok çok zor geliyor. Lütfen birşey deyin bana zor olacak ama biter deyin canım yanıyor boğazım düğümler içinde gözlerim şiş ve beni asla takmayan bir insan. Ama bir an da nasıl bu hale geldi ? Belki çoktan böyleydi. Yolun sonuna geldik. Belki de benim sonuma...
Yaşanmışlıklar var. Bu acının nasıl üstesinden gelicem. Yaşım genç çok. Fakat hayat bazı insanları çok yorar her anlamda.. kendimi berbat hissediyorum. Yanımda kimse yok çaresiz bitkin deli gibi ağlayan bir ben. Oturdum boş boş bakınıyorum. Şimdi ne olacak ? Ben ne olacağım? Ne yapacağım? Koca yıllık ilişki hayallere yaklaşmışken herkes sizi bilirken o aniden gelen boşluk. Ben hayatta neler gördüm buda geçecek ama çok başındayım dayanmak çok çok zor geliyor. Lütfen birşey deyin bana zor olacak ama biter deyin canım yanıyor boğazım düğümler içinde gözlerim şiş ve beni asla takmayan bir insan. Ama bir an da nasıl bu hale geldi ? Belki çoktan böyleydi. Yolun sonuna geldik. Belki de benim sonuma...