Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olana kadar kan verin, gecikmenin 7 max 10. gununde çıkmasi lazim. Cikmazsa ve hala adet olmazsaniz doktora gidin kist vs olabilir.Merhaba 26-27 günde bir regli olan biriyim asla şaşmaz şuan 5 gün geçti 4. Gün kan verdim ama negatif sonuç normal de regli olmadan bir kaç gün önce belirtilerim olur ama şuan yok sizce hamilelik olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı aranız da ??
En son iliskiniz ne zaman oldu? Benim gec dollenme adete 2 gun kala olmustu iliski. Gecikmenin 10. gununde hem idrarda hem de kanda cikti. Sabredin gec dollenme ise hamilelik de olabilir.Daha öncesin de muayene oldum ultrason ve kan tahlili herhangi bir sorun yok herşey normal dendi ilk defa bu kadar gecikiyor sürekli oldum sanıyorum bir ıslaklık hissediyorum baktığım da birşey yok çok garip hamilelik belirtisi olarak göğüs şişkinliği uyuma isteği ve ara ara karın bölgem de ağrı hissediyorum
Uugulamaya bakmayin. Benim yumurtlamam adete 2 gun kala oldu ve hamile kaldim. 10. gune kadar bekleyip test yapin yani iliskiden en az 12 gun sonra.Reglimden 2 gün önce olmuştu daha öncesinde de bir kaç ilişkim oldu uygulamada yumurtalamam 7 sinde gösteriyordu
Geç yumurtlama, normalde hiç tutmaz diye beklenir, alakasızmış işte.Uugulamaya bakmayin. Benim yumurtlamam adete 2 gun kala oldu ve hamile kaldim. 10. gune kadar bekleyip test yapin yani iliskiden en az 12 gun sonra.
Benim ilk hamileligimde gec dollenme.Geç yumurtlama, normalde hiç tutmaz diye beklenir, alakasızmış işte.
Bak buda enteresan:)Benim ilk hamileligimde gec dollenme.Sanirim ben gec yumurtladigim aylar hamile kalabiliyorum.
![]()
Sürekli altını ıslak hissetmeyi ben de yaşıyorum dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bide mide yanması yaşıyorum 5 gündür falan. Şuan korkuyorum test yapmayaBak buda enteresan:)
Yumurtlamadan sonra belirtilerin oluyor mu?
Ya bi şey diycem güleceksin:) kemiklerim ağrıyor romatizma gibi böyle bi belirti olamaz di mi:)
Benim yumurtlamadan kaç gün sonra adet öncesi kasık ağrılarım başladı.Sürekli altını ıslak hissetmeyi ben de yaşıyorum dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bide mide yanması yaşıyorum 5 gündür falan. Şuan korkuyorum test yapmaya![]()
Sürekli altını ıslak hissetmeyi ben de yaşıyorum dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bide mide yanması yaşıyorum 5 gündür falan. Şuan korkuyorum test yapmayaDaha öncesin de muayene oldum ultrason ve kan tahlili herhangi bir sorun yok herşey normal dendi ilk defa bu kadar gecikiyor sürekli oldum sanıyorum bir ıslaklık hissediyorum baktığım da birşey yok çok garip hamilelik belirtisi olarak göğüs şişkinliği uyuma isteği ve ara ara karın bölgem de ağrı hissediyorum
Ayy evet yanlış olmuş kusura bakmaBenim yumurtlamadan kaç gün sonra adet öncesi kasık ağrılarım başladı.
Sürekli ıslak hissetmeyi ben yazmadım, hat mi karıştı dersin:)
Önemli değil:)Ayy evet yanlış olmuş kusura bakma![]()
Benim garip bi şekilde sabah akşam mide yanmalarım oluyor. Şuan belim bayağı ağrıyor. Dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Dediğim gibi şuan test yapmaya cesaret edemiyorumOn
Önemli değil:)
Senin belirtilerin ne, bat ne zaman?
Inş pozitif çıkar, yapsana:)Benim garip bi şekilde sabah akşam mide yanmalarım oluyor. Şuan belim bayağı ağrıyor. Dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Dediğim gibi şuan test yapmaya cesaret edemiyorum![]()
Evet ara sıra batmalar falan oluyodu sırtım belim ağrıyor zaten hep. Belki de psikolojik bilmiyorum kiInş pozitif çıkar, yapsana:)
Yujurtlama sonrasi kasık ağrısı başladı mi?
Ne sabirlidin maşallah yaEvet ara sıra batmalar falan oluyodu sırtım belim ağrıyor zaten hep. Belki de psikolojik bilmiyorum kicumaya kadar bekliycem garanti olsun diye
ay inşaallah sağ ol
![]()
Yani böyle ara sıra kasıklarıma bi şey batıyormuş gibi oluyor. Islaklıktan kastım da akıntım oluyor ya da regl olmuşum gibi hissediyorum ama gidip bakıyorum hiçbir şey yokNe sabirlidin maşallah ya
Batmalar nasıl binseybtarifcetsene adete kaç gün varken başladı ve ıslaklık hissediyorum demiştin o ne:)
Akıntın ne zaman başladı ne renk, kıvamı?Yani böyle ara sıra kasıklarıma bi şey batıyormuş gibi oluyor. Islaklıktan kastım da akıntım oluyor ya da regl olmuşum gibi hissediyorum ama gidip bakıyorum hiçbir şey yok![]()