Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama günün ve o günlerde ilişki olup olmadığı önemli.
Geç döllenme denilen ise her kadın regl döngüsünde 14. Gün yumurtlamıyor. Geç yumurtlama olduysa ve o günlerde ilişki olduysa geç döllenme olur.
Benimde 5. Gün gecikme de idrar testi pozitif çıktı haftasına da doktora gittim kese vardı bebek yoktu doktor geç döllenme olmuş ama sağlıklı demişti.
Yumurtlama günün ve o günlerde ilişki olup olmadığı önemli.
Geç döllenme denilen ise her kadın regl döngüsünde 14. Gün yumurtlamıyor. Geç yumurtlama olduysa ve o günlerde ilişki olduysa geç döllenme olur.
Benimde 5. Gün gecikme de idrar testi pozitif çıktı haftasına da doktora gittim kese vardı bebek yoktu doktor geç döllenme olmuş ama sağlıklı demişti.
Normalde takvime göre 16 ocakta yumurtlama olması gerekiyordu. Ovülasyon testimde ise yumurtlama 19 - 20 ocak günü oldu. Koyu çıktı o günler. Şimdi ben de emin olamadım. 29 ocakta adet olmam gerekiyordu.
Normalde takvime göre 16 ocakta yumurtlama olması gerekiyordu. Ovülasyon testimde ise yumurtlama 19 - 20 ocak günü oldu. Koyu çıktı o günler. Şimdi ben de emin olamadım. 29 ocakta adet olmam gerekiyordu.
Yumurtlamadan itibaren 14 gün önemli o sabit canım senin şu an gecikmen olmamış görünüyo adet gunumuz degisebilir geç yumurtlama olduğu için gecikmiş görünüyo ama gecikmemis yumurtlamadan 14 gün geçince tekrar test yap şu an varsa da çıkmamış olabilir
Tabiki geç yumurtlama olursa adet tarihi de atar öne. Yani ilişki yaşayın ya da yaşamayın bu böyledir. Ben bat tarihinde yumurtlayıp 20 gün sonunda hamile kaldığımı öğrenebildim örneğin. Tabi takip vs yapmadığım için Allah Allah niye adetim gecikti ki diye hastane hastane dolaştım bir sorunum olduğunu düşünerek. 19 20 Ocak test ile baktığınızda yumurtlama çıkmış. Yani yumurtlamadan 12 gün geçmiş. Döllenme olduysa 1 haftaya kadar öğrenirsiniz gebeliği zaten. Yoksa da adet olursunuz.