Geçici bir süreçmi ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler.
Bir onceki konumda dogumdan sonra yaşadiklarimi bunaldigimi yazmiştimm.
Velhasil taşındık. 1 hafta oldu. Ilk iki gün yerleşmeyle geçti. 5 aylik bebegimle biz mi eşyalari yerleştirdik 5 aylik bebegim mi bize yerleştirdi bilmiyorum ama çoook zordu. bir yer silmeyi 10 defa cocugun yanina giderek yapiyordum. Neyse ayrintilarla bogmayayim sizi.
Sonra annemlere geçtik. Resmen içim huzurla doldu. Ordan eve gitmek istemedim.
Yeni ev bana o kadar bogucu geldi ki anlatamam. Biran taşindigima pişman olmuşum gibi geldi.
Annemlere baya uzak kaldim. Şimdi dusunebiliyorum anca cunku bir hışımla çiktim kurtulayimda nasil olursa olsun diye.
Bebekle ilgileniyordu ben uyuyordum bazen hastaykende , cagirdigimda hemen geliyordu ( 5 dk var aramizda ) şimdi bebegimle tek basima kaldim tam istedigim gibi ama sanki hizli karar almisim gibi hissediyorum. Eşim durup durup sen kalabaliga alistin burada yapamayacaksin diyor.
Yapacam diyorum ama derken buna bende inanmiyorum. Geçici bir süreçmidir ? Ilk gelin gittigim evdede aynisi olmuştu. Kendimi çok guvensiz hissediyorum. Mesela bisey olacak ve ben kimseye ulasamayacagim gibi. Alişmişim baya annemin her cagirdigimda gelmesine. Bazen keske annem gelse dedigimde kapida bitmesine. Gecermi bunlar

Küçük bebek yeni bir ev... hisleriniz çok normal. Kendinize zaman verin. 2 aylık kızıma bakıp hüngür hüngür ağlamıştım ben bunu büyütemem diye. Bende ailemden çok uzaktaydım hem de. Yeni eve taşındık. Eşime ben o evde mutlu olamam başka ev bulunca çıkalım demiştim. 3 senedir aynı evdeyim. Korkmayın. Eşinizin desteği ile aşarsınız bu kaygıları. Anneniz size bir telefon uzaklığında sadece ve sağlıklı. Böyle düşünün

Yeni tasinma stresi eve alisma sureci hepsi normal. Ben de gecen sene tasindim o kadar zor geldi ki. Bi kac ay gecmemisti stresi moral bozuklugu. Aradan zaman gecince alisiyorsun sonra burayi ararim artik diyecegim ama bilemiyorum tabii. Sizin daha kolay olur bebeginiz kucuk onla oyalanirken nasil gecti snlamazsiniz.

5 aydir çok rahata aliştigimdan da olabilir diye düsünüyorum. Eşime bisey demedim. Dersem ciddi sorunlarim oldugunu düşünecek tasinalim diye basinin etini yedim cünku umarim geçer

Bütün odalar bana cok yabanci geliyor. Gece olunca korkuyorum baya. Sizde mi bu sekilde hissettinz

Bütün odalar bana cok yabanci geliyor. Gece olunca korkuyorum baya. Sizde mi bu sekilde hissettinz
Ben huzursuz hissettim. Kalbimde daralma vs yasadim. Sebebi belirsiz korku hissi de vardi yani oyle hirsiz vs gibi tarzi bisey degildi. Bu sanirim insanin bildigi slistigi duzenden ayrilmasinin verdigi bi durum. Su an iyiyim cunku is guc vs derken zaman gecmis oldu. Sizde alisirsiniz su an hisleriniz normal.

Teşekkur ederim bende de var o. Aliştigim semtten ayrilmak bilinmeze gelmek de sebeplerim arasinda umarim alisirim

Alisirsiniz. Ben annemlerden kac yuz kilometre uzaga tasindim is icin. Oglumla yalniz yasiyorum. Alisiyor insan herseye. Onceleri ben de her hafya sonu otobuse binip annemlere gidiyordum. Simdi evimden cikmak istemiyorum. Biraz bunalmissiniz tasinma telasindan. Bu da gecer.

Anne guvenine alışınca insan uzaklaşmak zor gelir. Bende kilometrelerce otedeyim bazen cekip gidesim geliyor. Bu ara daha sık. Tek sorun yeni ev ise alisirsiniz zamanla ama anne yanina gitme istegi ozlemi kalır uzun süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…