Geçimsizmişim

Ona anlattığınız an sen de geçimsizsin dese haklısınız ama bunu o an demeyip sonra alakasız bir zamanda pat diye söylese kötü niyetlidir.
Aynen de öyle. O şeyleri anlatırken beni dinleyip onlardan uzak dur diyen kişi zaman geçtikten sonra bacısından bahsederken konuyu bana bağlayıp sonrdan bana geçimsiz diyor. O zaman samimiyetsizlik var ortada.

Sırf kendini haklı çıkarmak için ortaya yoktan bir şey çıkartmaya çalışmış. Başa kakmak bu ve çok saçmalamış. Evet yaşadığımız şey çok benziyor :)
Bence zamanınızı daha fazla tüketmeyin böyle biriyle. Size sürekli sıkıntı anlatan biri farkında olmasanız bile enerjinizi sömürür. Biraz uzak kalırsanız zaten anlarsınız.

Annemin bir sozu var o geldi aklıma bollukta b.k. Yeme kitlikta başına kakar diye bu bir kisilik bozukluğudur bazı insanlar böyledir arkadaş edinmem ben bu yüzden edinsem dahi sırlarimı ifşa etmem neden gün gelir başıma kakar diye genelde dinleyen taraf olurum

Yüz kişi değil ki. Ben sadece bir arkdaşın olayını ve ayrılma sürecindeyken ailemle yaşadığım şeyleri anlattım. o zamanları bana “uzak durmalısın” diyen kişi aylaaar sonra klnuyu alakasız bir şekilde bana bağlayıp geçimsiz diyor. Ben kötü niyet sezdim bunda. Yüz kişiyi anlatan kendisi. O kadar çok kişiyle mahkemelik ki artık karıştırmaya başlamıştım.

Demek istediğim başta yüzüne haklısın sen deyip, aradan zaman geçtikten sonra sen de geçimsizsin demesi. Misilleme yapar gibi. Bu hiç doğru bir davranış değil bana göre. O zaman konuyu anlatırken, o an demeli.

En iyisini yapıyorsunuz vallahi

Mesafe koy seni üzer bu hatun

Bence zamanınızı daha fazla tüketmeyin böyle biriyle. Size sürekli sıkıntı anlatan biri farkında olmasanız bile enerjinizi sömürür. Biraz uzak kalırsanız zaten anlarsınız.
Aynen artık kuş gibi hafifledim. üstümden yük kalktı

Hiç elektrık almadım bu arkadasından bence tum baglarını kopar

"yedi duvelle mahkemelik olan ben değilim geçimsiz olan sensin" deyip sonra söyleyeceği şeylere umursamaz umursamaz "yav he he" deyip gecseydiniz. Böyle toksik insanlardan uzak durun, zaten oldum olası kendinden başka herkeste hata arayan manipülator tiplerden tiksinmisimdir. Sizinle tekrar iletişime geçmeye kalkarsa onun sizi manipüle etmek için ortaya atacağı her sava cevap vermek zorunda değilsiniz, "hı hı hep sen haklısındir zaten, hı hı kesin öyle dememissindir" falan gibi 7 yaş seviyesinde aynalama yapın ki dumur olsun :d

insanın arkadaşı destek olmayacaksa moralini düzeltmeyecekse ne manası var arkadaş olmanın bence yürümez böyle

Uzaklasmak mi..yakin durmak icin ne sebebiniz var.Kum torbasi olmussunuz

Aynen de dediklernizi yapıyor. Kendini kusursuz görüp sürekli karşı tarafa yüklenir. Ve çok da manipülatifdir. Mesela ben kendimi çektim ya anlar bir soğukluk olduğunu kaybetmek de istemez beni. Başlar yine ağzımdan girip burnumdan çıkmaya. Ha açık açık sorunu dile getirince söylemediğim şeyleri söylemişim de unutmuşum gibi davranır. Sen böyle böyle demiştin o zaman der. O yüzden onunla olan konuşmalarımızı hiç silmem. Yalanını yüzüne vurmak için. Neyse artık zaten işim olmaz ama çok kötü bir insanmış. Geçimsiz olan da kendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…