- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
eczaneden recetesiz aliniyor. aile hekimide yazar diye tahmin ediyorum emin olmamakla birlikte ama recetesiz satildigi icin direk alin. 7 gun kuklanimdan sonra regl oluyirsunuz birakincaBu ay saglik ocaginda aşi olacagim. Saglik ocagi doktoru tarlusal yazabilir mi?
Evet yazıyorlarBir seyler icmekten çekiniyorum hormon dengemi bozar diye. Bu ay saglik ocaginda aşı olcam. Saglik ocagindaki Doktor tarlusal yazar mı?
Kullanımıni bilmiyorum o yuzden yazdirayim dedim.Evet yazıyorlar
Hatta eczaneden kafanıza göre de alabiliyorsunuz yazılmasına gerek kalmıyor
Sabah aksam 7 gun içip bekliyor muyum?eczaneden recetesiz aliniyor. aile hekimide yazar diye tahmin ediyorum emin olmamakla birlikte ama recetesiz satildigi icin direk alin. 7 gun kuklanimdan sonra regl oluyirsunuz birakinca
gunde 1 tane diye hatirliyorum ama emin olamadim epey oldu iceli eczane net bilgi verir sanirim. bu arada ilacin ismi farlutal olacakti yankis yazmisim k bakmayin. evet bitince bekliyorsunuz 5 gun icinde falan geliyirSabah aksam 7 gun içip bekliyor muyum?
Tarlusal da varmış farlutal da varmışgunde 1 tane diye hatirliyorum ama emin olamadim epey oldu iceli eczane net bilgi verir sanirim. bu arada ilacin ismi farlutal olacakti yankis yazmisim k bakmayin. evet bitince bekliyorsunuz 5 gun icinde falan geliyir
Yedi gün içeceksin. Üçüncü güne adet olursunKullanımıni bilmiyorum o yuzden yazdirayim dedim.
6 gun gecikmede hamile olsaniz cikardi. Yesil akinti geliyorsa iltihap vardir. Bence randevu alip gidin. O iltihap bebek sahibi olmaya engel olan bir şey. Madem planınız var. Gidip muayene olun. Beklemekle geçecek bir sey degil.Kızlar merhaba benimde aynı şekilde sorunum var sorun mu değil mi bilmiyorum gerçi en son 14 nisanda regli oldum 10 gün sürdü bu ayda şuanda 6. Gün gecikmedeyim 2.günü pazartesi sağlık ocağından kan verdim 1.20 çıktı fakat hala adet olmadım hiç bir belirti yok sadece afedersiniz bazen sarımsı bazende yeşilimsi akıntı oluyor gebelik istediğim içinde soğan kürü vs yapmak falan istemiyorum. Acaba geçmi yumurtladım onuda bilmiyorum ovülasyon testim olmadığı için takip edemedim en yakın ilişki 8-11 mayıs tarihlerinde oldu ondan öncesi 2 kere falan oldu ama o zamandan gebelik oluşsaydı belli olurdu diye düşünüyorum düşünceleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ediyorum.
Beben ben hiç bilmiyorum. Asla gecikme yaşamadım hiç kullanmadım ömrümde. Bence doktora git.Kizlar ben tarlusal kullandim. Prospektüsünde yazdigi sekilde. 4 5 gündür bekliyorum adet gelsin diye. Dünden beri kahverengi lekelenme olarak devam ediyor. Bir türlü kanamaya geçemedi. Olmasi gereken mi bu yoksa lotus artik doktora gorunmelisin uyarisi mi?bebeklinick merve E esmeralda_2286 E c e F flower world
Tesekkur ederim canikomBeben ben hiç bilmiyorum. Asla gecikme yaşamadım hiç kullanmadım ömrümde. Bence doktora git.
Benim çok çok eskiden kullandığım var canım, genelde 6 gün kullanır 7. günü adet olurdum. Tabi o zamanlar tarlusal mı verilirdi bilmiyorum, ismini hatırlamıyorum. 5-6 sene önce kullandım en son. Benim her ay adetim farklı oluyor, mesela bazen aşırı kanama bazen de çamur gibi olup bitiyor. Bu ay çamur gibi oldu mesela, hem de 3 gün gecikmeli geldi. Sen yine de tam temizlenmediğini düşünmüyorsan bir doktora görünKizlar ben tarlusal kullandim. Prospektüsünde yazdigi sekilde. 4 5 gündür bekliyorum adet gelsin diye. Dünden beri kahverengi lekelenme olarak devam ediyor. Bir türlü kanamaya geçemedi. Olmasi gereken mi bu yoksa lotus artik doktora gorunmelisin uyarisi mi?bebeklinick merve E esmeralda_2286 E c e F flower world
Hamilelik şüphem yok test yaptım negatifim. Hemen bakiyorum simdi.İnternette videoları var diye biliyorum mesaj şeklinde yapıp regli olanlar yanlız hamilelik suphenizin olmaması gerekiyor bir arastirin yapın isterseniz ise yarayanlar oluyormuş
Karnim davul gibi şiş, bence regl olmadim. Dogru düzgün akmadi gelmedi. Şu masaj onerisini de deneyeyim, yine olmazsa kesin doktor.Benim çok çok eskiden kullandığım var canım, genelde 6 gün kullanır 7. günü adet olurdum. Tabi o zamanlar tarlusal mı verilirdi bilmiyorum, ismini hatırlamıyorum. 5-6 sene önce kullandım en son. Benim her ay adetim farklı oluyor, mesela bazen aşırı kanama bazen de çamur gibi olup bitiyor. Bu ay çamur gibi oldu mesela, hem de 3 gün gecikmeli geldi. Sen yine de tam temizlenmediğini düşünmüyorsan bir doktora görün
35 güne kadar gecikmeyi normal görüyor doktorlar ama daha uzun süreli gecikmeler için bence de doktora gidip kafayı rahatlatmak en iyisi.Kizlar ben tarlusal kullandim. Prospektüsünde yazdigi sekilde. 4 5 gündür bekliyorum adet gelsin diye. Dünden beri kahverengi lekelenme olarak devam ediyor. Bir türlü kanamaya geçemedi. Olmasi gereken mi bu yoksa lotus artik doktora gorunmelisin uyarisi mi?bebeklinick merve E esmeralda_2286 E c e F flower world
Aynen bakın işinize yarar umarımHamilelik şüphem yok test yaptım negatifim. Hemen bakiyorum simdi.
Hiç bu kadar gecikmemistim. Her şey yolundaydi 2 3 ay önce. Simdi boyle olmasina cok sasirdim. Doktora gerek kalmadan sabah olurum insallah.35 güne kadar gecikmeyi normal görüyor doktorlar ama daha uzun süreli gecikmeler için bence de doktora gidip kafayı rahatlatmak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?