- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.861
kolik bebek demek aşıri gazli bebek demek :)Yaa çok geçmiş olsun devam eden Bi durum mu bebeklikte atlatılıyor mu
ben hic kullanmadim amaKolojen yani
Eski kapaklar sıkıntı cıkarır mı peki sürekli yeni ala ala kapakçıbaşı olmayalım sjdmfkfmf bayıldım bu fikre nöbetten gelip fast food yiye yiye ciddi anlamda ayıya döndüm en azından yapar bir kepçe fazla yapar koyar sonra yerimYok aslında ama ben sık sık alırım bazen cevirince tasanlar oluyor taşmamalı normalde tabi sıkı kapayıp hızlıca cevir akan olursa kapak değiştir
Yo aslinda olmuyor ama ben evde bulunduruyorum hep bi sıkıntı olursa akma falan hemen onu atıp değişiyorum valla çalışanlar için efsanevi birsey dolapta yemek olması bu arada buzluğa değil normal buzdolabina koyuyorumEski kapaklar sıkıntı cıkarır mı peki sürekli yeni ala ala kapakçıbaşı olmayalım sjdmfkfmf bayıldım bu fikre nöbetten gelip fast food yiye yiye ciddi anlamda ayıya döndüm en azından yapar bir kepçe fazla yapar koyar sonra yerim
Masal merhaba kollajeni eşim kullaniyorKolojen yani
Bibi MuftaktaYo aslinda olmuyor ama ben evde bulunduruyorum hep bi sıkıntı olursa akma falan hemen onu atıp değişiyorum valla çalışanlar için efsanevi birsey dolapta yemek olması bu arada buzluğa değil normal buzdolabina koyuyorum
Asıl bibi birşey yapıyorda neyse kalsın seri bu kadarBibi Muftakta
Bibi Oje sürüyor
Kız ne güzel seri olduAyşegül serisi vardı ben küçükken .
bibi en çok yataktaAsıl bibi birşey yapıyorda neyse kalsın seri bu kadar
Demek istemedimbibi en çok yatakta
aaa ay ben onu tamamen unuttum, dur duruşumu düzeltiyorum hemen, bibi yataga girmeden önce dişlerini fircaliyorDemek istemedimhafif kadınlığım hemen belli olmasin dedim
bibi en çok yatakta
kimseye nick etiketleme yapip topige gel diyip sonrada seks konusamazsiniz rahatsiz oluyoruz demediginiz surece sikıntı yokAaa ck ck ck.
Sitede seks düşkünuyuz diye aramıza gelmek istemeyenler varmış lütfen
Kimmiş ki onlar??Aaa ck ck ck.
Sitede seks düşkünuyuz diye aramıza gelmek istemeyenler varmış lütfen
Doğru ya seni etiketlemeyi unuttum dun. Boşver amaaaKimmiş ki onlar??
Tamam artık sadece ekonomi ilim fen konuşacağızNeyse şakalaşıyoruz ciddi olmasin gene kızlar uzamasin
Hadi canım sen deDoğru ya seni etiketlemeyi unuttum dun. Boşver amaaa
Doğru ya seni etiketlemeyi unuttum dun. Boşver amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?