• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecici mi bu kiskancligim yoksa kötü bir insan mi oluyorum?

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
1.5 yıllık evliyim. İlk günden beri bebek istiyorum ama olmadı. 5 ay arayla iki kez hamile kaldım ama devam etmedi. İlki düşük oldu. İkincisinde ise bebegimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu arada eltim de hamileydi. Onun doğum yaptığının ertesi günü biz bebeğimizin yaşamadığını öğrendik. Elbette aileye yeni bir bebek katildi ve bu çok mutluluk verici biliyorum. Benim basima gelenler de onların sucu değil hepsini biliyorum. Ama yine de yanımda gerek gorumcem gerek kayinvalidem sürekli bebekten bahsedip şöyle tatlı boyle agucuk dedi, kolunu şöyle kaldırdı, çişini böyle yaptı diye konustukca ben çok kötü oluyorum. Moralim bozuluyor içimden ağlamak geliyor. Nasıl kurtulacagim bu olumsuz duygulardan bilmiyorum.

1.5 yıllık evliyim. İlk günden beri bebek istiyorum ama olmadı. 5 ay arayla iki kez hamile kaldım ama devam etmedi. İlki düşük oldu. İkincisinde ise bebegimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu arada eltim de hamileydi. Onun doğum yaptığının ertesi günü biz bebeğimizin yaşamadığını öğrendik. Elbette aileye yeni bir bebek katildi ve bu çok mutluluk verici biliyorum. Benim basima gelenler de onların sucu değil hepsini biliyorum. Ama yine de yanımda gerek gorumcem gerek kayinvalidem sürekli bebekten bahsedip şöyle tatlı boyle agucuk dedi, kolunu şöyle kaldırdı, çişini böyle yaptı diye konustukca ben çok kötü oluyorum. Moralim bozuluyor içimden ağlamak geliyor. Nasıl kurtulacagim bu olumsuz duygulardan bilmiyorum.
hissettiklerin gayet insani bir durum. kendini kötü kalpli hissetme. bol bol dua et..

Biraz çocuğa yaklaşın .Sevin ısınırsınız Hem annelik hormonlarınız güçlenir size faydası olur böyle düşünün .Gelinin kucağına bebek verirler hiçbişey boşuna değil.

insanın içinde kalan ve çok isteyipte ulaşamadığı şeyleri başkasında görünce ağlamak istemen çok normal bence sonuçta çok arzu ettiğin bir şey ve olumsuz sonuçlanmış denemelerin kendini toparlamak için destek alabilirsin .üst üste olumsuz sonuçlanan deneyimler ve hayal kırıkların buna sebep.allah her şeyin hayırlısını versin herşey gönlünüzce olsun.

• Beğen
Reactions: mbz
Allah yardımcınız olsun, size de hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.
Ben de kıskançlık göremedim hatta üzülmeniz normal ama asıl normal olmayan sizin durumunuzu bilmelerine rağmen o tarz konuşan kişiler bence. Sizi böyle düşünmeye onlar itiyor olmalı. Bişey deseniz kıskanıyor derler o zaman sussunlar dimi ama. Evlat bu insan biraz düşünür.

İyi düşünün iyi olsun
Ben sizin kötü niyetli bir şey yaptığınızı görmedim ama lütfen kendinizi toparlamaya çalışın
Bu şekilde moralsiz daha kötü olursunuz..

Ayni şehirde yaşamıyoruz ama elbette gideceğiz ilk fırsatta hayırlı olsun demeye. Belki biraz da herşeyi tek yasamak zorunda kalmam kendime acimama neden oldu. Her iki düsüğümde de benimle ilgilenen kimsem olmadı eşim dışında. Annem kendisine bile bakamayacak durumda annemin evinde kaldım ama çok vicdan azabı çektim yük oldum diye. Her iki düşükte de kayınvalide ve gorumcem telefonla geçmiş olsun dedi evime bile gelmediler. Buna benzer bir sürü şey. Basıma birşey gelse guvenebilecegim bana sıcak bir çorba yapacak kimsem yok.

tabi öncelikle onların dikkatli olmaları lazım..
ama bu hissettiklerin gayet normal...
ve geçici merak etme..
inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun evladına..

Allah sizede tez zamanda nasip etsin anneliği inşallah.
Öncelikle hissetikleriniz normal insani duygular. Daha dikkatli olmaları gerekiyor en azından bir süre siz takmayın bol bol dua edin.

Kötü olan sen değilsin. Senin acını anlayamayan o insanlar. Bir tarafın durumuna sevinmeyi biliyorlarsa diğer tarafın acısına saygı duymayı bilmeleri gerekir. Umarım en kısa zamanda sende kucağına alırsın bebişini o_O

Kotu bir insan degilsiniz de bahsettiginiz insanlar gerizekali bence. 1 hafta once dusuk yapmis kadinin yaninda boyle davranilir mi ? Sizinle kisa bir ziyaret yaparlar mesela hayirli olsun demek icin, sonra da kendileri gider ayrica bebegi severler, uygun olani bu.

Dr unuz ne diyor bir problemden mi kaynaklanıyor.İnşallah en kısa sürede sizde anne olursunuz evladınıza kavuşursunuz.
Doktorum en erken 2 ay sonra araştırmaya baslayabiliriz nedenini dedi. Sanırım vücudun gebelik hormonlarindan tamamen temizlenmesi gerekiyormus. Sonuçların çıkması ortalama 1.5 ay sürer dedi. En az 3 ay korunmamiz gerekiyor. Ama ben soranlara 6 ay korunmamiz gerekiyor diyeceğim. En azından 6 ay soru soran olmaz.

Boyle duygulara kapilman cok normal ..
Kötü niyetle ilgisi yok ..

Kaynananlar biraz daha hasas davranabilirlerdi sana karsi..

Kotu bir insan degilsiniz de bahsettiginiz insanlar gerizekali bence. 1 hafta once dusuk yapmis kadinin yaninda boyle davranilir mi ? Sizinle kisa bir ziyaret yaparlar mesela hayirli olsun demek icin, sonra da kendileri gider ayrica bebegi severler, uygun olani bu.
Aslında onların mutluluğunu da anlıyorum. Ama biraz daha hassas olmalarını beklerdim bana karşı. Birşey soylesem yanlış anlarlar. En çok da hiçbirşey olmamış gibi davranmak zorunda kalmam gücüme gidiyor. Bebek zaten şehir dışında. Şu anda ayni şehirde yaşamıyor olmamiz benim için büyük sans. Yoksa bir de her gün bebegin yanina gitmemizi beklerlerdi.

Hic kolay degil yasadiklariniz, boyle hissetmenizde cok normal.
Insallah hayirli zamanda sizinde evladiniz olacak ve herkes onuda cok sevecek.

Back
X