Geçim sıkıntımız da mı benim suçum

Valla ben size o cevabı yazmamıştım carrieye yazmıştım ama her şey o kadar karıştıki bir yandan da bebeğimle ilgileniyorum hareketli durmuyor

Anne olduğumdan beri nerde bi bebek çocuk kelimesi görsem durup iki kere okuyorum.
Allah bağışlasın...

Arkadaşım çok daralıp bunalmışsın, biraz daha sık dişini eşinde biraz daha gayret etsin o iş olmuyorsa başka bir işe yönelsin. Sende bebişini annene bırakıp bir işe başlayabilirsin, en azından evde çaresiz oturmaktan iyidir. Ama sakın evi bırakıp gitme, bu daha kötü olur adam yıkılır, işe tutunmak için giriştiği mücadeledende vazgeçer

Annemi ikna etmek için her şeyi yapıyorum ama sürekli bskms taraftsrı değil çocuğum martta 2 yaşında olucak en azından kreş yaşı gelene kadar bak diyorum bilmiyorum baksa zaten çalışmam tek kurtuluşum

Son düzenleme:
başka bir önerim var, eşini,z bu işten ayrılıp yeni iş bulsun çünkü tecrübeyle sabittir ki,sadece satış pirimiyle ev geçindiremezsiniz. yani anladığım kadarıyla sabit maaşı yok..?
ben de yaptım o hatayı,inat ettim ama olmuyor,her ay ne kadar kazanacağı belli olmayan işler evli insana göre değil,ben bekarken geçinemedim...

Valla ben size o cevabı yazmamıştım carrieye yazmıştım ama her şey o kadar karıştıki bir yandan da bebeğimle ilgileniyorum hareketli durmuyor

Yok bişey karışmadı
Ben anladım Carrie'den alıntı yaptığınızı
Fakat kaç kez yorum yaptım hiç birine cevap vermezken birinin bi lafını cımbızla çekmenizi doğru bulmadım

Yaşınız 30 muş o yüzden çocuk yapmışsınız, biz neden yaptınız demeyiz o sizi bağlar ama
Vah tüh geçinemiyoruz ben kocamı terkedeyim anneme gideyim dersen biz de sana maddi durumunuzu yeni mi farkettiniz diye soru sorarız elbette
Ayrıca Carrie de 30 yaşında.. ( Pardon kadınların yaşı açıklanmazmış ama :9: )

Bak sen benim tüm yorumlarımı bi oku
Benimde biraz faturalarım var o arada onları keseyim
Sonra gel, öyle konuşalım..

Niye ders veriyorsunuz adam daha yeni napsın hırsızlık mı siz neden birşeyler yapmıyorsunuz ? zor günde bırakıp kaçmak mı evlilik ?

burda konu mokoko ve mukoko kelimesinin anlamımı yaa:19:

ama benim ahlakım bozuluyor burda o kullanıcı ismini görünce.

Yok bişey karışmadı
Fakat kaç kez yorum yaptım hiç birine cevap vermezken birinin bi lafını cımbızla çekmenizi doğru bulmadım

Yaşınız 30 muş o yüzden çocuk yapmışsınız, biz neden yaptınız demeyiz o sizi bağlar ama
Vah tüh geçinemiyoruz ben kocamı terkedeyim anneme gideyim dersen biz de sana maddi durumunuzu yeni mi farkettiniz diye soru sorarız elbette

evet bende 30 yaşındayım ama benim hayallerim var, ümitlerim var
daha hayatımın baharındayım
daha yapacak ve başaracak o kadar çok şeyim var ki :3:

Teşekkür ederim zaman ayırıp derdimi paylaştınız çok sıkıntılıyım ayrıca kimseye kızmıyorum yalnızca bilmeden yorum yapanlar,erkek olduğumu idda edenler anneliyime dil uzatanlar bu kadarını hak etmiyorum eşime gelince ben zaten maddi manevi evlendiğimizden beri kendi ailesinden çok yardımcı oldum bilemezsiniz gelinliğimi bile ben aldım ne diyim kredi çektimde öyle evlendik sonra o borçları öde,şunu öde bunu öde şimdi kart borçları birikmiş icralık olucaz diye annesine babasına gitti oralı olmadılar yinede eşim onları kırınca vicdan yapıyor ama benim çocuğum açmı açıktamı düşünen yok o ayrı..

Teşekkür ederim zaman ayırıp derdimi paylaştınız çok sıkıntılıyım ayrıca kimseye kızmıyorum yalnızca bilmeden yorum yapanlar,erkek olduğumu idda edenler anneliyime dil uzatanlar bu kadarını hak etmiyorum eşime gelince ben zaten maddi manevi evlendiğimizden beri kendi ailesinden çok yardımcı oldum bilemezsiniz gelinliğimi bile ben aldım ne diyim kredi çektimde öyle evlendik sonra o borçları öde,şunu öde bunu öde şimdi kart borçları birikmiş icralık olucaz diye annesine babasına gitti oralı olmadılar yinede eşim onları kırınca vicdan yapıyor ama benim çocuğum açmı açıktamı düşünen yok o ayrı..

Rica ederiz
Ben bahsettiğiniz şeyleri yapmadım
Ayrıca konuda ne kadarını yazmışsanız biz o kadarını bilebiliriz
Evlilik koşullarınızdan haberimizin olması mümkün değil
Ama zaten en başta o kadar taviz ya da özveride bulunduysanız bunun ardının geleceğini bilmeliydiniz
Hiç birşeyiniz değilken belki, çok özveride bulunduğunuz için sıkıldınız bu durumdan orasını bilemem de
Bana göre 'eş' dedikten sonra daha bi özverili olmalı insan

Tabi eşi yan gel yat osman yapmadığı sürece...

Yok bişey karışmadı

ben 32yim canım benim demek istediğim bu çocuk dünyaya geldi artık yapacak bir şeyim yok ve iyiki de geldi yaptığım en güzel şey sizede tavsiye ederim

sen bebek olmadan önce çalışıyormuydun mukokocum?

Son düzenleme:
ben 32yim canım benim demek istediğim bu çocuk dünyaya geldi artık yapacak bir şeyim yok ve iyiki de geldi yaptığım en güzel şey sizede tavsiye ederim

Ha 2 yıl fark varmış, o zaman haklısın çok büyük bi fark bu
Allah isteyen herkese versin tabi
Yaptığın en güzel şeye en güzel şekilde bakman dileğimle :34:

kimse senin anneligine dil uzatmaya hakkı yok .kımsede avatar ismini yargılayamaz kendi secimiz konu üzerine yorum yapanlara bişe diyemem .aslında hepimiz iyi gün kötü gün diyoruz tbi işin gercek yüzü ne bilemeyiz qalıba burda herkes kndi eşini göze alarak yazdı bende öle .yani eşim sıkıntıya girse evi fln terk etmem .ha belki eşinle başka sorunların varsa bilemem mesela fazla sucluyodur seni sinirini senden cıkıyordur fln .sen onu en iyisi işini degişmeyi teklifte bulun

peki şimdi beni yargılamadan sadece sizlerden akıl almak istiyorum şimdi zordayız eşim çok çalışkan ailesini bizleri hep düşündü düşünür bu zamana kadar şansı pek açık gitmedi ama hiç aylaklık yapmadı evet maddi açıdan çok destek oldum zorla morla kenarda oda sürünme durumuna gelmemek için belki bir gün ev peşinetımız olur diye borçlardan arta kalan bir miktar param var şimdi eşimin kredi kartı borçları birikti bizim durum malum siz o paraya dokunurmuydunuz bu durumda olsaydınız

peki şimdi beni yargılamadan sadece sizlerden akıl almak istiyorum şimdi zordayız eşim çok çalışkan ailesini bizleri hep düşündü düşünür bu zamana kadar şansı pek açık gitmedi ama hiç aylaklık yapmadı evet maddi açıdan çok destek oldum zorla morla kenarda oda sürünme durumuna gelmemek için belki bir gün ev peşinetımız olur diye borçlardan arta kalan bir miktar param var şimdi eşimin kredi kartı borçları birikti bizim durum malum siz o paraya dokunurmuydunuz bu durumda olsaydınız

ee dedik ya sana evden çalış biraz para kazanmaya bak
ne yapalım bizmi para gönderelim yani?

mokoko merhaba ,

ders vermkten kastın nedir tam olarak acarmısın

annenin babanın evine mi gideceksin

eşine rahat gelirse böyle durum gelip almazsa seni o zaman ders almış taraf siz olacaksınız

bu arada kullanıcı adınıza ve anneliğine kimsenin bir yorum yapma hakkı yok

bazılarının argosu baya geniş sanırım 28 yaşındayım mokoko ne demek bilmiyorum buda benim cahilliyim eğer ahlak bozacak bir kelime ise editörler nasıl onaylamış bir ismi merak ettim :31:

suan dokunmayıp ne zaman dokunacaksınız arkadasım ev almaya durumunuz yok daha gördüğün gibi

Son düzenleme:

Bence eşinle bi güzel konuş
Koşturuyor madem sizinde rızkınızı çıkaracak bi işe girmeye baksın
Kendi paran olduğunu söyleme, borç mu dersin harç mı dersin bilemem.. Benim gizli de param yok şahsen..
Bi şekilde para bulduğunu 'borç olduğunu' belirterek onun kredi kartı borcunu öde..
O da düzgün bi işe girip o borcu kapatmaya ve evinizi geçindirebilcek bi işe baksın..

kiracımısınız canm .eger kiracıysanız harcama yarın öbür gün allah korusun kiş günü ..... eger kiracı degiliseniz harca .nebilim bebeginw yemek al eksiginizi biraz karşıla

Back
X