Psikoloğa gidin bence size çok yardımı dokunur. Unutamamak normal ama bu kadar takılı kalmak zarar verici.
Geçer yani eski sevgili acısı sonsuza dek sürecek değil ya siz başka şeylere odaklanın en iyisi
Daha çok çabalayın arada bir üzülmek normal ama 8 ay geçmiş artık çok da üzülmeyin .Biraz da halen umudunuz var belki de ondan bakıyorsunuz belkide ana sevmiyorsa yapacak bir şey yok böyle geçmezAslında sorun da bu. İlgimi başka şeylere çekmeme rağmen sorun bu
Daha çok çabalayın arada bir üzülmek normal ama 8 ay geçmiş artık çok da üzülmeyin .Biraz da halen umudunuz var belki de ondan bakıyorsunuz belkide ana sevmiyorsa yapacak bir şey yok böyle geçmez
Kuzucuk nişan attım, 1ay sonra eşimle tanıştım flörte başladım. 7 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz. Eski nişanlım ne yapıyor gram umrumda değil, haberim de yok. Sevgi ya da sevgisizlik değil aramızdaki tek fark kabulleniş. Olmuyorsa olmamıştır. Zorlamanın da, takip edip acı çekmenin de anlamı yok. Hayat ikiniz içinde devam ediyor. Yeni ve inşallah eşleriniz olacak kişiler ile yollarınız kesiştiğinde farklı ve mutlu hayatlara sahip olacaksınız. Kendine yaptığın eziyetin hiçbirşeye faydası yok. Sevgi tek kullanımlık değil, yine ve daha fazla seveceksin. Önüne bak, geriye değil.
Eski nişanlım da kalakalmış mıdır acabaAnlattığınız olaydaki siz sanırım eski sevgilim. Öyle kalakalan da ben :)))
Artık 8 ay olmuş üzülme senin de bir kısmetin olur belki.Napalim sevmiyorsaAslında sürekli üzülmüyorum önceden de fotoğraflarını gördüm, çok kötü olmamıştım o zaman. Ama bu fotoğraf o kadar içten geldi ki kendimi tutamadım
Eski nişanlım da kalakalmış mıdır acabaİnstagram hesabımız kitli ve ortak. Sürekli 0 takipçili fake hesaplar ekliyor. Yoksa?
Artık 8 ay olmuş üzülme senin de bir kısmetin olur belki.Napalim sevmiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?