Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet görünmüyor goremedim bendeSanki gozukmuyor yaa
Negatif gene
Bugun yaptigim testler ilk saniyede ciktien kısa zamanda olur inşaallah
Bugum yaptigim testler cnm gecikmenin 10. Gunundeyimevet görünmüyor goremedim bende
Geç döllenme benceBugum yaptigim testler cnm gecikmenin 10. Gunundeyim
baya görünüyor canim kan testi verrBugum yaptigim testler cnm gecikmenin 10. Gunundeyim
2 gun once kn negatifti amaGeç döllenme bence
Emin olamadm bugun kasik agrim cok var sence beklimmibaya görünüyor canim kan testi verr
bence bekleme onceki teztlerinde hic görünmüyordu suan cok net gorebiliyorum ve buraya yukleyince kalite dusuyor yani daha net göründüğünü var sayiyorum zaten 2 3 gun sonra tekrarla demistim gec dollenme ihtimali vardi bence oyle de oldu acilde bakiyorlar bence kan testini vermelesin ona gore doktor randevunu da ayarlarsin bekleme derimEmin olamadm bugun kasik agrim cok var sence beklimmi
Ama netlik var markası neEmin olamadm bugun kasik agrim cok var sence beklimmi
Firt vist mi oyle bsiiydiAma netlik var markası ne
Simdi gene yaptm daha silik ama gozukuyor digerleri gibi acaba cok fazla tuvalete gittigim icinmibence bekleme onceki teztlerinde hic görünmüyordu suan cok net gorebiliyorum ve buraya yukleyince kalite dusuyor yani daha net göründüğünü var sayiyorum zaten 2 3 gun sonra tekrarla demistim gec dollenme ihtimali vardi bence oyle de oldu acilde bakiyorlar bence kan testini vermelesin ona gore doktor randevunu da ayarlarsin bekleme derim
İki gun onceki kan verdigimde negatiftiAma netlik var markası ne
olabilir hcg nin en yogun oldugu zaman sabah ilk idrar biliyorsun ve 2 gunde bir artar senin yerinde olsam suan hastane yolundaydimSimdi gene yaptm daha silik ama gozukuyor digerleri gibi acaba cok fazla tuvalete gittigim icinmi
Yaa dodo cok tatlisin smdi izin aldm verirlerse kosa kosa gidicem ama bu 4. Olacak ins acil bisi demez hep midem bulaniyor dedim smdi ne dicem fark ederlerse bakmazlarsa hahahaolabilir hcg nin en yogun oldugu zaman sabah ilk idrar biliyorsun ve 2 gunde bir artar senin yerinde olsam suan hastane yolundaydim![]()
hahahaha sicaklardan cok kotuyum fenalik geciriyorum ama ilac vermeden bi hcg baktiralim gecikmem var falan dersinYaa dodo cok tatlisin smdi izin aldm verirlerse kosa kosa gidicem ama bu 4. Olacak ins acil bisi demez hep midem bulaniyor dedim smdi ne dicem fark ederlerse bakmazlarsa hahaha
o senin tatliligin caniimmmm pardonn siziinnnYaa dodo cok tatlisin smdi izin aldm verirlerse kosa kosa gidicem ama bu 4. Olacak ins acil bisi demez hep midem bulaniyor dedim smdi ne dicem fark ederlerse bakmazlarsa hahaha
Senin diye bilirsin hic sorun yoko senin tatliligin caniimmmm pardonn siziinnn![]()
hayiiiirr sizin derken iki kisi olarak bahsettiiimmmSenin diye bilirsin hic sorun yok![]()