Merhaba bizde bebek istiyoruz 6 aydır olmuyor 15 aylık evliyiz her ay düzenli olan reglilerim son 2 aydır çok duzensizlesti geçen ay 4 gün gecikti ondan sonra oldum ama bu ay 9 gün gecikti normalde 28 29 günde olurum bu ay göğüs ağrım kasık ağrım falan daha yeni olmaya başladı gecikmenin 7 .gününde test negatifti birdaha da rest yapmak istemiyorum her ay negatifi görmek beni yordu.
Evet göründüm hiçbir sorun olmadığını gayet güzel sayıda yumurtaların var 1 seneye kadar deneyin dedi ve folden qf folik asit verdi birde tüpler bakalım demişti vajinal muayene de tüplerin açık olup olmadığı görülmez mi bu ay da kalmazsam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
Kızlar bugün itibariyle adetim 12 gün gecikti. Gecikmenin 2 ci günü kaset testim silik çıktı. 3 cü günü erken genelik ve kaset testi yine silik çıktı. Aynı gün kanda HCG negatif çıktı. O gün bugündür yaptığım tüm kaset trstler negatif. Nisan ayında Dr gözüktüm sorun yok demişdi. Sozce geç döllenme ola bilir mi?
Evet göründüm hiçbir sorun olmadığını gayet güzel sayıda yumurtaların var 1 seneye kadar deneyin dedi ve folden qf folik asit verdi birde tüpler bakalım demişti vajinal muayene de tüplerin açık olup olmadığı görülmez mi bu ay da kalmazsam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum