Geciken Regli negatif sonuç

bbas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
3
0
1
29
Merhaba 26-27 günde bir regli olan biriyim asla şaşmaz şuan 5 gün geçti 4. Gün kan verdim ama negatif sonuç normal de regli olmadan bir kaç gün önce belirtilerim olur ama şuan yok sizce hamilelik olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı aranız da ??

Merhaba 26-27 günde bir regli olan biriyim asla şaşmaz şuan 5 gün geçti 4. Gün kan verdim ama negatif sonuç normal de regli olmadan bir kaç gün önce belirtilerim olur ama şuan yok sizce hamilelik olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı aranız da ??
Regl olana kadar kan verin, gecikmenin 7 max 10. gununde çıkmasi lazim. Cikmazsa ve hala adet olmazsaniz doktora gidin kist vs olabilir.

Daha öncesin de muayene oldum ultrason ve kan tahlili herhangi bir sorun yok herşey normal dendi ilk defa bu kadar gecikiyor sürekli oldum sanıyorum bir ıslaklık hissediyorum baktığım da birşey yok çok garip hamilelik belirtisi olarak göğüs şişkinliği uyuma isteği ve ara ara karın bölgem de ağrı hissediyorum

Daha öncesin de muayene oldum ultrason ve kan tahlili herhangi bir sorun yok herşey normal dendi ilk defa bu kadar gecikiyor sürekli oldum sanıyorum bir ıslaklık hissediyorum baktığım da birşey yok çok garip hamilelik belirtisi olarak göğüs şişkinliği uyuma isteği ve ara ara karın bölgem de ağrı hissediyorum
En son iliskiniz ne zaman oldu? Benim gec dollenme adete 2 gun kala olmustu iliski. Gecikmenin 10. gununde hem idrarda hem de kanda cikti. Sabredin gec dollenme ise hamilelik de olabilir.

Bak buda enteresan:)
Yumurtlamadan sonra belirtilerin oluyor mu?
Ya bi şey diycem güleceksin:) kemiklerim ağrıyor romatizma gibi böyle bi belirti olamaz di mi:)
Sürekli altını ıslak hissetmeyi ben de yaşıyorum dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bide mide yanması yaşıyorum 5 gündür falan. Şuan korkuyorum test yapmaya 🤦🏻‍♀️

Sürekli altını ıslak hissetmeyi ben de yaşıyorum dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bide mide yanması yaşıyorum 5 gündür falan. Şuan korkuyorum test yapmaya 🤦🏻‍♀️
Benim yumurtlamadan kaç gün sonra adet öncesi kasık ağrılarım başladı.
Sürekli ıslak hissetmeyi ben yazmadım, hat mi karıştı dersin:)

Inş pozitif çıkar, yapsana:)
Yujurtlama sonrasi kasık ağrısı başladı mi?
Evet ara sıra batmalar falan oluyodu sırtım belim ağrıyor zaten hep. Belki de psikolojik bilmiyorum ki 🙈 cumaya kadar bekliycem garanti olsun diye 🤗 ay inşaallah sağ ol😊

Evet ara sıra batmalar falan oluyodu sırtım belim ağrıyor zaten hep. Belki de psikolojik bilmiyorum ki 🙈 cumaya kadar bekliycem garanti olsun diye 🤗 ay inşaallah sağ ol😊
Ne sabirlidin maşallah ya🤲

Batmalar nasıl binseybtarifcetsene adete kaç gün varken başladı ve ıslaklık hissediyorum demiştin o ne:)

Ne sabirlidin maşallah ya🤲

Batmalar nasıl binseybtarifcetsene adete kaç gün varken başladı ve ıslaklık hissediyorum demiştin o ne:)
Yani böyle ara sıra kasıklarıma bi şey batıyormuş gibi oluyor. Islaklıktan kastım da akıntım oluyor ya da regl olmuşum gibi hissediyorum ama gidip bakıyorum hiçbir şey yok 🤷🏻‍♀️

Back
X