Geciken regli ve silik tesler

Eklentiler

• IMG_3066.webp
    IMG_3066.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 15
Emin olamadm bugun kasik agrim cok var sence beklimmi
bence bekleme onceki teztlerinde hic görünmüyordu suan cok net gorebiliyorum ve buraya yukleyince kalite dusuyor yani daha net göründüğünü var sayiyorum zaten 2 3 gun sonra tekrarla demistim gec dollenme ihtimali vardi bence oyle de oldu acilde bakiyorlar bence kan testini vermelesin ona gore doktor randevunu da ayarlarsin bekleme derim

bence bekleme onceki teztlerinde hic görünmüyordu suan cok net gorebiliyorum ve buraya yukleyince kalite dusuyor yani daha net göründüğünü var sayiyorum zaten 2 3 gun sonra tekrarla demistim gec dollenme ihtimali vardi bence oyle de oldu acilde bakiyorlar bence kan testini vermelesin ona gore doktor randevunu da ayarlarsin bekleme derim
Simdi gene yaptm daha silik ama gozukuyor digerleri gibi acaba cok fazla tuvalete gittigim icinmi

olabilir hcg nin en yogun oldugu zaman sabah ilk idrar biliyorsun ve 2 gunde bir artar senin yerinde olsam suan hastane yolundaydim😅
Yaa dodo cok tatlisin smdi izin aldm verirlerse kosa kosa gidicem ama bu 4. Olacak ins acil bisi demez hep midem bulaniyor dedim smdi ne dicem fark ederlerse bakmazlarsa hahaha

Yaa dodo cok tatlisin smdi izin aldm verirlerse kosa kosa gidicem ama bu 4. Olacak ins acil bisi demez hep midem bulaniyor dedim smdi ne dicem fark ederlerse bakmazlarsa hahaha
hahahaha sicaklardan cok kotuyum fenalik geciriyorum ama ilac vermeden bi hcg baktiralim gecikmem var falan dersin😅😅 ama mitlaka bana guzel haberi verrr💖💖💖💖💖

Back
X