• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçer mi ?

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Merhabalar arkadaşlar
Benim 4 yıl önce falan gömük yirmilik dişim sıkıntı çıkarmıştı ama ameliyat yapacak cerrah bulamadık yaz dönemine denk gelmişti en son bir cerrah a gittim oda dişin çıkacak gibi ona zaman verelim demişti

Evet dediği gibi çıktı ama bana hep sıkıntı çıkarmaya devam etti bende dün bir doktora gittim hemen çekeceğini hiç düşünmedim cerrah a gönderir falan diye düşündüm ama doktor dış gözüküyor çekebiliriz deyip cekti
Çok fazla acı hissetmedim iyi uyuşmuştu çenem
Ama bu sabah bi uyandım hala çenemde ve dudağımda uyuşukluk var geçmemiş
Bu durumu yaşayan var mi kalıcı mi olacak yoksa :cry:

Not hala geçmedi bu durumu yaşayan var mi ne olur cevap verin

Son düzenleme:
Eşimde oldu 1 günden snra o uyuşma geçti ama sonra baya bi acıyordu yemek yerken
Anladım canim
Ben dün 4 gibi çektirdim sabah geçer diyordum ama geçmedi acısına katlanıyorum mecburen ama hissizliği kalırsa ne yaparım ayni sezeryan yerimde ki hissizlik gibi çok korkuyorum

Hayır canm öyle bişy olacağını sanmam bugün yarın geçer inş

Başka yok mu benim gibi bu durumu yaşayan ???

Hala geçmedi ne yapacağım bennn :cry::cry::cry::cry::cry:

Benim dört yirmilik dişim de gömülüydü. Üsttekiler çekildi. Alttakilere gelince sinirlere denk geliyor diyip çekmediler.
Kalıcı uyuşukluk olabilir diye.
Hiç film çekildi mi gömülülerin? Hiç bakmadan mı çektiler? İyi ihtimalde 6 aya kesin geçer, kötü ihtimalde uyuşukluk kalıcı olabilir. Beklemekten başka çaren yok.

Benim 20 lik dislerden 2 si gömük 1 i çıkarken çekildi hatta ikisi ayni anda biri gömük diğeri cikmis ama o gün sonuna açılmıştı...doktorunuz ne vitamini verdi? Sebep neymiş olmasina

ay ben geçen kanal tedavisi yaptırdım :D ağzımda pamuk unutmuş 1 saat sonra yemek yemiştim oysa ki ama pamuğu 2 saat sonra fark ettim bünyeye bağlı tatlım bide uyuşan yere bağlı filan geçer inşallah

Benim dört yirmilik dişim de gömülüydü. Üsttekiler çekildi. Alttakilere gelince sinirlere denk geliyor diyip çekmediler.
Kalıcı uyuşukluk olabilir diye.
Hiç film çekildi mi gömülülerin? Hiç bakmadan mı çektiler? İyi ihtimalde 6 aya kesin geçer, kötü ihtimalde uyuşukluk kalıcı olabilir. Beklemekten başka çaren yok.
Röntgen çekildi tabi zaten gömülü değildi normal dış cekimi yaptı doktor
Ben ikinci kez gittiğimde tekrar filme baktı ve evet sinirlerden geçiyormuş onlara gelmiş olabilir dedi :oha: b vitamini verdi bir ay kullan gel geçmezse yönlendiririm dedi söylemesi ne kadar da kolay

Back
X