Geçinemeyenler kulübü

Yaa çok geçmiş olsun devam eden Bi durum mu bebeklikte atlatılıyor mu
kolik bebek demek aşıri gazli bebek demek :)
cocuk 4 aylikken falan ikinmayi ogrenince yavas yavas geciyor, donmeye hareket etmeye baslayinca tamamen bitiyor :)

Kızlar sivilcelere ve yaraların iyileşmesine iyi geliyor diye okudum bazı sayfalarda doğru mu acaba?

Yok aslında ama ben sık sık alırım bazen cevirince tasanlar oluyor taşmamalı normalde tabi sıkı kapayıp hızlıca cevir akan olursa kapak değiştir
Eski kapaklar sıkıntı cıkarır mı peki sürekli yeni ala ala kapakçıbaşı olmayalım sjdmfkfmf bayıldım bu fikre nöbetten gelip fast food yiye yiye ciddi anlamda ayıya döndüm en azından yapar bir kepçe fazla yapar koyar sonra yerim

Yo aslinda olmuyor ama ben evde bulunduruyorum hep bi sıkıntı olursa akma falan hemen onu atıp değişiyorum valla çalışanlar için efsanevi birsey dolapta yemek olması bu arada buzluğa değil normal buzdolabina koyuyorum

Masal merhaba kollajeni eşim kullaniyor
Voonkanin kullandı
Sonra suda kollajene geçti
Toz yani suya katılıp içilen meyve suyu gibi olan formu daha etkili daha yoğun demişti bizim doktorumuz .

Onu aldık.marka değişimi o ay suda da kampanya olduğu içindi tabi yoksa voonka dan yana da bı şikayetimiz yoktu

Ancak memnuniyetimiz de vardı diyemem.
Biz eşimde gözle görülür bi fayda farkedemedik bıraktı eşim.

Siz neler sormak istiyorsunuz

Bibi Muftakta

Bibi Oje sürüyor

Kız ne güzel seri oldu Ayşegül serisi vardı ben küçükken .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…