- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Gecer ama sen alışmaya çalışırsan gecer ben 6 yıldır evliyim hic komsum yok yanlzm oturdugm yerde alıştımIyi geceler.
Bir onceki konumda dogumdan sonra yaşadiklarimi bunaldigimi yazmiştimm.
Velhasil taşındık. 1 hafta oldu. Ilk iki gün yerleşmeyle geçti. 5 aylik bebegimle biz mi eşyalari yerleştirdik 5 aylik bebegim mi bize yerleştirdi bilmiyorum ama çoook zordu.bir yer silmeyi 10 defa cocugun yanina giderek yapiyordum. Neyse ayrintilarla bogmayayim sizi.
Sonra annemlere geçtik. Resmen içim huzurla doldu. Ordan eve gitmek istemedim.
Yeni ev bana o kadar bogucu geldi ki anlatamam. Biran taşindigima pişman olmuşum gibi geldi.
Annemlere baya uzak kaldim. Şimdi dusunebiliyorum anca cunku bir hışımla çiktim kurtulayimda nasil olursa olsun diye.
Bebekle ilgileniyordu ben uyuyordum bazenhastaykende , cagirdigimda hemen geliyordu ( 5 dk var aramizda ) şimdi bebegimle tek basima kaldim tam istedigim gibi ama sanki hizli karar almisim gibi hissediyorum. Eşim durup durup sen kalabaliga alistin burada yapamayacaksin diyor.
Yapacam diyorum ama derken buna bende inanmiyorum. Geçici bir süreçmidir ? Ilk gelin gittigim evdede aynisi olmuştu. Kendimi çok guvensiz hissediyorum. Mesela bisey olacak ve ben kimseye ulasamayacagim gibi. Alişmişim baya annemin her cagirdigimda gelmesine. Bazen keske annem gelse dedigimde kapida bitmesine. Gecermi bunlar
Bu komşusuzluk olayı beni çok üzüyorGecer ama sen alışmaya çalışırsan gecer ben 6 yıldır evliyim hic komsum yok yanlzm oturdugm yerde alıştım
Niye tasinmak istedin bu kadr bnu dusun neydi kurtulmak istedgnse kurtuldun oyle dusun . Profile de yazmstm ama cvbni gormedim annen suan ne kdr mesafede cokmu uzak gel desen gelemezmi hafta 1 o gelse 1 de sen gtsen yeter nornaldir alisirsin bence5 aydir çok rahata aliştigimdan da olabilir diye düsünüyorum. Eşime bisey demedim. Dersem ciddi sorunlarim oldugunu düşünecek tasinalim diye basinin etini yedim cünku umarim geçer
Kimse k8mseye güvenmiyor artik bence bizim sitede birbirine çoğu kişi selam bile vermiyor hep yaşımdan büyük teyzeler muhabbet etmek istiyor onlarlada kafam uyuşmuyor malesef ama alıştım yapicak bisey yok insan istiyor bi kahve içecek biri olmasınıBu komşusuzluk olayı beni çok üzüyorBende 2 yıldır istanbuldayım kimsem yok
Bence bunu ancak esinizle aşabilirsiniz... esinizin sevgisi ve sefkatiyle bu surec cok guzel asilir. Esler birbirinin antidepresanidir bosa denmemis :)Iyi geceler.
Velhasil taşındık. 1 hafta oldu. Ilk iki gün yerleşmeyle geçti. 5 aylik bebegimle biz mi eşyalari yerleştirdik 5 aylik bebegim mi bize yerleştirdi bilmiyorum ama çoook zordu.bir yer silmeyi 10 defa cocugun yanina giderek yapiyordum. Neyse ayrintilarla bogmayayim sizi.
Yeni ev bana o kadar bogucu geldi ki anlatamam. Biran taşindigima pişman olmuşum gibi geldi.
Annemlere baya uzak kaldim. Şimdi dusunebiliyorum anca cunku bir hışımla çiktim kurtulayimda nasil olursa olsun diye.
Bebekle ilgileniyordu ben uyuyordum bazenhastaykende , cagirdigimda hemen geliyordu ( 5 dk var aramizda ) şimdi bebegimle tek basima kaldim tam istedigim gibi ama sanki hizli karar almisim gibi hissediyorum. Eşim durup durup sen kalabaliga alistin burada yapamayacaksin diyor.
Yapacam diyorum ama derken buna bende inanmiyorum. Geçici bir süreçmidir ? Ilk gelin gittigim evdede aynisi olmuştu. Kendimi çok guvensiz hissediyorum. Mesela bisey olacak ve ben kimseye ulasamayacagim gibi. Alişmişim baya annemin her cagirdigimda gelmesine. Bazen keske annem gelse dedigimde kapida bitmesine. Gecermi bunlar
Bence bunu ancak esinizle aşabilirsiniz... esinizin sevgisi ve sefkatiyle bu surec cok guzel asilir. Esler birbirinin antidepresanidir bosa denmemis :)
Bende 3-4 ay oluyo taşınalı eve alışamadım ısınamadım komşularımı evimi düzenimizi çok özlüyorum insan alışmaya çalışmayınca alışamıyor malesefIyi geceler.
Bende 3-4 ay oluyo taşınalı eve alışamadım ısınamadım komşularımı evimi düzenimizi çok özlüyorum insan alışmaya çalışmayınca alışamıyor malesefkendimi ot gibi hissediyorum kocaman evin içinde sadece temizliği düzeniyle akşam oluyo komşuluk da sıfır sosyal hayatımda sıfır.eşim yoğun çalışıyor. Sadece yiyerek mutlu oluyordum taşındığımdan beri 10 kilo aldım. Buhünde diyete başladım hooop bi mutsuzluk daha ama milyonlarca şükürler olsun halimize
Benim iki çocuğum var ikiside aktif 5 ve 2 yaş uyumak gibi ihtimalim hiç yok nerdeyseBugun iyiydim aslinda sakinligi sevdigimden oglumla bol bol uyuduk. Tv acmakta pek huyum olmadigindan
Benim iki çocuğum var ikiside aktif 5 ve 2 yaş uyumak gibi ihtimalim hiç yok nerdeyse
Benim eşim işi gereği bazen gelmiyor bile ben sürekli dur kızım dikkat et oğlum falan filan moddayımYa cok zor gercekten bi sekilde vakit geciyor. Ben sey farkettim esim gelene kadar hic konusmuyormuşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?