Geçer mi

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar öyle çok bıktım ki, kendime şu anlarda inanılmaz kızıyorum.

Sürekli stalklıyorum. Yapmamam gerek biliyorum. Aslında biraz düşünmemek biraz kafamı toplamak adına uzunca süredir tüm vaktimi doldurdum. Spor, sınavlar, iş vs derken neredeyse yorgunluktan ölüyorum aklıma eskisi kadar çok da gelmiyor. Ama bugün yine bi fotoğraflarını gördüm. Yıkıldım. İkisi birlikte çok mutlular, baya güzel içten gülmüşler. Aklım almıyor ya, beni nasıl da birden unuttu. Ben niye hala unutamadım, kötü birisi miyim de hala ben mutsuzum.

Ya şaka gibi 8 ay olacak bu ay hala takılı kaldım.

Psikoloğa gidin bence size çok yardımı dokunur. Unutamamak normal ama bu kadar takılı kalmak zarar verici.

Al benden de o kadar 6 ay oldu ayrılalı, ilişkimiz de 5 aycık sürmüştü kavga dövüş berbat bir şekilde ayrıldık ama her gün hala aklım onda, her gün kontrol ediyorum numaramı silmiş mi kimi takip etmiş ne beğenmiş sevgilisiyle foto paylaşmış mı, sevgilisini stalklıyorum vs, internet üzerinden bi iş yapıyorum ve gün içinde yemek yemeye bile vaktim zar zor oluyo ama stalklıycak vakti yine buluyorum kendime engel olamıyorum

Geçer yani eski sevgili acısı sonsuza dek sürecek değil ya siz başka şeylere odaklanın en iyisi

Kuzucuk nişan attım, 1ay sonra eşimle tanıştım flörte başladım. 7 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz. Eski nişanlım ne yapıyor gram umrumda değil, haberim de yok. Sevgi ya da sevgisizlik değil aramızdaki tek fark kabulleniş. Olmuyorsa olmamıştır. Zorlamanın da, takip edip acı çekmenin de anlamı yok. Hayat ikiniz içinde devam ediyor. Yeni ve inşallah eşleriniz olacak kişiler ile yollarınız kesiştiğinde farklı ve mutlu hayatlara sahip olacaksınız. Kendine yaptığın eziyetin hiçbirşeye faydası yok. Sevgi tek kullanımlık değil, yine ve daha fazla seveceksin. Önüne bak, geriye değil.

Aslında sorun da bu. İlgimi başka şeylere çekmeme rağmen sorun bu
Daha çok çabalayın arada bir üzülmek normal ama 8 ay geçmiş artık çok da üzülmeyin .Biraz da halen umudunuz var belki de ondan bakıyorsunuz belkide ana sevmiyorsa yapacak bir şey yok böyle geçmez

Daha çok çabalayın arada bir üzülmek normal ama 8 ay geçmiş artık çok da üzülmeyin .Biraz da halen umudunuz var belki de ondan bakıyorsunuz belkide ana sevmiyorsa yapacak bir şey yok böyle geçmez

Aslında sürekli üzülmüyorum önceden de fotoğraflarını gördüm, çok kötü olmamıştım o zaman. Ama bu fotoğraf o kadar içten geldi ki kendimi tutamadım

Kuzucuk nişan attım, 1ay sonra eşimle tanıştım flörte başladım. 7 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz. Eski nişanlım ne yapıyor gram umrumda değil, haberim de yok. Sevgi ya da sevgisizlik değil aramızdaki tek fark kabulleniş. Olmuyorsa olmamıştır. Zorlamanın da, takip edip acı çekmenin de anlamı yok. Hayat ikiniz içinde devam ediyor. Yeni ve inşallah eşleriniz olacak kişiler ile yollarınız kesiştiğinde farklı ve mutlu hayatlara sahip olacaksınız. Kendine yaptığın eziyetin hiçbirşeye faydası yok. Sevgi tek kullanımlık değil, yine ve daha fazla seveceksin. Önüne bak, geriye değil.

Anlattığınız olaydaki siz sanırım eski sevgilim. Öyle kalakalan da ben :)))

Anlattığınız olaydaki siz sanırım eski sevgilim. Öyle kalakalan da ben :)))
Eski nişanlım da kalakalmış mıdır acaba :confused: İnstagram hesabımız kitli ve ortak. Sürekli 0 takipçili fake hesaplar ekliyor. Yoksa? :KK70:

Aslında sürekli üzülmüyorum önceden de fotoğraflarını gördüm, çok kötü olmamıştım o zaman. Ama bu fotoğraf o kadar içten geldi ki kendimi tutamadım
Artık 8 ay olmuş üzülme senin de bir kısmetin olur belki.Napalim sevmiyorsa

Back
X