- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 33
- Konu Sahibi Limoncicegim_
-
eklemeyi unutmuşum bir de yoğun akıntı yaşıyorum bu ay ve cumartesi akşam kahverengi akıntı geldi1 senelik evliyim. Evlendikten 5 6 ay sonrasına kadar regl aralıklarım hep düzenliydi. Son aylarda düzensizlik başladıktan sonra doktorum 2 kutu Duphaston verdi. İlk kutuyu bitirdikten bir kaç gün sonra periyotumun 30. Gününde regl oldum. Fakat bu ay regl tarihimin üzerinden 8 gün hapın üzerinden 15 gün geçmesine rağmen regl olmadım. Cumartesi günü evde farklı markalardan 2 adet test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm. Pazar günü tekrar yaptığımda silik ama yine belli bir şekilde pozitif gördüm. Bugün aynı markadan 2 test yaptım ikisi de negatif. 4 5 gündür göğüs hassasiyeti mide bulantısı halsizlik kasıklarımda sürekli adet olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum. Bugün kan testi verdim ama yarın çıkacakmış. Çok istiyorum bebeğim olsunbaşına böyle bir şey gelen var mı
İlk idrarla mı yaptın canım?1 senelik evliyim. Evlendikten 5 6 ay sonrasına kadar regl aralıklarım hep düzenliydi. Son aylarda düzensizlik başladıktan sonra doktorum 2 kutu Duphaston verdi. İlk kutuyu bitirdikten bir kaç gün sonra periyotumun 30. Gününde regl oldum. Fakat bu ay regl tarihimin üzerinden 8 gün hapın üzerinden 15 gün geçmesine rağmen regl olmadım. Cumartesi günü evde farklı markalardan 2 adet test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm. Pazar günü tekrar yaptığımda silik ama yine belli bir şekilde pozitif gördüm. Bugün aynı markadan 2 test yaptım ikisi de negatif. 4 5 gündür göğüs hassasiyeti mide bulantısı halsizlik kasıklarımda sürekli adet olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum. Bugün kan testi verdim ama yarın çıkacakmış. Çok istiyorum bebeğim olsunbaşına böyle bir şey gelen var mı
Evet bugün yaptığım negatif ilk idrarlaydıİlk idrarla mı yaptın canım?
Hımm Anladım canım. Anlattığın lekenlenme de yerleşme kanamasına benziyor. Sanırım bir kaç gün sonra kan vererek netleştirebilirsin. Böyle zor tahmin etmesi.Evet bugün yaptığım negatif ilk idrarlaydı
Çok heveslenmiştim pozitifi görünceKimyasal olmuş olabilir eğer kimyasal olduysa bile üzülme kimyasaldan hemen sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyor
Bugün kan verdim sonuç yarın çıkacakmış ama düşünmeden duramıyorum belki başına gelen vardır kendimi teselli ederim diye düşündümHımm Anladım canım. Anlattığın lekenlenme de yerleşme kanamasına benziyor. Sanırım bir kaç gün sonra kan vererek netleştirebilirsin. Böyle zor tahmin etmesi.
İnşallah kuzum. İyi düşün. İnşallah bebeğin seninledirBugün kan verdim sonuç yarın çıkacakmış ama düşünmeden duramıyorum belki başına gelen vardır kendimi teselli ederim diye düşündüm
İnşallahİnşallah kuzum. İyi düşün. İnşallah bebeğin seninledir
Sadece kötüye odaklanma iyi şeyleri görmeye calis hemde ben olabilir dedim belki yanlış tahmin ediyorumdur ama emin ol kimyasaldan hemen sonra hamile kalan bir sürü insan var rahim temizleniyor vücut kendini hamile kalmaya alistiriyo bende Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim şuan yine hamileyim testlerim pozitif ama kan vermedim henüz kimyasaldan sonra sadece bı kere adet gördüm kimyasal olsa bile üzülme belki de değildir bu sadece bı ihtimal kötü enerji çekme üstüne pozitif olÇok heveslenmiştim pozitifi görünceforumda kimyasaldan sonra gebe kalamayanları görüyorum hep iyice korkuyorum
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız ve desteğiniz içinSadece kötüye odaklanma iyi şeyleri görmeye calis hemde ben olabilir dedim belki yanlış tahmin ediyorumdur ama emin ol kimyasaldan hemen sonra hamile kalan bir sürü insan var rahim temizleniyor vücut kendini hamile kalmaya alistiriyo bende Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim şuan yine hamileyim testlerim pozitif ama kan vermedim henüz kimyasaldan sonra sadece bı kere adet gördüm kimyasal olsa bile üzülme belki de değildir bu sadece bı ihtimal kötü enerji çekme üstüne pozitif ol
Merhaba sonucunuz ne ciktiÇok teşekkür ederim güzel mesajınız ve desteğiniz içinsizin için de çok sevindim Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Hepimiz için en hayırlısı nasılsa öyle olsun diyelim o zaman
Merhaba kan sonucum maalesef negatif çıktı. Zaten sonrasında kahverengi lekelenmeler yaşadım. Bugün doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim sadece tüp bebek yönetemiyle bebek sahibi olabilirmişimMerhaba sonucunuz ne cikti
Öyle birşey yok cikolata kisti olanlar da hamile kalabilir. Bu hamile kalamazsin deyip moral bozan doktorlara ne diyeceğimi bilemiyorum. Çevremde cikolata kisti ile hamile kalan cok insan var hic moralini bozma. Kistler kac cm tek tarafli mi cift tarafli mi baktirdin mi. Eger hic hamile kalmadiysan daha önce bir senenin sonunda hsg cektirmeni öneririm cikolata kisti varken hsg şart tüplerde tikaniklik olup olmadığını anlaman için. Onun haricinde reglin üçüncü günü kan testi verip amh fsh lh degerlerine baktirman lazım. Birde cikolata kistinde ca125 degerine bakmak gerekiyor bunların hepsini yaptır bir sıkıntı cikmazsa insallah dogal yolla da hamile kalırsın üzülme. Hsg sonucunda tüpler acik cikarsa yumurta takibi yaptirabilirsin asilama yaptırabilirsin bir sürü yöntem var belki bunlara bile gerek kalmayacak direk tüp bebek diye sartlama kendini. Eşinde mutlaka sperm testi versin cikolata kisti ile alakali olmayabilir çünkü hamile kalamama durumun. Aklina takilan birsey olursa bana yazabilirsin istedigini sorabilirsin bu konuyla ilgili yardimci olmaya çalışırım canımMerhaba kan sonucum maalesef negatif çıktı. Zaten sonrasında kahverengi lekelenmeler yaşadım. Bugün doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim sadece tüp bebek yönetemiyle bebek sahibi olabilirmişim
Nasıl iyi geldi mesajınız anlatamamÖyle birşey yok cikolata kisti olanlar da hamile kalabilir. Bu hamile kalamazsin deyip moral bozan doktorlara ne diyeceğimi bilemiyorum. Çevremde cikolata kisti ile hamile kalan cok insan var hic moralini bozma. Kistler kac cm tek tarafli mi cift tarafli mi baktirdin mi. Eger hic hamile kalmadiysan daha önce bir senenin sonunda hsg cektirmeni öneririm cikolata kisti varken hsg şart tüplerde tikaniklik olup olmadığını anlaman için. Onun haricinde reglin üçüncü günü kan testi verip amh fsh lh degerlerine baktirman lazım. Birde cikolata kistinde ca125 degerine bakmak gerekiyor bunların hepsini yaptır bir sıkıntı cikmazsa insallah dogal yolla da hamile kalırsın üzülme. Hsg sonucunda tüpler acik cikarsa yumurta takibi yaptirabilirsin asilama yaptırabilirsin bir sürü yöntem var belki bunlara bile gerek kalmayacak direk tüp bebek diye sartlama kendini. Eşinde mutlaka sperm testi versin cikolata kisti ile alakali olmayabilir çünkü hamile kalamama durumun. Aklina takilan birsey olursa bana yazabilirsin istedigini sorabilirsin bu konuyla ilgili yardimci olmaya çalışırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?