Gecikmenin 8.günü gebelik testi

Rzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
47
14
8
28
Kafayı yemek üzereyim yardım edin ne olur regl olcak gibi ağrılarm var daha önce yaptığım tüm testler negatifti biri hariç bu sabah 2 dk içinde çıkan çok çok silik çizgiyi ben görmek istediğim için mi görüyorm yoksa var mı randevu çok geçe verdiler 15inde bekleyemicem acili de meşgul etmek istemiyorum bir aciliyetim yok

Eklentiler

• IMG_20230909_105545.webp
    IMG_20230909_105545.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 160
Kafayı yemek üzereyim yardım edin ne olur regl olcak gibi ağrılarm var daha önce yaptığım tüm testler negatifti biri hariç bu sabah 2 dk içinde çıkan çok çok silik çizgiyi ben görmek istediğim için mi görüyorm yoksa var mı randevu çok geçe verdiler 15inde bekleyemicem acili de meşgul etmek istemiyorum bir aciliyetim yok
Gebelik görünmüyor 😔

Ben cizgiyi gordum erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yaptinix

Erken gebelik değil direk gidip kan verin silik çizgi var gölge değil pembeye dönmeye meyilli yada iki gün koyulaşma takibi yapın, marka olarak laboquik kaset test kullanın

Silik çizgiyi bende gördüm bence aile hekiminize gidip kan verebilirsiniz pazartesi günü eğer yakınsa

Erken gebelik değil direk gidip kan verin silik çizgi var gölge değil pembeye dönmeye meyilli yada iki gün koyulaşma takibi yapın, marka olarak laboquik kaset test kullanın
Randevum 15inde sağlık ocağı için de pazartesiyi beklemem gerekiyor☹️

Erken gebelik testi alın bence sonuç kesinleşir. Ben de o şekilde öğrendim gebeliğimi kaset teste çıkmamıştı

Öncelikle hayal kırıklıgı yaşamaman adına şunu söylemek isterim varsa da yoksada kendini böle strese sokup üzülme testine gelince hayalet çizgi gibi ama cok cok silik olmasına rağmen bende görüyorum benimde ilk gebeliğimde böleydi cok erken bir gebelik olması muhtemel mutlaka ya testlerle 2 günde bir koyulaşma olcak mı takip et yada direk kan ver canım hakkınızda hayırlısı olsun rabbim inşallah gönlüne göre vermiştir evlat güzel bişi daha cok yeni gibi ben gördüm çizgiyi dikkat et bu ara vs bunları unutma daha yeni olabilir varsa tutunmasına engel bir durum yaşatma ağır kaldırma kendini yorma biraz sakin olmaya çalış güzel haberler alırsın inşallah 🙏🌼

Öncelikle hayal kırıklıgı yaşamaman adına şunu söylemek isterim varsa da yoksada kendini böle strese sokup üzülme testine gelince hayalet çizgi gibi ama cok cok silik olmasına rağmen bende görüyorum benimde ilk gebeliğimde böleydi cok erken bir gebelik olması muhtemel mutlaka ya testlerle 2 günde bir koyulaşma olcak mı takip et yada direk kan ver canım hakkınızda hayırlısı olsun rabbim inşallah gönlüne göre vermiştir evlat güzel bişi daha cok yeni gibi ben gördüm çizgiyi dikkat et bu ara vs bunları unutma daha yeni olabilir varsa tutunmasına engel bir durum yaşatma ağır kaldırma kendini yorma biraz sakin olmaya çalış güzel haberler alırsın inşallah 🙏🌼
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kendi kız kardeşim gibi düşünüp cevap verdiniz çok mutlu oldum hele bu mesaj çok mutlu etti beni çok teşekkür ederim 🙏💙

Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kendi kız kardeşim gibi düşünüp cevap verdiniz çok mutlu oldum hele bu mesaj çok mutlu etti beni çok teşekkür ederim 🙏💙
Rica ederim canım burda hepimiz bir bebek isteyen insanlarız birbirimizi anlamamız gerekiyor 🙏

Bendede boyle hatta biraz daha pembe cizgi cikti tabi saatler sonra test kuruyunca ve 1 hafta snra adet oldum hormonlarmz yukseldiginden adet zamani ya ondan bu ince cizgi cikiyo yada testin kuruma cizgisinden boyle oluyo ama gebelik oldugunda tek seferde hemen iki cizgi oluyo oyuzden moralinizi yuksek tutun ama cok baglanmayin sadece stres veriyo bunu dusunmek bize beslenmenize vitamin kullanyosanz onlara su icmenize dikkat edin insallah en kisa zamanda saglikli gebelim haberini alirsiniz 😇

Benimde testim var şu an elimde bu baksanıza kızlar ikinci çizgi c çizgisi kadar koyu deil ama pembe ve kalın ince deil sizce ?

Eklentiler

• IMG_1936.webp
    IMG_1936.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_1943.webp
    IMG_1943.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_1944.webp
    IMG_1944.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 110
Back
X