- 20 Ocak 2010
- 49.651
- 194.547
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.481
Ha protokol olursa hakimde yazarsa al satımda ücret çıkmiyor mu en azindan parayı protokole verir bari kadınçeğizIki taraf da anlaşmalı bosanmayi kabul ediyorsa onun bir ücreti var 500 600 lira gibi birşey olmalı. Bu memlekette anlasarak bile bedava bosanamazsin
Ev meselesi kritik. Protokol zaten şart. Ama mahkeme kararinda yazmasi lazim. Yoksa tapuda alim satim gibi ucret alabilirler. Hukmen tesciline bir bak bir hukum vardi unutmuşum görüyor musun
Bosanmadan once kadinin üzerine yapabilir. Onda da alim satim ucreti verirler tapudaYa aslında şöyle birşey var kadın türk vatandaşı değildi o zaman ve sadece 10 bin gibi bi para için kredi çekmiş kocası ve doğal olarak onun üstüne olmuş ama aslında hiç bir hakkı yok ev üstünde kadını dolarlarını bozdurup almıs kanıtlı bunlarda ama zaten adam ev senin hak talep etmeden vericem diyor bunun ucretsiz bir oluru var mi bi protokol için çok ciddi paralar istiyorlar
Evet aynen öyle. Eksiksiz protokol hazırlanırsa, hakim de karara yazarsa alim satim ücreti çıkmaz.Ha protokol olursa hakimde yazarsa al satımda ücret çıkmiyor mu en azindan parayı protokole verir bari kadınçeğiz
Tamam diyelim öyle yaptılar normal adliyeye gidip anlaşmalı boşanma derlerse 500 600 diyorsun o zaman thanksBosanmadan once kadinin üzerine yapabilir. Onda da alim satim ucreti verirler tapuda
Danışmanlar var diye biliyorum, onlar protokolü çok daha cüzi bir miktara ayarlıyorlar.Ya aslında şöyle birşey var kadın türk vatandaşı değildi o zaman ve sadece 10 bin gibi bi para için kredi çekmiş kocası ve doğal olarak onun üstüne olmuş ama aslında hiç bir hakkı yok ev üstünde kadını dolarlarını bozdurup almıs kanıtlı bunlarda ama zaten adam ev senin hak talep etmeden vericem diyor bunun ucretsiz bir oluru var mi bi protokol için çok ciddi paralar istiyorlar
Sigaram yok seneler önce bıraktım. Bu hayattaki ender mantıklı kararlarımdan biridir. Ama bizde de alkole çok gidiyor yaaOrganiği sadece çocuklara alıyordum, 1,5 sene oldu onu da bıraktım, e malum battık
Ben aşırı severim yumurta, zaten az öğün yemek yiyorum ya da acıkana kadar yemem, genelde 3 yumurta olur o yediğim.
Tost bile yapsam sütle çırpılmış yumurta eklerim içine vs.
Çocuklar her gün 3 yumurtalı, labneli ve sütlü bir omletleri var, onu yerler.
Kocam 2 adet yer günlük.
E çorbası, yemeği derken günde 10 adeti geçiyor bizde.
Bir sigara sayarım, bir yumurta.
Geri kalan her şey bitebilir, bu ikisi asla
Tam hatırlamiyorum ama 3 4 bin gibi birşeydi galibaEvet aynen öyle. Eksiksiz protokol hazırlanırsa, hakim de karara yazarsa alim satim ücreti çıkmaz.
Ne kadar istiyorlarmış protokole
Kadinlar da kitabeleri okuyorDanışmanlar var diye biliyorum, onlar protokolü çok daha cüzi bir miktara ayarlıyorlar.
Ya da bildiğim kadarıyla gidip ücretsiz avukat talebinde bulunulabiliyor.
Bibicim kızamıyorum, adamlar kitabe gibi kitapları okuyup da avukat oluyorlar, bizim bir kağıt olarak gördüğümüz şey senelerce verilmiş emeğin sonucu.
avukatlardan ne istiyoruz ya toplum olarak, ya dolandırıcı ya yalancı deriz hepsine ama yasal olarak zaten bir vekalet ücretleri var. Bunun altına çalışamaz, protokol hazırlayamazlar.
Ücetsiz avukat olsada protokol için ücret her tûrlû oluyor neyse ben bi söyleyeyim bunlarDanışmanlar var diye biliyorum, onlar protokolü çok daha cüzi bir miktara ayarlıyorlar.
Ya da bildiğim kadarıyla gidip ücretsiz avukat talebinde bulunulabiliyor.
Bibicim kızamıyorum, adamlar kitabe gibi kitapları okuyup da avukat oluyorlar, bizim bir kağıt olarak gördüğümüz şey senelerce verilmiş emeğin sonucu.
avukatlardan ne istiyoruz ya toplum olarak, ya dolandırıcı ya yalancı deriz hepsine ama yasal olarak zaten bir vekalet ücretleri var. Bunun altına çalışamaz, protokol hazırlayamazlar.
Davaya girmeyip sadece protokol hazirlayacaksa, 1 hadi cok desin 2 yeterTam hatırlamiyorum ama 3 4 bin gibi birşeydi galiba
Alkol sıkıntı cidden, ben anca senede bir çocukları denk gelecek de, anneanneye bırakacağız da eğlenmeye gidince içeceğim, ondan haberim yoktu.Sigaram yok seneler önce bıraktım. Bu hayattaki ender mantıklı kararlarımdan biridir. Ama bizde de alkole çok gidiyor yaa
Adamlar, mecazi olarak insan kavramındaki kullanımıydı ama haklısın, cinsiyetçi dile dikkat etmek lazım...Kadinlar da kitabeleri okuyor
Buradan bir arkadaş bana mutluluğun anahtarını verdiAlkol sıkıntı cidden, ben anca senede bir çocukları denk gelecek de, anneanneye bırakacağız da eğlenmeye gidince içeceğim, ondan haberim yoktu.
Buradaki konuşmalardan sonra gidip markette baktım, aman yarabbi tövbe edilse yeri, o nasıl para, el yakıyor şimdiden bu dünyada
Biri de bana sigarada bunu yapmalı, tütün mütün olmuyor arkadaş böyle...Buradan bir arkadaş bana mutluluğun anahtarını verdihala yatmadan teşekkür ederim içimden
Marketten yüzde yüz elma suyunu alıyorum 15 gün sonra litresi beş tlye şarap yapıyorum. Başta enayi gibi dimes aldım 8 tl ye geldi, şimdi daha da akıllandım, şoka gidip alıyorum
Yani şimdi tam şarap değil hafif bir gazoz gibi ama kafa yapan gazozBiri de bana sigarada bunu yapmalı, tütün mütün olmuyor arkadaş böyle...
Ben ev gibi önemli bir konunun kesinlikle avukatsiz olmaması gerektigini düşünüyorum. Yine de kendi tercihleriÜcetsiz avukat olsada protokol için ücret her tûrlû oluyor neyse ben bi söyleyeyim bunlar
Dogru hatirlamisim hukmen tescil. Hukmen tescil talebinde bulunacaklar ismi bu. Karara da boyle gececek. O zaman harc cikmazÜcetsiz avukat olsada protokol için ücret her tûrlû oluyor neyse ben bi söyleyeyim bunlar
Şarap sevmem, sevsem denerdim mutlaka.Yani şimdi tam şarap değil hafif bir gazoz gibi ama kafa yapan gazoz
Tamam canım çok sağolDogru hatirlamisim hukmen tescil. Hukmen tescil talebinde bulunacaklar ismi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?