Geçici yuva olmak istiyorum

gizos123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
325
98
53
29
köpeği olan tatile çıkacak arkadaşlar köpek almadan önce deneyim olmasını istiyorum geçici yuva arıyorsanız benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim Kadıköy’de oturuyorum:)

Merhaba gizos. Harika dusunmussun.
Ben de zor durumdaki kesimi geçici sahiplenmiştim (daha da geri vermedim, 3 yıldır benle)
Kesmeseker isimli Instagram hesabı var. Kesinlikle varını yoğunu hayvanlar ve tedavilerini için harcayan bir melek.. Onu ve onun sayfasından önerilen birilerini ekleyebilirsin Instagram'dan. Aynı şekilde haysevin facebook sayfasını da takip edebilirsin (hayvan severler , ismi)
Bence geçici yuva olmak da çook önemli bir olay. Özellikle tedavi süreci henüz bitmiş canlara

Bizde esimle tatile gidemiyoruz kopegimizden dolayi ancak biz kopegi arabaya bile bindiremiyoruz cok stresoluyor ancak gununbirlk seyehayler yapablyorz onu evde birakarak . cokccnm sklyo bu duruma bilmiyorum npacagmizi.oneriniz varmo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…