- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.841
Onu söylemedi eski konusunda çok yorum aldı en son patladı ben öğretmenim kıskandınız beni vs diyeögretmen olduğuna inanasim gelmedi zaten, ne ogretmeniymis
Bir öğretmen olarak en şaşırdığım şey de bizi kıskanıyorsunuz repliği. Neyimizi kıskanacaklar acaba, kuş maaşımızı mı, herkesin en çok gömdüğü meslek olmamızı mı?. Sabah akşam bizi eleştiriyorlarOnu söylemedi eski konusunda çok yorum aldı en son patladı ben öğretmenim kıskandınız beni vs diye
seni çekemiyorum kiskaniyorum seni gidi öğretmen seniBir öğretmen olarak en şaşırdığım şey de bizi kıskanıyorsunuz repliği. Neyimizi kıskanacaklar acaba, kuş maaşımızı mı, herkesin en çok gömdüğü meslek olmamızı mı?. Sabah akşam bizi eleştiriyorlarResmen stres topuyuz, kıskanılacak neyimiz var acaba
İlla kıskancaksan çatlamayan meme ucu genini kıskan benceseni çekemiyorum kiskaniyorum seni gidi öğretmen seni
Yaa sende mi öğretmensinBir öğretmen olarak en şaşırdığım şey de bizi kıskanıyorsunuz repliği. Neyimizi kıskanacaklar acaba, kuş maaşımızı mı, herkesin en çok gömdüğü meslek olmamızı mı?. Sabah akşam bizi eleştiriyorlarResmen stres topuyuz, kıskanılacak neyimiz var acaba
ayy hem ögretmen hemde catlamayan meme ucu geni var kadinda onu hiç çekemiyorum zaten bu gece de bunu düsunup uyumayacagimİlla kıskancaksan çatlamayan meme ucu genini kıskan bence
Valla ben üzüluyorum öğretmenlereBir öğretmen olarak en şaşırdığım şey de bizi kıskanıyorsunuz repliği. Neyimizi kıskanacaklar acaba, kuş maaşımızı mı, herkesin en çok gömdüğü meslek olmamızı mı?. Sabah akşam bizi eleştiriyorlarResmen stres topuyuz, kıskanılacak neyimiz var acaba
Ah tamam ben peynire özel bı durum düşündüm tamamdonup cozulup tekrar dondurulan gidalar zehirler der annem.
öğretmenin vurduğu yerde gül biterdi.Valla ben üzüluyorum öğretmenlereböyle döneme denk geldiniz ne kötü bizim zamanımizda ne güzeldi biz annemize öğretmenle ilgili köti birsey desek bide ağzımıza o vururdu
yok kuşum genel bir durumAh tamam ben peynire özel bı durum düşündüm tamam
Çatlamayan meme ucu geni olmayanda ne biliyim yaniayy hem ögretmen hemde catlamayan meme ucu geni var kadinda onu hiç çekemiyorum zaten bu gece de bunu düsunup uyumayacagim
Ay nasıl aklınızda tutuyorsunuz kim hangi konuyu açmış.Nasıl güzel anlatıyohey Allahım geçenlerde de konu açmıştı yok bilezik almıyorlar falan diye
Ne yalan söyleyeyim ben de üzülüyorum bize. Tüm memurlar pandemide haftada bir gün nöbetli işe gitti. Biz yine her gün evden online ders yapsak da biz yatıyor olduk. Sabah akşam bize saydırdılar. Sanki biz çıkardıl virüsü.Valla ben üzüluyorum öğretmenlereböyle döneme denk geldiniz ne kötü bizim zamanımizda ne güzeldi biz annemize öğretmenle ilgili köti birsey desek bide ağzımız
benim catlamayan yerim mi kaldıÇatlamayan meme ucu geni olmayanda ne biliyim yani
Ne yalan söyleyeyim ben de üzülüyorum bize. Tüm memurlar pandemide haftada bir gün nöbetli işe gitti. Biz yine her gün evden online ders yapsak da biz yatıyor olduk. Sabah akşam bize saydırdılar. Sanki biz çıkardıl virüsü.Valla ben üzüluyorum öğretmenlereböyle döneme denk geldiniz ne kötü bizim zamanımizda ne güzeldi biz annemize öğretmenle ilgili köti birsey desek bide ağzımız
benim catlamayan yerim mi kaldıÇatlamayan meme ucu geni olmayanda ne biliyim yani
Unutulacak gibi Bi uye değil kiAy nasıl aklınızda tutuyorsunuz kim hangi konuyu açmış.
Ben dün kavga ettiğim kişiyle bugün yorumlasirken yakaliyorum mesela kendimi.
Sonra diyom aaa kız ben bunla tartismisim ya
Alemsin yabenim catlamayan yerim mi kaldı
aksama kadar evdeyim alti ustu bir bebe dogurdum yinede her yerim catladi, iste bunlar hep gen
insan doğurmadan önce öyle oluyo,Alemsin yaben doğum yapmadım ama o üyeyi yapınca görürüm çok zor tahmin edebiliyorum o da Bi yana çok havadan yüksek konusuyo
Yaa çok geçmiş olsun devam eden Bi durum mu bebeklikte atlatılıyor muinsan doğurmadan önce öyle oluyo,
bende minnoş minnoş hayaller kuruyodum, kizim dogsun gezmelere gidicem, disarda birlikte takilicaz eglenicez vs vs.
en son 21 gunluktu kolik sancilari bir basladi agliyodum oturup ben ne zaman duş alicam, disari cikamiyorum sokaga ciktigi gun iyice gazlaniyo, cay icemiyorum uyuyamiyorum diye
sonuc kiz 3 yasina geldi hala kardes kardes gezemiyoruz, sokaga her cikisimiz skandal neyse insallah 4 yasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?