Canm ben 2gün kalada test yaptm negatif ti yane ama 10 gın cok erken bnceOlabilir benim de adetime 10 gün var şüpheleniyorum yapsam mı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ben 2gün kalada test yaptm negatif ti yane ama 10 gın cok erken bnceOlabilir benim de adetime 10 gün var şüpheleniyorum yapsam mı bilmiyorum
Ya bizim bir tanıdık vardı yumurtalık bölgesine kontrolü bir şekilde bastırdı sonra gözüm içine baktı ve bir süre eşimle yakınlık kurmamami söylediCanm ben 2gün kalada test yaptm negatif ti yane ama 10 gın cok erken bnce
Bir de zaten benim sol kasığımda Ağrı başladı mide bulantım da olmaya başladı ara araYa bizim bir tanıdık vardı yumurtalık bölgesine kontrolü bir şekilde bastırdı sonra gözüm içine baktı ve bir süre eşimle yakınlık kurmamami söyledi
Benide yazın gecikenlere 5. Gün gecikmeGecikenleree beni de yazınn bugün 4. Günüm ama olmadım bu sabah idrar testi yaptım silik çıktı. Kan verdim sağlık ocağında ama daha sisteme düşmedi çatlıycam valla![]()
Sat ne ayAaaa satınız ne![]()
Benimde 31 aralığın uzun o zamannn benden28 ağustos
28-29 döngüm canımBenimde 31 aralığın uzun o zamannn benden
Seninde mi test olumsuz sonuç veriyor28-29 döngüm canım
Etmez miyim ama dpo çok erkenken kan testi verme gafletinde bulundum. Beta 1.2 görünce dağıldım korkuyorum. Bir de eşim hastanede müdür. Tahlilden herkesin haberi oluyor malum, sürekli tahlil vermek istemiyorumAnldm herhalde merak etmiyon![]()
Bide benim regle 8 gün kala falan kahverengi lekelenme oldu 10 gün sürdü bittiBenimde 31 aralığın uzun o zamannn benden
Test yoktu yapamadım ovülasyonla takip ediyorum 5 gündür kuzum. Yarın doktor randevum var neyin nesi öğrencez yarın. Ovülasyonlarda bu şekildeSeninde mi test olumsuz sonuç veriyor
Yaa anldm simdi hayırlı haberler veririsn insalh burayaEtmez miyim ama dpo çok erkenken kan testi verme gafletinde bulundum. Beta 1.2 görünce dağıldım korkuyorum. Bir de eşim hastanede müdür. Tahlilden herkesin haberi oluyor malum, sürekli tahlil vermek istemiyorum![]()
Anladımm hayırlısı olsun hakkımızda inşallahTest yoktu yapamadım ovülasyonla takip ediyorum 5 gündür kuzum. Yarın doktor randevum var neyin nesi öğrencez yarın. Ovülasyonlarda bu şekilde
Olumlu olduğunda geç de olsa yazacağım. Bu ay ilk denememdi tüm ovülasyonu değerlendirdim ama ilkten tutacağını da sanmıyorum hayatımda hiçbir şey tekte olmaz benimYaa anldm simdi hayırlı haberler veririsn insalh buraya
Amin inşallah canım güzel haberler verelimAnladımm hayırlısı olsun hakkımızda inşallah![]()