gecici bir heves mi? korkuyorum..

minikkelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
127
0
26
Yalova
ben suan 2 aydir ex askimla tekrar cikmaya basladim.4 yil önce cikmistik ama arada mesafeler oldugu icin ayrilmistim ve ztn yasim kücüktü. en son 2 yillik bi iliskim vardi 6 ay önce bitti. ve o iliskimden sonra bununla cikmaya basladim.. suan cok mutluyum onunla beraber gülüp beraber agliyoruz birbirimizi cok özlüyoruz.. eski ciktigimi unuttum aklima gelmiyor artik. ve benim korkum, suanki sevgilimle sonuna kadar gidebilirmiyim acaba, yoksa gecici bi hevesmidir emin degilim ama onu cok seviyorum. yani eski ciktigimi gercekten unutmusup olup yeni bir aska hazirmiyimdir? biraz karisik yazdim kusura bakmayin umarim anlatabilmisimdir derdimi...

Eski çıktığını unuttuğunu soylemissin zaten.. Bunun sonuna kadar gidip gidemeyeceğini biz bilemeyiz ki.. Bence suan mutlu olmanın tadını çıkar,kismetinde kaderinde ne varsa o olur. Ileriyi düşünme bu kadar derim ben. Ve saygiliysaniz birbirinize,anlasabiliyorsaniz en önemlisi gerçekten seviyorsanız neden sonuna kadar gitmesin ki? diye dusunuyorum. Baglanman yanlis olur,hayatının merkezinde o olmasın..

geçiçi bir heves olup olmadığını ancak zamanla anlayabilirsin herşeyi oluruna bırak bu kadar ayrıntılı düşünme bir süre kasma kendini ssadece iyi gözlemle herşeyi

akışına bırak bence...
madem mutlusun sorun arama kendine...
zaman gösterir bunu ancak...

Back
X