- 4 Kasım 2016
- 41
- 11
- 8
- Konu Sahibi Canimmannemherseyimm
-
yaa bi çocuğumun olması en çok istediğim şey ama daha çok yeni evliliğim en azından bir yıl geçmesini istiyorum.Nasip yinedeYeni evli olmama da bağlı olabilir. Hayırlısı:)
Korunurken de hamile kalınıyor tabi sağlık ocağında kan testi yaptırın kesin sonuç verir ama mevsimsel olarak da olabilir yada miyom,kist gibi rahatsızlıklarınız varsa oda düzeni bozar,tiroid gibi rahatsızlığınız var ise oda adet düzensizliği yapabilir en iyisi bir test yaptırmak.Merhaba Hanımlar
Bir buçuk aylık evliyim.Korunduğum halde adetimde dört gün gecikme oldu.2 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatif.İçim biraz rahatladı ama 4, gün olmasına rağmen hala adet olmadım.Canım çok sıkkın daha yeni evliyiz korunduğum halde hamile kalmış olabilir miyim((
Not:Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inş.
en mantıklısı kan testi yaptırmak ben de test yapmıştım negatif çıktı oh demiştim aradan bi hafta geçti bir de baktım hamileyim..rabbim gönlüne göre versin inşallahMerhaba Hanımlar
Bir buçuk aylık evliyim.Korunduğum halde adetimde dört gün gecikme oldu.2 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatif.İçim biraz rahatladı ama 4, gün olmasına rağmen hala adet olmadım.Canım çok sıkkın daha yeni evliyiz korunduğum halde hamile kalmış olabilir miyim((
Ben üç aydın evliyim,benim de evlendikten beri sizin gibi sorunum var,geçer diyorlar :)Merhaba Hanımlar
sağlık ocağına gittim test yaptırdım akşam belli olur dediler ama pozitif olcak diye stres yaptım yerimde oturamıyomen mantıklısı kan testi yaptırmak ben de test yapmıştım negatif çıktı oh demiştim aradan bi hafta geçti bir de baktım hamileyim..rabbim gönlüne göre versin inşallah
geçen ay zamanında oldum bu ay böyle oldu.inş dediğiniz gibi sadece adet düzensizliğidir.Test yaptırdım akşam belli olcakBen üç aydın evliyim,benim de evlendikten beri sizin gibi sorunum var,geçer diyorlar :)
hiç stres yapma nasip neyse o olur ben iki sene düşünmüyorum diyordum rabbim iki tane birden verdisağlık ocağına gittim test yaptırdım akşam belli olur dediler ama pozitif olcak diye stres yaptım yerimde oturamıyom
dün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı çok mutlu oldum ama doktorum adet olmazsan bir hafta sonra testi yenile dedi.Adet olacağıma dair bir sinyalda yok vücudumdaen mantıklısı kan testi yaptırmak ben de test yapmıştım negatif çıktı oh demiştim aradan bi hafta geçti bir de baktım hamileyim..rabbim gönlüne göre versin inşallah
dün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı çok mutlu oldum ama doktorum adet olmazsan bir hafta sonra testi yenile dedi.Adet olacağıma dair bir sinyalda yok vücudumdahiç stres yapma nasip neyse o olur ben iki sene düşünmüyorum diyordum rabbim iki tane birden verdihakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?