Okdr umutsuz olma kız belki vardır da biraz nazlıdır he inşalah oyledrOlumlu olduğunda geç de olsa yazacağım. Bu ay ilk denememdi tüm ovülasyonu değerlendirdim ama ilkten tutacağını da sanmıyorum hayatımda hiçbir şey tekte olmaz benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okdr umutsuz olma kız belki vardır da biraz nazlıdır he inşalah oyledrOlumlu olduğunda geç de olsa yazacağım. Bu ay ilk denememdi tüm ovülasyonu değerlendirdim ama ilkten tutacağını da sanmıyorum hayatımda hiçbir şey tekte olmaz benim
Valla gelen giden yok adet belirtilerim bi geliyo şak diye gidiyo sonra. 15 gündür kasık bacak bel ağrısı var olacaksa artık birkaç güne çıkarOkdr umutsuz olma kız belki vardır da biraz nazlıdır he inşalah oyledr
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yerleşme kanaması yaşamış mıydın? Bir de ovulasyon yaptın mı tam yumurtlama tarihini biliyor musun ?Kızlar hamileyim
Aynıyız seninle kaç kez test yaptım negatifBugün 3 gün geciktim bi 7 olsun
Silik bile çıkmıyor bahtımdan beyaz maşallahAynıyız seninle kaç kez test yaptım negatif![]()
Valla gülecek bile takatim kalmadı o kadar bozukli moralim dokunsan ağlayacak gibiyimSilik bile çıkmıyor bahtımdan beyaz maşallah![]()
Dibe vurduysan yukarı çıkma zamanı gelmiştir öyle düşün. Güzel haberlerin yakındırValla gülecek bile takatim kalmadı o kadar bozukli moralim dokunsan ağlayacak gibiyim
Ayyy canım benimm çok saol gerçekten iyi hissetmeye ihtiyacım var Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben seneler önce bilemedim şuan gerçekten ne demek olduğunu çok iyi anladım Rabbim herkesin kucağını bebişle doldursunDibe vurduysan yukarı çıkma zamanı gelmiştir öyle düşün. Güzel haberlerin yakındır
Canm dediklerinin hic birini yasamadm inan yunurtlamada uygulamada yazanı takip etim ne kdr doğrudur bilemiyorumHayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yerleşme kanaması yaşamış mıydın? Bir de ovulasyon yaptın mı tam yumurtlama tarihini biliyor musun ?
Aminn. Ne zaman olursa durum güncelle olur mu? Pozitif olan her şeye ihtiyacımız var özellikle çift çizgi görmeyeAyyy canım benimm çok saol gerçekten iyi hissetmeye ihtiyacım var Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben seneler önce bilemedim şuan gerçekten ne demek olduğunu çok iyi anladım Rabbim herkesin kucağını bebişle doldursun![]()
Kız bndede oyle cıkıyordu vlaSilik bile çıkmıyor bahtımdan beyaz maşallah![]()
Her dakika burdayım emin olAminn. Ne zaman olursa durum güncelle olur mu? Pozitif olan her şeye ihtiyacımız var özellikle çift çizgi görmeye![]()
Ağzın bal yesin. Evladım için bu ay 14 kez korunmadan ilişki yaşadım 4-5 tanesi ovülasyonda. Bu aşk için daha ne yapabilirim gerisi ondaKız bndede oyle cıkıyordu vla![]()
Kız inanırmısn ben okdr test yaptm negatifiti ki dedim kesn yok Ovulasyon testi sipariş verdm dha gelmedn ki orendim gebeligi bnde çok umutsuzdumAğzın bal yesin. Evladım için bu ay 14 kez korunmadan ilişki yaşadım 4-5 tanesi ovülasyonda. Bu aşk için daha ne yapabilirim gerisi onda![]()
Daha birkaç günümüz var o zaman enseyi karartmayalımHer dakika burdayım emin olpozitif çıkan 2 arkadaş var bugün geçen haftada yanımda arkadaşım hamile olduğunu öğrendi 3 gün leke gelmiş regl sanmış 6 gün gecikince test yapmış pozitif
![]()
Kınayayım da başıma gelsin durKız inanırmısn ben okdr test yaptm negatifiti ki dedim kesn yok Ovulasyon testi sipariş verdm dha gelmedn ki orendim gebeligi bnde çok umutsuzdum
S Sedddddddddddddd bu arkadaşımız pozitif 4. Gün kanda öğrenenKız inanırmısn ben okdr test yaptm negatifiti ki dedim kesn yok Ovulasyon testi sipariş verdm dha gelmedn ki orendim gebeligi bnde çok umutsuzdum
Kız nedense icimden hamile sn gibime geldi inşalah oylesindir bir gelisme olırsa mutlaka haber verKınayayım da başıma gelsin dur![]()
Ay vermem mi başlık açıp gün gün anlatmayı nile düşüyorum. Ayyy gebelerin hisleri kuvvetli olurmuş hadi inş :)Kız nedense icimden hamile sn gibime geldi inşalah oylesindir bir gelisme olırsa mutlaka haber ver
İnşallah biz de oluruz biz dee