- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
alaka?Bu türkçeyle katalog işi yapamazsınız zaten :) Çiçekçileri falan gezin nikah şekeri yaptırıyorlar diye biliyorum.
Bana satış yapan birisi böyle yazsa ben alıcı gözle bakmam. Size göre alakasız olabilir bana göre alakalı..alaka?
peki ;Is konusunda fikir veremeyeceğim malesef umarim bulursunuz.Ama size bir tavsiyede bulunmak isterim..lutfen yazarken sesli harf kullanin.Arkadaslariniz ile mesajlasmiyor,halka acik bir platformda dert anlatiyorsunuz..
satis yapan biri ulusa seslenmiyor. magaza camina yazi astirmiyor. dusunceniz degisik geldi sorim dedim. alaka kuramadim yine de ama olsun, siz kurmussunuz:)))Bana satış yapan birisi böyle yazsa ben alıcı gözle bakmam. Size göre alakasız olabilir bana göre alakalı..
Blog açıp takipçi edinip para kazanabilirsiniz blog güzel bir Türkçe ile olursa daha iyi olurMerhabalar syn. Kk üyeleri
Oglum oldugundan beri giremyordun uzun zamandr ilk defa yazyorm oncelikle site kurallari degistmi bilmiyorm yanls bsey yazarsam smdiden ozur dilerim..
Fakat dusundugum icinden cikamagm konumun buradan Farkli kisilere ulasacagini dusunerek Yazmak istedim(giris uzun oldu hemen konuya gelyorm )
Malum hayat zor bir bebegm var ve yapmak almak istediklerim var.
evlerden yapabilcegim isler aryorum bos durmaktansa birikim yapmak istyorum (katolog Filan degil)
Fikirlerinizi ve Varsa Sakaryali bu isleri yapan arkadaslardan öneri Beklyorm
3 Farkli markanin satisini zaten yaptigim icin boyle demistm.Bana satış yapan birisi böyle yazsa ben alıcı gözle bakmam. Size göre alakasız olabilir bana göre alakalı..
Oradaki türkçe yanlış yalnız. Büyük harfle Türkçe olacak.Bu türkçeyle katalog işi yapamazsınız zaten :)
Kimseyi aşağılayacak değilim öyle bir niyetim yok. Dikkat ederdim deyip aynı devam etmekte garip.. Ayrıca yaşadığım yerde nikah şekeri yaptırılıyor ve bunu söyledim. Size yardımı dokunmuyorsa eyvallah..3 Farkli markanin satisini zaten yaptigim icin boyle demistm.
amaciniz yardimci olmak degil elestrmek yermek ve polemikse lutfen basran soyleyin
bilseydim bu sacmaligin olacagini daha fazla dikkat ederdim
Çok komik :))Oradaki türkçe yanlış yalnız. Büyük harfle Türkçe olacak.
pardon da siz bizim dilimizle ilgili yazim yanlisinizi duzeltmemin neresini komik buldunuz? konu sahibini uyardiginiz konudan daha ciddi birsey bu.Çok komik :))
sacmalik dediginiz sey kendinizi ifade edis sekliniz3 Farkli markanin satisini zaten yaptigim icin boyle demistm.
amaciniz yardimci olmak degil elestrmek yermek ve polemikse lutfen basran soyleyin
bilseydim bu sacmaligin olacagini daha fazla dikkat ederdim
Allah için mantıklı gel karşıma. Ben büyük küçük yazdı diye değil. Yazdığı hiçbirşey anlaşılmıyor diye uyardım. Alakaya maydonoz eminim bundan rahatsız olan tek kişi ben değilim. Ben t yi küçük yazdım diye sen benim yazdığımı anlamadın mı? Farklı tellerden çalışıyoruz. Tartışma arıyorsan başkasını bul kendine.pardon da siz bizim dilimizle ilgili yazim yanlisinizi duzeltmemin neresini komik buldunuz? konu sahibini uyardiginiz konudan daha ciddi birsey bu.
o kisaltma yapabilir ama sen Turkce yazarken kucuk harfle baslayamazsin. Bu dilimize de saygisizlik. Elestirmeden once ben neyim diye bir sor kendine. laf olsun diye yorum atmazsin bundan sonra.Allah için mantıklı gel karşıma. Ben büyük küçük yazdı diye değil. Yazdığı hiçbirşey anlaşılmıyor diye uyardım. Alakaya maydonoz eminim bundan rahatsız olan tek kişi ben değilim. Ben t yi küçük yazdım diye sen benim yazdığımı anlamadın mı? Farklı tellerden çalışıyoruz. Tartışma arıyorsan başkasını bul kendine.
Hıhı haklısın iyi akşamlar.o kisaltma yapabilir ama sen Turkce yazarken kucuk harfle baslayamazsin. Bu dilimize de saygisizlik. Elestirmeden once ben neyim diye bir sor kendine. laf olsun diye yorum atmazsin bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?