burda konu mokoko ve mukoko kelimesinin anlamımı yaamokoko ve mukoko öylesine kelimeler değil işte
sana kim öğretmişse bu kelimeyi senle kafa yapmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda konu mokoko ve mukoko kelimesinin anlamımı yaamokoko ve mukoko öylesine kelimeler değil işte
sana kim öğretmişse bu kelimeyi senle kafa yapmış
Valla ben size o cevabı yazmamıştım carrieye yazmıştım ama her şey o kadar karıştıki bir yandan da bebeğimle ilgileniyorum hareketli durmuyor
Arkadaşım çok daralıp bunalmışsın, biraz daha sık dişini eşinde biraz daha gayret etsin o iş olmuyorsa başka bir işe yönelsin. Sende bebişini annene bırakıp bir işe başlayabilirsin, en azından evde çaresiz oturmaktan iyidir. Ama sakın evi bırakıp gitme, bu daha kötü olur adam yıkılır, işe tutunmak için giriştiği mücadeledende vazgeçer
Valla ben size o cevabı yazmamıştım carrieye yazmıştım ama her şey o kadar karıştıki bir yandan da bebeğimle ilgileniyorum hareketli durmuyor
burda konu mokoko ve mukoko kelimesinin anlamımı yaa![]()
Yok bişey karışmadı
Ben anladım Carrie'den alıntı yaptığınızı
Fakat kaç kez yorum yaptım hiç birine cevap vermezken birinin bi lafını cımbızla çekmenizi doğru bulmadım
Yaşınız 30 muş o yüzden çocuk yapmışsınız, biz neden yaptınız demeyiz o sizi bağlar ama
Vah tüh geçinemiyoruz ben kocamı terkedeyim anneme gideyim dersen biz de sana maddi durumunuzu yeni mi farkettiniz diye soru sorarız elbette
Ayrıca Carrie de 30 yaşında.. ( Pardon kadınların yaşı açıklanmazmış ama)
Bak sen benim tüm yorumlarımı bi oku
Benimde biraz faturalarım var o arada onları keseyim
Sonra gel, öyle konuşalım..
Teşekkür ederim zaman ayırıp derdimi paylaştınız çok sıkıntılıyım ayrıca kimseye kızmıyorum yalnızca bilmeden yorum yapanlar,erkek olduğumu idda edenler anneliyime dil uzatanlar bu kadarını hak etmiyorum eşime gelince ben zaten maddi manevi evlendiğimizden beri kendi ailesinden çok yardımcı oldum bilemezsiniz gelinliğimi bile ben aldım ne diyim kredi çektimde öyle evlendik sonra o borçları öde,şunu öde bunu öde şimdi kart borçları birikmiş icralık olucaz diye annesine babasına gitti oralı olmadılar yinede eşim onları kırınca vicdan yapıyor ama benim çocuğum açmı açıktamı düşünen yok o ayrı..
Yok bişey karışmadı
Ben anladım Carrie'den alıntı yaptığınızı
Fakat kaç kez yorum yaptım hiç birine cevap vermezken birinin bi lafını cımbızla çekmenizi doğru bulmadım
Yaşınız 30 muş o yüzden çocuk yapmışsınız, biz neden yaptınız demeyiz o sizi bağlar ama
Vah tüh geçinemiyoruz ben kocamı terkedeyim anneme gideyim dersen biz de sana maddi durumunuzu yeni mi farkettiniz diye soru sorarız elbette
Ayrıca Carrie de 30 yaşında.. ( Pardon kadınların yaşı açıklanmazmış ama)
Bak sen benim tüm yorumlarımı bi oku
Benimde biraz faturalarım var o arada onları keseyim
Sonra gel, öyle konuşalım..
Teşekkür ederim zaman ayırıp derdimi paylaştınız çok sıkıntılıyım ayrıca kimseye kızmıyorum yalnızca bilmeden yorum yapanlar,erkek olduğumu idda edenler anneliyime dil uzatanlar bu kadarını hak etmiyorum eşime gelince ben zaten maddi manevi evlendiğimizden beri kendi ailesinden çok yardımcı oldum bilemezsiniz gelinliğimi bile ben aldım ne diyim kredi çektimde öyle evlendik sonra o borçları öde,şunu öde bunu öde şimdi kart borçları birikmiş icralık olucaz diye annesine babasına gitti oralı olmadılar yinede eşim onları kırınca vicdan yapıyor ama benim çocuğum açmı açıktamı düşünen yok o ayrı..
ben 32yim canım benim demek istediğim bu çocuk dünyaya geldi artık yapacak bir şeyim yok ve iyiki de geldi yaptığım en güzel şey sizede tavsiye ederim
kimse senin anneligine dil uzatmaya hakkı yok .kımsede avatar ismini yargılayamaz kendi secimiz konu üzerine yorum yapanlara bişe diyemem .aslında hepimiz iyi gün kötü gün diyoruz tbi işin gercek yüzü ne bilemeyiz qalıba burda herkes kndi eşini göze alarak yazdı bende öle .yani eşim sıkıntıya girse evi fln terk etmem .ha belki eşinle başka sorunların varsa bilemem mesela fazla sucluyodur seni sinirini senden cıkıyordur fln .sen onu en iyisi işini degişmeyi teklifte bulunTeşekkür ederim zaman ayırıp derdimi paylaştınız çok sıkıntılıyım ayrıca kimseye kızmıyorum yalnızca bilmeden yorum yapanlar,erkek olduğumu idda edenler anneliyime dil uzatanlar bu kadarını hak etmiyorum eşime gelince ben zaten maddi manevi evlendiğimizden beri kendi ailesinden çok yardımcı oldum bilemezsiniz gelinliğimi bile ben aldım ne diyim kredi çektimde öyle evlendik sonra o borçları öde,şunu öde bunu öde şimdi kart borçları birikmiş icralık olucaz diye annesine babasına gitti oralı olmadılar yinede eşim onları kırınca vicdan yapıyor ama benim çocuğum açmı açıktamı düşünen yok o ayrı..
peki şimdi beni yargılamadan sadece sizlerden akıl almak istiyorum şimdi zordayız eşim çok çalışkan ailesini bizleri hep düşündü düşünür bu zamana kadar şansı pek açık gitmedi ama hiç aylaklık yapmadı evet maddi açıdan çok destek oldum zorla morla kenarda oda sürünme durumuna gelmemek için belki bir gün ev peşinetımız olur diye borçlardan arta kalan bir miktar param var şimdi eşimin kredi kartı borçları birikti bizim durum malum siz o paraya dokunurmuydunuz bu durumda olsaydınız
Ha 2 yıl fark varmış, o zaman haklısın çok büyük bi fark bu
Allah isteyen herkese versin tabi
Yaptığın en güzel şeye en güzel şekilde bakman dileğimle
peki şimdi beni yargılamadan sadece sizlerden akıl almak istiyorum şimdi zordayız eşim çok çalışkan ailesini bizleri hep düşündü düşünür bu zamana kadar şansı pek açık gitmedi ama hiç aylaklık yapmadı evet maddi açıdan çok destek oldum zorla morla kenarda oda sürünme durumuna gelmemek için belki bir gün ev peşinetımız olur diye borçlardan arta kalan bir miktar param var şimdi eşimin kredi kartı borçları birikti bizim durum malum siz o paraya dokunurmuydunuz bu durumda olsaydınız
kiracımısınız canm .eger kiracıysanız harcama yarın öbür gün allah korusun kiş günü ..... eger kiracı degiliseniz harca .nebilim bebeginw yemek al eksiginizi biraz karşılapeki şimdi beni yargılamadan sadece sizlerden akıl almak istiyorum şimdi zordayız eşim çok çalışkan ailesini bizleri hep düşündü düşünür bu zamana kadar şansı pek açık gitmedi ama hiç aylaklık yapmadı evet maddi açıdan çok destek oldum zorla morla kenarda oda sürünme durumuna gelmemek için belki bir gün ev peşinetımız olur diye borçlardan arta kalan bir miktar param var şimdi eşimin kredi kartı borçları birikti bizim durum malum siz o paraya dokunurmuydunuz bu durumda olsaydınız