Geciken regl

gunde 1 tane diye hatirliyorum ama emin olamadim epey oldu iceli eczane net bilgi verir sanirim. bu arada ilacin ismi farlutal olacakti yankis yazmisim k bakmayin. evet bitince bekliyorsunuz 5 gun icinde falan geliyir
Tarlusal da varmış farlutal da varmış tesekkur ederim prospektüsünü de okurum.

Kızlar merhaba benimde aynı şekilde sorunum var sorun mu değil mi bilmiyorum gerçi en son 14 nisanda regli oldum 10 gün sürdü bu ayda şuanda 6. Gün gecikmedeyim 2.günü pazartesi sağlık ocağından kan verdim 1.20 çıktı fakat hala adet olmadım hiç bir belirti yok sadece afedersiniz bazen sarımsı bazende yeşilimsi akıntı oluyor gebelik istediğim içinde soğan kürü vs yapmak falan istemiyorum. Acaba geçmi yumurtladım onuda bilmiyorum ovülasyon testim olmadığı için takip edemedim en yakın ilişki 8-11 mayıs tarihlerinde oldu ondan öncesi 2 kere falan oldu ama o zamandan gebelik oluşsaydı belli olurdu diye düşünüyorum düşünceleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ediyorum.

6 gun gecikmede hamile olsaniz cikardi. Yesil akinti geliyorsa iltihap vardir. Bence randevu alip gidin. O iltihap bebek sahibi olmaya engel olan bir şey. Madem planınız var. Gidip muayene olun. Beklemekle geçecek bir sey degil.

Kizlar ben tarlusal kullandim. Prospektüsünde yazdigi sekilde. 4 5 gündür bekliyorum adet gelsin diye. Dünden beri kahverengi lekelenme olarak devam ediyor. Bir türlü kanamaya geçemedi. Olmasi gereken mi bu yoksa lotus artik doktora gorunmelisin uyarisi mi? bebeklinick merve E esmeralda_2286 E c e F flower world

İnternette videoları var diye biliyorum mesaj şeklinde yapıp regli olanlar yanlız hamilelik suphenizin olmaması gerekiyor bir arastirin yapın isterseniz ise yarayanlar oluyormuş

Benim çok çok eskiden kullandığım var canım, genelde 6 gün kullanır 7. günü adet olurdum. Tabi o zamanlar tarlusal mı verilirdi bilmiyorum, ismini hatırlamıyorum. 5-6 sene önce kullandım en son. Benim her ay adetim farklı oluyor, mesela bazen aşırı kanama bazen de çamur gibi olup bitiyor. Bu ay çamur gibi oldu mesela, hem de 3 gün gecikmeli geldi. Sen yine de tam temizlenmediğini düşünmüyorsan bir doktora görün

İnternette videoları var diye biliyorum mesaj şeklinde yapıp regli olanlar yanlız hamilelik suphenizin olmaması gerekiyor bir arastirin yapın isterseniz ise yarayanlar oluyormuş
Hamilelik şüphem yok test yaptım negatifim. Hemen bakiyorum simdi.

Karnim davul gibi şiş, bence regl olmadim. Dogru düzgün akmadi gelmedi. Şu masaj onerisini de deneyeyim, yine olmazsa kesin doktor.

35 güne kadar gecikmeyi normal görüyor doktorlar ama daha uzun süreli gecikmeler için bence de doktora gidip kafayı rahatlatmak en iyisi.

35 güne kadar gecikmeyi normal görüyor doktorlar ama daha uzun süreli gecikmeler için bence de doktora gidip kafayı rahatlatmak en iyisi.
Hiç bu kadar gecikmemistim. Her şey yolundaydi 2 3 ay önce. Simdi boyle olmasina cok sasirdim. Doktora gerek kalmadan sabah olurum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…