Geciken adet, negatif test

Cicek061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
1.114
907
123
28
Benim bugün 4. Günüm. Dün test yaptım negatif çıktı. Bir tane evladım var ona 2 gün geciktigimde pozitif sonucu görmüştüm. doğum yaptığımdan beri ilk defa gecikme oldu her ay tam beklenen günde olur.
Bu başlıkta bir çok konu var biliyorum hepsinide okudum aynı şeyi yaşayanlar burayada yazarsa biraz sohbet edelim belirtileriniz neler, kaç gün gecikmeniz oldu, test yaptınız mı ?

Bende sizin gibi aynı durumdayım. Bugün gecikmenin 4.gunu . Adetlerim çok düzenidir. Testler negatif çıkıyor. Bel agrim var hafif başka belirtim yok . Normalde adete 3 4 gün kala gogus hassasiyetim başlardı. Bu sefer adet gunu başladı ve tamamen kesildi hassasiyet artık bugün.

Benim hiç belirtim yok adet olacağıma dair. Sadece çocuğu emzirdigim zaman aşırı ağrı oluyo

Yani planlı değil ama geri çekilme yoluyla korundugum için çok güvenemiyorum kızım 1 buçuk yaşında ikinci olursa güzel olur olmazsa da hayırlısı
Yani evet geri çekilme de tam güvenilir değil. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin . Bende şaşmış durumdayım. Pazartesi anlicaz artik

Merhaba bizde bebek istiyoruz 6 aydır olmuyor 15 aylık evliyiz her ay düzenli olan reglilerim son 2 aydır çok duzensizlesti geçen ay 4 gün gecikti ondan sonra oldum ama bu ay 9 gün gecikti normalde 28 29 günde olurum bu ay göğüs ağrım kasık ağrım falan daha yeni olmaya başladı gecikmenin 7 .gününde test negatifti birdaha da rest yapmak istemiyorum her ay negatifi görmek beni yordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…