Geçiken adet

diablo3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
65
16
3
35
aarkadaşlar cumartesi adet olmam gerekiyordu fakat daha olmadım ara ara adet ağrısı gibi ağrı girip çıkıyor akşama olurum diyorum olamıyorum.Test yapmaya korkuyorum ya gene üzülürüm diye sizce gebelik varmıdır birde baş ağrılarım var lütfen bir bilgi verirmisiniz....

Canım bazen kötü sonuç bile belirsizlikten daha iyi oluyor kendimden biliyorum. 6 yıldır bekleyen biri olarak.

Test yap mutlaka bizi de haberdar et

evet tatlim hic kendini kasmaya gerek yok yap testi kotu bile olsa belirsizlik yasama hersey Allahtan Allah herseyin hayirlisini versin kaderde ne varsa onu yasicaz unutma sonucunu merak ediyoruz bize bildir mutlaka

Bnmde 11inde olmam gerekiyordu normalde 7gunluk gecikmem oluyor bazen daha fazla yinede adet gününde ve geçtikten snra 7.günde kan verdim çıkmadı yarın tarlusal alicam neden bekliyorsun öğren hemen doktora git bence

kızlar malesef hasta oldum bu ay ikinci aşılama olacak bakalım hayırlısı dua etmekden başka çare yokgel artık bebeğim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…