Geçinemeyenler kulübü

Onu söylemedi eski konusunda çok yorum aldı en son patladı ben öğretmenim kıskandınız beni vs diye
Bir öğretmen olarak en şaşırdığım şey de bizi kıskanıyorsunuz repliği. Neyimizi kıskanacaklar acaba, kuş maaşımızı mı, herkesin en çok gömdüğü meslek olmamızı mı?. Sabah akşam bizi eleştiriyorlar Resmen stres topuyuz, kıskanılacak neyimiz var acaba

seni çekemiyorum kiskaniyorum seni gidi öğretmen seni

Yaa sende mi öğretmensin böyle Bi forumda ben öğretmenim kıskanmayın demesi de ne alakaysa çürük elma galiba

Valla ben üzüluyorum öğretmenlere böyle döneme denk geldiniz ne kötü bizim zamanımizda ne güzeldi biz annemize öğretmenle ilgili köti birsey desek bide ağzımıza o vururdu

Nasıl güzel anlatıyo hey Allahım geçenlerde de konu açmıştı yok bilezik almıyorlar falan diye
Ay nasıl aklınızda tutuyorsunuz kim hangi konuyu açmış.

Ben dün kavga ettiğim kişiyle bugün yorumlasirken yakaliyorum mesela kendimi.
Sonra diyom aaa kız ben bunla tartismisim ya

Valla ben üzüluyorum öğretmenlere böyle döneme denk geldiniz ne kötü bizim zamanımizda ne güzeldi biz annemize öğretmenle ilgili köti birsey desek bide ağzımız
Ne yalan söyleyeyim ben de üzülüyorum bize. Tüm memurlar pandemide haftada bir gün nöbetli işe gitti. Biz yine her gün evden online ders yapsak da biz yatıyor olduk. Sabah akşam bize saydırdılar. Sanki biz çıkardıl virüsü.
Ki bu durum yine bize zor oldu. İnan eve bilgisayar almak zorunda kaldık hepimiz. Sabah akşam çocuklardan soru yağıyor. Çocuklarla whatsappta yazışmak asli görevimiz oldu. Eskisi daha kolaydı inan. Ama gel de anlat işte
Yattığı yerden maaş dedikler de net maaştı. Bizim zaten ekderslerden maddi kaybımız da oldu zaten.
Çok tuhaf yani. Tüm memurlar haftada bir gün giderken günah keçisi olup sabah akşam şamar oğlanına çevrilmemiz

Valla ben üzüluyorum öğretmenlere böyle döneme denk geldiniz ne kötü bizim zamanımizda ne güzeldi biz annemize öğretmenle ilgili köti birsey desek bide ağzımız
Ne yalan söyleyeyim ben de üzülüyorum bize. Tüm memurlar pandemide haftada bir gün nöbetli işe gitti. Biz yine her gün evden online ders yapsak da biz yatıyor olduk. Sabah akşam bize saydırdılar. Sanki biz çıkardıl virüsü.
Ki bu durum yine bize zor oldu. İnan eve bilgisayar almak zorunda kaldık hepimiz. Sabah akşam çocuklardan soru yağıyor. Çocuklarla whatsappta yazışmak asli görevimiz oldu. Eskisi daha kolaydı inan. Ama gel de anlat işte
Yattığı yerden maaş dedikler de net maaştı. Bizim zaten ekderslerden maddi kaybımız da oldu zaten.
Çok tuhaf yani. Tüm memurlar haftada bir gün giderken günah keçisi olup sabah akşam şamar oğlanına çevrilmemiz

Ay nasıl aklınızda tutuyorsunuz kim hangi konuyu açmış.

Ben dün kavga ettiğim kişiyle bugün yorumlasirken yakaliyorum mesela kendimi.
Sonra diyom aaa kız ben bunla tartismisim ya
Unutulacak gibi Bi uye değil ki kv bilezik almıyormuş doğum yapıcak diye yok çocuğu etkileniyormuş falan anlatıp duruyo

benim catlamayan yerim mi kaldı
aksama kadar evdeyim alti ustu bir bebe dogurdum yinede her yerim catladi, iste bunlar hep gen
Alemsin ya ben doğum yapmadım ama o üyeyi yapınca görürüm çok zor tahmin edebiliyorum o da Bi yana çok havadan yüksek konusuyo

Alemsin ya ben doğum yapmadım ama o üyeyi yapınca görürüm çok zor tahmin edebiliyorum o da Bi yana çok havadan yüksek konusuyo
insan doğurmadan önce öyle oluyo,
bende minnoş minnoş hayaller kuruyodum, kizim dogsun gezmelere gidicem, disarda birlikte takilicaz eglenicez vs vs.
en son 21 gunluktu kolik sancilari bir basladi agliyodum oturup ben ne zaman duş alicam, disari cikamiyorum sokaga ciktigi gun iyice gazlaniyo, cay icemiyorum uyuyamiyorum diye
sonuc kiz 3 yasina geldi hala kardes kardes gezemiyoruz, sokaga her cikisimiz skandal neyse insallah 4 yasina

Yaa çok geçmiş olsun devam eden Bi durum mu bebeklikte atlatılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…