Geçer mi? hayır geçmiycek :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Yasadiklarim zor çok zor zamanlardan geciyorum bugün hayatimda ilk defa yok olmak istedim içten istedim bunu da.Aksam babamla tartistik sebep çok aptalca demeye dahi yazilmicak bise neden peki yok olma noktasına geldim artik katlanamiyorum kizlar ben sanirim sabrim bitti babam ağzimi actigim an bana aptal salak der sürekli sebep ise benim evlenmemem buna tepkili asil evde olmam onu belliki onu baya rahatsız ediyor hos ben mutlumuyum asla ben de isterdim mutlu yuvam olsun kendi duzenimi kurayim ama olmuyor asik
olmayi bekledim hep oldumda hem de deli
gibi ama asik olduğum adamin derdi
baskaydi daha öncede onunla ilgili
konularim var bi şekilde olmadi bitti gitti
unuttmmu onu sacma çok saçma ama
unutmadim ama imkansiz di
biliyorum.yeniden sevmek istedim
güvenmek istedim denedimde yeniden
biseler hissedebildigimi gördüm de hatta
ama sonuç ayni hüsran bana yaklasanlar
cinsellik oldu hep düşünceleri benimde
nasil biri oldugumu anlayınca uzak
durdular zaten sadece sonuç olarak kocaman hayal kirikliklarim var şuan hissettiğim duygular ise kendimi bi pislik gibi hissediyorum mutluluğu haketmiyormusm demekki okadar yalniz hissediyorumki kendimi yasamam gereksiz gibi .Gecermi diyordum bigun bu yasadiklarim kücücükte olsa umudum vardi şuan soruyorum kendime gecermi hayir gecmicek ve sanki ben hergecen gün daha çok dibe vuruyorum.Kendim konuşup cevaplamis gibi bi yazi oldu belki ama öyle yazip rahatlamak istedim belki de bilmiyorum ...

Yaş kaç? Okul iş durumu nedir? Ona göre yorum yapacağım.

Yasim 28 kizlar calisiyorum sevmedigim bir iste köy gibide bi yerde yasiyorum

Geçicekkkk...
Geçmeyen hicbir Şey yok emin olun
Kendini pislik gibi hissetme sakın
Asıl o inanlar pis,ruhları kipkirli
Kendini bu kadar hırpalama geçecek
Acıyacak ama bir gün geçecek

Geçicekkkk...
Geçmeyen hicbir Şey yok emin olun
Kendini pislik gibi hissetme sakın
Asıl o inanlar pis,ruhları kipkirli
Kendini bu kadar hırpalama geçecek
Acıyacak ama bir gün geçecek
İnanki inanamiyorum artik her sabah uyandigimda yine uyandim mutsuz bir sabaha diyorum tek bekledigim hayatin bitmesi benim icin

Elini tasin altina koymadan umudunu yitirme. Once kendine guven arkadaslarin da dedigi gibi sevdigin bi ise gecmeye calis. 28 yasindasin hic biseye gec kalmamissin ama kendini bu umutsuzlukla yakarsin sen. Kendine guvenerek ise basla gerisi gelir. Babanla da konus hayati sana daha cok zorlastirmamasini rica et zaten sorunlarin oldugunu ve seni cok gerdigini anlat. Buyuk bi derdin yok oturup dusunursen o yuzden bu kadar karamsar olma lutfen.

Niye öyle diyorsun genceciksin daha, sağlığın yerinde. İşin gücün de var ne güzel. Uzaklaş bence ordan, eminim iyi gelecek.
Gercekten gencmiyim ben kendimi acayip yasli hissediyorum herkes zaten yasimla dalga geçer aa 30 oldun muhababeti döner ben başka bir yerede gitsem icimin acisi gecermiki duygusal olarak çok yiprandim evlilik illa değil ama hayatimda artik düzgün biri bana ciddi bakan biri okadar çok olsun istiyorum ki .bide sanirim insan baba sevgisindende mahrum kalinca daha çok hiasediyor

Kendime özgüveni mi babam sayesinde yitirdim ona başka is bakicagim dediğimde bu isi istemiyorum dediğimde bana dediği sen ne ise yararsin niye varsin sen diyo evlenmezsin calismazsin naparsin sen diyo ben sence nasil bakabilirm hayata umutla

Besbelli ki depresyonun dibindesin keşke imkânin olsa da uzman bir psikologta yardım alsan
Evet tam anlamiyla dipteyim sondayim pskologtan yardim almanin hayatimi degistirmiycegini bildigim için mantikli bulmuyorum bir insanin hayati yolunda değilse birşeyler degismeden degismiyo malesef

Hepimizin anne babasi biseyler diyo. Bunlari bu kadar taksak hepimiz umutsuz olurduk. Baban ise yaramazsin deyince oturup evet demek ki ise yaramazim diye mi dusunuyosun? Bunun yerine kendini ona ispatlamak istesen ve benim neler yapabilecegimi ne kadar yanildigini gorsun desen veya ben kendimi biliyorum ise yaramaz olmadigimi da biliyorum babamin oyle dusunmesi onun ayibi desen daha dogru olmaz mi?

Evet, oradan uzaklaşmaya çalış. Acele etme evlenmeliyim diye. Bir adım at. Gerisi gelir.bu babalara bu çocuklar neden bu kadar batar anlamıyorum. Allah yüreklerine sevgi versin.

Evet tam anlamiyla dipteyim sondayim pskologtan yardim almanin hayatimi degistirmiycegini bildigim için mantikli bulmuyorum bir insanin hayati yolunda değilse birşeyler degismeden degismiyo malesef

bak eğer uzman yardımı alırsan bu alıntı yaptığım arkadaşın tavsiyesine benzer yonlendirmeler alacaksın ve bana ınan bunlar insan hayatında çok şey değiştiriyor Allah korusun bu mutsuz ruh hali ilerde fiziksel sıkıntılara da sebep verebilir bir de inancli isen maneviyatini kuvvetlendirmeye bak derim arkadaşım.

Kendi paranı kazanıyorsun ya daha napacaksın ki.hamuda mı kalkacaksın.daha 28 yaşındasın geçte kalmış değilsin çevremde 27 -30 arası o kadar bekar kız varki anormal birşey değil bence.babanınsöyledikleri olmasa herşey yolunda görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…