- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.683
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.501
sende bana veli dayı diyebilirsinÇok tatlısın ya
Nickimi değişmek istedim şuan sen öyle sesleninceeee
Neden haydar Olmasın ?sende bana veli dayı diyebilirsin
Bacım Bi tanedir tiona ya 2 yaş var aramızda iyi de anlaşırız şu taşınma işlerinde de Hızır gibi yetişti seni diğer eve yerleştirmeden gitmem merak etme diyo ya bakalımsenın kızkardesınde kafa dengımı..espırıtuel aslında kızkardesım cok sıradan sayılmaz
Anladım canım bende merak ettim kullanışlı birşeyse ayarlayım palet diyodumyok yapmadim, paletlerin biri kare biri dik dortgende olculeri olmayinca kaldi
Cidden iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum ama yapan sadece biz değiliz saf gibi o kadar hafta sonu burnumu Bile çıkarmadım dışarı Bi duydum ki kendi akrabalarım bile birbirlerine kahvaltıya gidip gelmişler hafta sonu bende saldım artıkBende artık gezmeye başladım mesela
Karşı komşumla arkadaşımla filan görüşüyorum gayet
Doğum günü partilerine gidemiyorum korkuyorum ama arkadaşlarımla buluşşmaktan geri kalmıyorum .
Kaynanama gidiyorum akrabaları geziyorum anneme geldim.
Hatta bikac güne bir ablamda başka ilde ona gidip döncem.
Sonra eşimin teyzesi çok çağıriyor kafa dengi de bı kadın.
Dersini filan ayarlarsa ona gitcez oda Kırsehirde gorev yapıyor.
Anlatmaya çalıştığım gezmekten geri kalmamaya başladım 3 aydır .
Özellikle bu ay
Beni niye cagirmadinizzzz deseydinBacım Bi tanedir tiona ya 2 yaş var aramızda iyi de anlaşırız şu taşınma işlerinde de Hızır gibi yetişti seni diğer eve yerleştirmeden gitmem merak etme diyo ya bakalım
Anladım canım bende merak ettim kullanışlı birşeyse ayarlayım palet diyodum
Cidden iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum ama yapan sadece biz değiliz saf gibi o kadar hafta sonu burnumu Bile çıkarmadım dışarı Bi duydum ki kendi akrabalarım bile birbirlerine kahvaltıya gidip gelmişler hafta sonu bende saldım artık
Fork fork muBeni niye cagirmadinizzzz deseydin
Veli dayı neredesinchamallows
Immm Bi lakap da bana bulun bari fork fork veli dayıVeli dayı neredesinchamallows
Anılarına hakim olmamız lazımImmm Bi lakap da bana bulun bari fork fork veli dayı
Bebeler derken?geldim cınım ama geri gidiyorum, bebelerime banyo yaptirdim karınlarını doyuracağim daha aksama görüşürüz burda olursan
eşimde var ya en büyük bebe oBebeler derken?
Bir tek benimki sanıyordum, seninki de öyleymiş.eşimde var ya en büyük bebe o
allah razı olsun kızkardesınden..Bacım Bi tanedir tiona ya 2 yaş var aramızda iyi de anlaşırız şu taşınma işlerinde de Hızır gibi yetişti seni diğer eve yerleştirmeden gitmem merak etme diyo ya bakalım
Anladım canım bende merak ettim kullanışlı birşeyse ayarlayım palet diyodum
Cidden iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum ama yapan sadece biz değiliz saf gibi o kadar hafta sonu burnumu Bile çıkarmadım dışarı Bi duydum ki kendi akrabalarım bile birbirlerine kahvaltıya gidip gelmişler hafta sonu bende saldım artık
Sen öyle birden sorunca aklıma gelmediAnılarına hakim olmamız lazımanlat bakalım komik anlarını
Nikah memuru birden sorunca evet demissindir amaaaaaSen öyle birden sorunca aklıma gelmedi
ya teyzesi minik o daha kesesini lifini ben atiyorum halaBir tek benimki sanıyordum, seninki de öyleymiş.
Gerçi benimki evin en küçüğü sayılır
Oh keske biri keselese ımhhhya teyzesi minik o daha kesesini lifini ben atiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?