Evet pazartesiyi bekliyorum olmazsa verecemEn iyisi kan vermeniz sanırım.
Yani bazen gec döllenmede olabiliyor aslinda o zaman testlerde cikmayabiliyor eger cok yeni ise hakkınızda hayırlısı olsunEvet pazartesiyi bekliyorum olmazsa verecem
Planli bişey değil acikcasi diğer çocuğuma 5 ay uğraştım zorla oldu bu sürpriz olursa çok sasiririmYani bazen gec döllenmede olabiliyor aslinda o zaman testlerde cikmayabiliyor eger cok yeni ise hakkınızda hayırlısı olsun
Benim hiç belirtim yok adet olacağıma dair. Sadece çocuğu emzirdigim zaman aşırı ağrı oluyoBende sizin gibi aynı durumdayım. Bugün gecikmenin 4.gunu . Adetlerim çok düzenidir. Testler negatif çıkıyor. Bel agrim var hafif başka belirtim yok . Normalde adete 3 4 gün kala gogus hassasiyetim başlardı. Bu sefer adet gunu başladı ve tamamen kesildi hassasiyet artık bugün.
Insallah canim pazartesi olmazsa kan da çıkar herhaldeHic belli olmaz bu İşler belki gec döllenme ondan test negatif
Olabilir bilemiyorum yarında olmazsa kesin bişe vardır zatenHic belli olmaz bu İşler belki gec döllenme ondan test negatif
Aynen yarında olmazsa pazartesi ilk iş kan vercemInsallah canim pazartesi olmazsa kan da çıkar herhalde
İstiyorsanız bebek inşallah vardır. Bende de belirti yok hiç ya . Bi bel agrisi ama arada hafifBenim hiç belirtim yok adet olacağıma dair. Sadece çocuğu emzirdigim zaman aşırı ağrı oluyo
Yani planlı değil ama geri çekilme yoluyla korundugum için çok güvenemiyorum kızım 1 buçuk yaşında ikinci olursa güzel olur olmazsa da hayırlısıİstiyorsanız bebek inşallah vardır. Bende de belirti yok hiç ya . Bi bel agrisi ama arada hafif
Yani evet geri çekilme de tam güvenilir değil. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin . Bende şaşmış durumdayım. Pazartesi anlicaz artikYani planlı değil ama geri çekilme yoluyla korundugum için çok güvenemiyorum kızım 1 buçuk yaşında ikinci olursa güzel olur olmazsa da hayırlısı
Senin var mı bebişinYani evet geri çekilme de tam güvenilir değil. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin . Bende şaşmış durumdayım. Pazartesi anlicaz artik
Bir tane kizim var 6 yaşında:) ikinci istiyorum 3 senedir olmuyorSenin var mı bebişin
Allah bağışlasın olur inşallah herşeyin bı zamanı var bende kızımda bunu öğrendimBir tane kizim var 6 yaşında:) ikinci istiyorum 3 senedir olmuyor
Öyle mi . Hayırlısı böyleymiş demek ki hakkınızda. Rabbım hayırlı evlatlar versin . Bende pazartesiyi beklicrm artıkBen test yaptırdım gebelik yok
Merhaba bizde bebek istiyoruz 6 aydır olmuyor 15 aylık evliyiz her ay düzenli olan reglilerim son 2 aydır çok duzensizlesti geçen ay 4 gün gecikti ondan sonra oldum ama bu ay 9 gün gecikti normalde 28 29 günde olurum bu ay göğüs ağrım kasık ağrım falan daha yeni olmaya başladı gecikmenin 7 .gününde test negatifti birdaha da rest yapmak istemiyorum her ay negatifi görmek beni yordu.Benim bugün 4. Günüm. Dün test yaptım negatif çıktı. Bir tane evladım var ona 2 gün geciktigimde pozitif sonucu görmüştüm. doğum yaptığımdan beri ilk defa gecikme oldu her ay tam beklenen günde olur.
Bu başlıkta bir çok konu var biliyorum hepsinide okudum aynı şeyi yaşayanlar burayada yazarsa biraz sohbet edelim belirtileriniz neler, kaç gün gecikmeniz oldu, test yaptınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?