- 14 Eylül 2014
- 21.303
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.716
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.521
Tereyağın kilosu neredeyse 100 tl olmuşSut ve sut urunlerine zam gelmis.
ciddi mi en son 65 e almıştık iyi bir markadanTereyağın kilosu neredeyse 100 tl olmuş
Vay canına , burdan bile daha pahalıTereyağın kilosu neredeyse 100 tl olmuş
pardon sizi tanıyamadım nick değiştirmiş olabilir misiniz ?resim tanıdık geldi sadeceSut ve sut urunlerine zam gelmis.
Gelir ve gider orantılı olmadığı sürece insanlarda her daim sınıflandırılacak , durum bu ...ben de görmüyorum basbayağı fakirim de.burada öyle yazıncaa vayy araban da var neren fakirrr vayy işiniz var neren fakirr vayyy bit kadar pırlantaalrın var bir de üstüne avokado yiyorsun yazanlardan nefret ettiğim için artık orta halliyim diyeceğimmm.insanlar o kadar tuhaflaşmış ki kendilerine en basit şeyleri layık görmez olmuşlar başkalarına da bunu empoze etmeye çalışıyorlar.amerika da mesela ufak tefek işlerde çalışanlar 3 katlı garajlı evler de oturup tank gibi jeep lere biniyorlar.haftanın bir kaç günü rahatça dışarda yiyorlar ya da eve söylüyorlar.ama bize herşeyi çok görüyorlar .bu kafa yapısı değişmedikçe bend etartışmaktan bıktığım için ortahalliyim diyorum yakında zenginim de derimm kuru ekmekle kıyaslayıp kendimi
bulmuşsun gizli yerimizi.hoşgeldin bu arada.Gelir ve gider orantılı olmadığı sürece insanlarda her daim sınıflandırılacak , durum bu ...
Hoş buldum. Evet buldum. Ama bu kısmı bulması zor oluyor . Daha kestirme bir yolu yokmu ?bulmuşsun gizli yerimizi.hoşgeldin bu arada.
Amaaaan canım sana yağı kullanıver sende. Ha tereyağ ha sana yağ:) daha ucuzTereyağın kilosu neredeyse 100 tl olmuş
Ben direkt şöyle bakıyorum olaya.ben de görmüyorum basbayağı fakirim de.burada öyle yazıncaa vayy araban da var neren fakirrr vayy işiniz var neren fakirr vayyy bit kadar pırlantaalrın var bir de üstüne avokado yiyorsun yazanlardan nefret ettiğim için artık orta halliyim diyeceğimmm.insanlar o kadar tuhaflaşmış ki kendilerine en basit şeyleri layık görmez olmuşlar başkalarına da bunu empoze etmeye çalışıyorlar.amerika da mesela ufak tefek işlerde çalışanlar 3 katlı garajlı evler de oturup tank gibi jeep lere biniyorlar.haftanın bir kaç günü rahatça dışarda yiyorlar ya da eve söylüyorlar.ama bize herşeyi çok görüyorlar .bu kafa yapısı değişmedikçe bend etartışmaktan bıktığım için ortahalliyim diyorum yakında zenginim de derimm kuru ekmekle kıyaslayıp kendimi
İhtiyacından fazlasını bana verebilirsinBen direkt şöyle bakıyorum olaya.
İhtiyacım olan şeylere sahip miyim, evet çok şükür.
İhtiyacımdan fazlasına sahip miyim, ona da evet.
Nasıl oluyor da sıradan bir ürünü alırken bile kırk kere düşünüyorum, muadilini ya da ucuzunu arıyorum?
O zaman ortadirek falan değilim arkadaşım ben, bayağı durumum iyi değil.
Sahip olduğum şeyler beni ekonomik olarak rahat yapmıyor ki, satıp yiyecek miyiz koltuğu ya da evi, arabayı?
Zamanında varmış, almışız.
Ya da hayat bu kadar pahalı olmadığı için aynı gelirle çok daha güzel yaşamışız.
Ben kazak alırken sıradan bir mağazada kırk kere düşünüyor ve sonra vazgeçiyorsam kesinlikle reddediyorum, istediğim kadar gelirim olsun.
Demek ki aynı oranda giden zorunlu ve temel ihtiyaçlarımız var, denkleştirmez ve bu arayışta olmazsak o bile olmayacak belli ki.
biz de yeni keşfettik hep bdv de takılırdık.Hoş buldum. Evet buldum. Ama bu kısmı bulması zor oluyor . Daha kestirme bir yolu yokmu ?
dolar euro kazananlardansın dettttttİhtiyacından fazlasını bana verebilirsin
Dolar mı kazanıyormuş yo yo dostum biz zenginleri sevmeyizdolar euro kazananlardansın detttttt
Axelia yimpardon sizi tanıyamadım nick değiştirmiş olabilir misiniz ?resim tanıdık geldi sadece
aynen öyle bir kaç sene önce hiç düşünmeden eve rahatça pizza söylerken artık almasak yerine şu ihtiyacı karşılarım diye krep ya da mücverle yerini tutturmaya çalışıyorum çocuk için.şampuanım azaldı acaba daha ucuzuna mı dönsem artık diye düşünüyorum indirimde 40 45 tl olan şampuan bir de saç kremi alsam pahalı geliyor artık bana.ama önceden 3 er beşer alır öder çıkardımmBen direkt şöyle bakıyorum olaya.
İhtiyacım olan şeylere sahip miyim, evet çok şükür.
İhtiyacımdan fazlasına sahip miyim, ona da evet.
Nasıl oluyor da sıradan bir ürünü alırken bile kırk kere düşünüyorum, muadilini ya da ucuzunu arıyorum?
O zaman ortadirek falan değilim arkadaşım ben, bayağı durumum iyi değil.
Sahip olduğum şeyler beni ekonomik olarak rahat yapmıyor ki, satıp yiyecek miyiz koltuğu ya da evi, arabayı?
Zamanında varmış, almışız.
Ya da hayat bu kadar pahalı olmadığı için aynı gelirle çok daha güzel yaşamışız.
Ben kazak alırken sıradan bir mağazada kırk kere düşünüyor ve sonra vazgeçiyorsam kesinlikle reddediyorum, istediğim kadar gelirim olsun.
Demek ki aynı oranda giden zorunlu ve temel ihtiyaçlarımız var, denkleştirmez ve bu arayışta olmazsak o bile olmayacak belli ki.
zengin değil o da .aramızdaki zengin sensinnnn elmalı 12 telefonun varrrrDolar mı kazanıyormuş yo yo dostum biz zenginleri sevmeyizHadi bea
Her birimiz ihtiyacımızdan fazlasına sahibiz.İhtiyacından fazlasını bana verebilirsin
kaç tanıdığım nikini değiştirmiş zor tanıyoruz bu ara.ben de avakadoseverfakirkadın yapacağımmmAxelia yim
Bu ay çok harcadım çok bide yemekleri de dışardan söylüyorumzengin değil o da .aramızdaki zengin sensinnnn elmalı 12 telefonun varrrr
Bacım uzun zamandır yemedik eve mc söyleyeyim dedik, fiyat 120 küsür.aynen öyle bir kaç sene önce hiç düşünmeden eve rahatça pizza söylerken artık almasak yerine şu ihtiyacı karşılarım diye krep ya da mücverle yerini tutturmaya çalışıyorum çocuk için.şampuanım azaldı acaba daha ucuzuna mı dönsem artık diye düşünüyorum indirimde 40 45 tl olan şampuan bir de saç kremi alsam pahalı geliyor artık bana.ama önceden 3 er beşer alır öder çıkardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?