- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bipolar nerede tam olarak?
Bunlar bence çok normal
Her insan farklı bir ortama girdiğinde korkar ve endişe eder
Kendinize biraz zaman tanıyın. Bebeğinize de kendiniz baktıkça daha çok alışacaksınız her şeyine . Altından kalkabilirsiniz bebeğiniz büyümüş kendiniz bakamayacak kadar küçük değil . Sabır ...
Küçük bebek yeni bir ev... hisleriniz çok normal. Kendinize zaman verin. 2 aylık kızıma bakıp hüngür hüngür ağlamıştım ben bunu büyütemem diye. Bende ailemden çok uzaktaydım hem de. Yeni eve taşındık. Eşime ben o evde mutlu olamam başka ev bulunca çıkalım demiştim. 3 senedir aynı evdeyim. Korkmayın. Eşinizin desteği ile aşarsınız bu kaygıları. Anneniz size bir telefon uzaklığında sadece ve sağlıklı. Böyle düşünün
Yeni tasinma stresi eve alisma sureci hepsi normal. Ben de gecen sene tasindim o kadar zor geldi ki. Bi kac ay gecmemisti stresi moral bozuklugu. Aradan zaman gecince alisiyorsun sonra burayi ararim artik diyecegim ama bilemiyorum tabii. Sizin daha kolay olur bebeginiz kucuk onla oyalanirken nasil gecti snlamazsiniz.
Ben huzursuz hissettim. Kalbimde daralma vs yasadim. Sebebi belirsiz korku hissi de vardi yani oyle hirsiz vs gibi tarzi bisey degildi. Bu sanirim insanin bildigi slistigi duzenden ayrilmasinin verdigi bi durum. Su an iyiyim cunku is guc vs derken zaman gecmis oldu. Sizde alisirsiniz su an hisleriniz normal.Bütün odalar bana cok yabanci geliyor. Gece olunca korkuyorum baya. Sizde mi bu sekilde hissettinz
Ben huzursuz hissettim. Kalbimde daralma vs yasadim. Sebebi belirsiz korku hissi de vardi yani oyle hirsiz vs gibi tarzi bisey degildi. Bu sanirim insanin bildigi slistigi duzenden ayrilmasinin verdigi bi durum. Su an iyiyim cunku is guc vs derken zaman gecmis oldu. Sizde alisirsiniz su an hisleriniz normal.
Neden taşınma konusunda ısrarcı olmuştunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?