Geçinemeyenler kulübü

Gelir ve gider orantılı olmadığı sürece insanlarda her daim sınıflandırılacak , durum bu ...

Ben direkt şöyle bakıyorum olaya.
İhtiyacım olan şeylere sahip miyim, evet çok şükür.
İhtiyacımdan fazlasına sahip miyim, ona da evet.
Nasıl oluyor da sıradan bir ürünü alırken bile kırk kere düşünüyorum, muadilini ya da ucuzunu arıyorum?
O zaman ortadirek falan değilim arkadaşım ben, bayağı durumum iyi değil.
Sahip olduğum şeyler beni ekonomik olarak rahat yapmıyor ki, satıp yiyecek miyiz koltuğu ya da evi, arabayı?
Zamanında varmış, almışız.
Ya da hayat bu kadar pahalı olmadığı için aynı gelirle çok daha güzel yaşamışız.

Ben kazak alırken sıradan bir mağazada kırk kere düşünüyor ve sonra vazgeçiyorsam kesinlikle reddediyorum, istediğim kadar gelirim olsun.
Demek ki aynı oranda giden zorunlu ve temel ihtiyaçlarımız var, denkleştirmez ve bu arayışta olmazsak o bile olmayacak belli ki.

İhtiyacından fazlasını bana verebilirsin

aynen öyle bir kaç sene önce hiç düşünmeden eve rahatça pizza söylerken artık almasak yerine şu ihtiyacı karşılarım diye krep ya da mücverle yerini tutturmaya çalışıyorum çocuk için.şampuanım azaldı acaba daha ucuzuna mı dönsem artık diye düşünüyorum indirimde 40 45 tl olan şampuan bir de saç kremi alsam pahalı geliyor artık bana.ama önceden 3 er beşer alır öder çıkardımm

İhtiyacından fazlasını bana verebilirsin
Her birimiz ihtiyacımızdan fazlasına sahibiz.
12 kişilik yemek takımları, bardaklar, çok kişili koltuk takımları, bir sürü kıyafetler, say say bitmez.
Örneğin evinizde kaç havlu var ya da kaç nevresim takımı, yorgan vs, eminim çoktur çünkü çeyizde dolduruluyor.

Bunlar bizi rahat yaşatıyor mu, hayır..

Bacım uzun zamandır yemedik eve mc söyleyeyim dedik, fiyat 120 küsür.
4 kişi için bu kadar ki ikisi çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…