Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyuk bir kismi kalici yaptirmis((((((Bununla ilgili bir çok konu var aslinda yazar orda belki sorularinin cevabi
evet,oyle. ama benim icin asil sorun kac sm topuk giyebilirim, oynayinca o kadar saat dikisler esnermi? bir de burda birileri yazmisdi ilik suda dikisler atarmis. o atinca hiss etmeye bilirmi? bir de gecicide iliski sirasinda iplerin belli olmasindan korkuyorum. amma yuzde yuz gecici olucak bende.Coguna kalici adi altinda gecici yapilmis.an garantiye alalim aman kucucuk yer kalmis tek dikis atalim diye hemen hepsi gecici olmus 3-4 kisi disinda.Ben de bu yuzden geciciye karar verdim zaten niye iki kere eziyet cekeyim diye.
Yani sonucta bir suru kisi gecici yaptirdi bu forumda hepsi illa ki dus aldi topuklu giydi dugununde oynadi yani .Kolay kolay acilmaz bence bana da basta oyle geliyodu ama dusununce baya icerde dikisler yurumekle hareketle alakasi yok gibi.evet,oyle. ama benim icin asil sorun kac sm topuk giyebilirim, oynayinca o kadar saat dikisler esnermi? bir de burda birileri yazmisdi ilik suda dikisler atarmis. o atinca hiss etmeye bilirmi? bir de gecicide iliski sirasinda iplerin belli olmasindan korkuyorum. amma yuzde yuz gecici olucak bende.
hissetmez hissederse onlar kıl kurdu dersin yutar......adam hertürlü kandırılmaya müsayit belli ki....gecici oldugu icin cok hareket edince dikisler atar mi diye merak ediyorum. dikisler kendiliginden atinca belli oluyormu? belli oluyorsa nasil? yani kanamayla mi ya da iplerin dusmesiyle mi? iliski sirasinda ipleri partner hiss eder mi? ipler iliski zamani nereye gider?
öff sizde sıktiniz artik.Buranin adi genital estetik isin yoksa gelme konuyu buraya acacaz tabiki nereye acacaz.Ben kimseyi kandirmiyorum benimki tamamen cocukluk merakindan oldu nasil anlatacam inanacak mi yardimci olacak misin bana hayatimda?napayim oleyim mi?? Zaten psikolojimiz bozuk bi de sizle ugrasiyoruz isiniz yoksa gidin ya hesabini size mi verecegiz ben tum diyetlerimi odedim bu hayatta hic sucum yokken hem de ama bi yerden tutunmak zorundayim.Kimseye de verecek hesabim yok.birisini kandırarak yaptığınız evlilikten ne hayır bekliyorsunuz.....
gına geldi bu konulardan
yardimci olmuyorsan yazma!!!!!!!!!!!!!!hissetmez hissederse onlar kıl kurdu dersin yutar......adam hertürlü kandırılmaya müsayit belli ki....![]()
peki,iliski sirasinda hiss edermi acaba? o dikisler her halde 3-5 gunde erimez kendiliginden. kusura bakma,biliyorum,deneyimin yok,amma meraktan soruyorum (((((((((Yani sonucta bir suru kisi gecici yaptirdi bu forumda hepsi illa ki dus aldi topuklu giydi dugununde oynadi yani .Kolay kolay acilmaz bence bana da basta oyle geliyodu ama dusununce baya icerde dikisler yurumekle hareketle alakasi yok gibi.
bana niye hesap veresiniz .... ama günahtır kandırmayn insanları....öff sizde sıktiniz artik.Buranin adi genital estetik isin yoksa gelme konuyu buraya acacaz tabiki nereye acacaz.Ben kimseyi kandirmiyorum benimki tamamen cocukluk merakindan oldu nasil anlatacam inanacak mi yardimci olacak misin bana hayatimda?napayim oleyim mi?? Zaten psikolojimiz bozuk bi de sizle ugrasiyoruz isiniz yoksa gidin ya hesabini size mi verecegiz ben tum diyetlerimi odedim bu hayatta hic sucum yokken hem de ama bi yerden tutunmak zorundayim.Kimseye de verecek hesabim yok.
senin gunahin mi?bana niye hesap veresiniz .... ama günahtır kandırmayn insanları....
kusura bakmayın size bu konuda topuk önerisinde bulunamayacağım.....yardimci olmuyorsan yazma!!!!!!!!!!!!!!