Gecim derdi :(

Tamam yahu kadın özür diledi işte, konusunu saptırmasak. Elinizden geliyorsa yemektir pastadır güzel yapabilirim derseniz onlardan yapıp satabilirsiniz. Bir Instagram sayfası açarsınız ya da çevreye haber salarsınız, beğenilirse diğer insanlar da ister böyle böyle yayılır. Ya da ev yemekleri yapan lokantalarla veya meze falan yapan balık restoranlarıyla anlaşıp onlara mezedir kızartmadır yapabilirsiniz.

Ozelliklerinizi bilmeden nasil is tavsiye edilir bilemedim ama ortaya yazacagim mecburen
Evde cocuk bakabilirsiniz
Yabanci diliniz varsa yayinevleri ceviri veriyor onlari yapabilirsiniz
Egitimliyseniz ilkokul cocuklarina ders verebilirsiniz
Lokantalara yemek yapabilirsiniz veya kendi siparis sitenizi acabilirsiniz,teslimat size ait olmali
Dikis dikebilir giysi tadilati yapabilirsiniz
Utu yapabilirsiniz ama kapidan alip birakmaniz gerekecektir muhtemelen

Utu yapabilirsiniz ama kapidan alip birakmaniz gerekecektir muhtemelen

Hah bu da olabilir konu sahibi aynı apartmanda olan komşularınıza ya da yan apartmanlara haber salın. Bana haftada 1 sırf ütü yapmaya gelen bir kızcağız vardı, ailesi bizim apartmanda çalışıyor. Ben ütü konusunda çok becerikli olmadığım için ütüleri ona biriktiriyordum kız hepsini yapıyordu. Öğrenci olduğu için bir 10-20 lira fazla veriyorum ben ama siz anlaşırsınız haftalık 50 lira gibi. Parça başından da hesaplayabilirsiniz.

Normal duz erkek tisortunun utusune 2,5 lira aliyorlar, demek ki 1,5liradan yapsan butun mahallenin utusunu yaparsin

Eğer dışarda calisamazsaniz ev temizligi ütü yemek yapimi gibi şeyler öneremem. Eliniz hünerliyse örgü oyuncaklar, degisik dikkat çekecek ignelikler, anahtarliklar, cüzdanlar yazabilirsiniz bunlat örgü de olur dikiş makinaniz varsa rengarenk kumaslardan da olur. Bir arkadaşım kanaviceden kolye yapip satıyor güzel para kazanıyor onu deneye bilirsiniz ilgi alanlariniz nelerdir ? Umarim yardimci olmusumdur

Sürekli konularda Türkçe ye yada her hangi bir cümleye takılınıyor anlamış değilim. Herkes dili döndüğünce derdini anlatıyor ıste bunlara takılmadan yardımcı olmaya çalışsak daha iyi olur aslında . Benim sana önerim patik şapka gibi ürünler yaparak tanıdıklarına haber ver ve ev gezmelerinde vs bu ürünleri sat , sattir insanlara kar bile verebilirsin daha cok satisin olacaktir .

Evet aynen simdi yazdiginiz gibi yazmanizi rica etmistim zaten.Anlayip uygulamis olmaniza sevindim.Iyi gunler))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…