Geçinemeyenler kulübü

Ha protokol olursa hakimde yazarsa al satımda ücret çıkmiyor mu en azindan parayı protokole verir bari kadınçeğiz

Bosanmadan once kadinin üzerine yapabilir. Onda da alim satim ucreti verirler tapuda

Danışmanlar var diye biliyorum, onlar protokolü çok daha cüzi bir miktara ayarlıyorlar.
Ya da bildiğim kadarıyla gidip ücretsiz avukat talebinde bulunulabiliyor.

Bibicim kızamıyorum, adamlar kitabe gibi kitapları okuyup da avukat oluyorlar, bizim bir kağıt olarak gördüğümüz şey senelerce verilmiş emeğin sonucu.
avukatlardan ne istiyoruz ya toplum olarak, ya dolandırıcı ya yalancı deriz hepsine ama yasal olarak zaten bir vekalet ücretleri var. Bunun altına çalışamaz, protokol hazırlayamazlar.

Sigaram yok seneler önce bıraktım. Bu hayattaki ender mantıklı kararlarımdan biridir. Ama bizde de alkole çok gidiyor yaa

Kadinlar da kitabeleri okuyor

Ücetsiz avukat olsada protokol için ücret her tûrlû oluyor neyse ben bi söyleyeyim bunlar

Sigaram yok seneler önce bıraktım. Bu hayattaki ender mantıklı kararlarımdan biridir. Ama bizde de alkole çok gidiyor yaa
Alkol sıkıntı cidden, ben anca senede bir çocukları denk gelecek de, anneanneye bırakacağız da eğlenmeye gidince içeceğim, ondan haberim yoktu.
Buradaki konuşmalardan sonra gidip markette baktım, aman yarabbi tövbe edilse yeri, o nasıl para, el yakıyor şimdiden bu dünyada

Buradan bir arkadaş bana mutluluğun anahtarını verdi hala yatmadan teşekkür ederim içimden
Marketten yüzde yüz elma suyunu alıyorum 15 gün sonra litresi beş tlye şarap yapıyorum. Başta enayi gibi dimes aldım 8 tl ye geldi, şimdi daha da akıllandım, şoka gidip alıyorum

Biri de bana sigarada bunu yapmalı, tütün mütün olmuyor arkadaş böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…