- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.461
evet canım..cumartesı gecen..dısarı cıktık sahılde gezınmek yasak pandemı var..jandarma gelıyo..benım etegım tutustu..kızkardesım hala selfı derdınde..jandarma geldı ekmek aldık dedım..cezası cok dedı jandarma..fotoraf cekemedı dıye moralı dustu kızkardesımınTsekkur ederm tiona .
Nasılsın bugün
Kardesinde gitti yalnız kalınca boşluğa düşüyor insan .kalabalıktan sonra
Öyle canım başka tarif edilemezdi bu fokurtuAma öyle değil mi
Bitek benimki mi fork fork ediyor
burası 3.kat acık mutfak klıma var sadece acık mutfakta oturdugumuz yerde..bız alıstık artıkNiye dondu sobalı mı evin diyecem o zaman iyi ısınması lazım
E elinizde ekmek var mıydı , ikna nasıl olabildievet canım..cumartesı gecen..dısarı cıktık sahılde gezınmek yasak pandemı var..jandarma gelıyo..benım etegım tutustu..kızkardesım hala selfı derdınde..jandarma geldı ekmek aldık dedım..cezası cok dedı jandarma..fotoraf cekemedı dıye moralı dustu kızkardesımın
Doğru amaan olsun benimde kızkardeşim geldi 2 gün önce yardıma Bi değişiklik oluyo iki taraf için deburası 3.kat acık mutfak klıma var sadece acık mutfakta oturdugumuz yerde..bız alıstık artık
vardı allahdan sımıt pogaca ekmek..sahılde sımıt yedıydık:))E elinizde ekmek var mıydı , ikna nasıl olabildi
Ay çok korkunc
Bende basilsam yalan uyduramam diye çıkmıyorum .
Kesin renk veririm cunku
Ben ilk başta hiç çıkmıyordum hafta sonları korkuyordum Bi gün markete gitmem gerekti Bi baktım herkes dışarıda Bi ben evdeyim galiba dedim o günden sonra ihtiyacım olduğu zaman ertelemiyorum ne yalan söyleyimE elinizde ekmek var mıydı , ikna nasıl olabildi
Ay çok korkunc
Bende basilsam yalan uyduramam diye çıkmıyorum .
Kesin renk veririm cunku
moral oluyo dımı tum dızılerı ızlettırdı..cukur..doktor dızısı vardı ıkı tane bayaga bı dızı ızledıkDoğru amaan olsun benimde kızkardeşim geldi 2 gün önce yardıma Bi değişiklik oluyo iki taraf için de
senın kızkardesınde kafa dengımı..espırıtuel aslında kızkardesım cok sıradan sayılmazBen ilk başta hiç çıkmıyordum hafta sonları korkuyordum Bi gün markete gitmem gerekti Bi baktım herkes dışarıda Bi ben evdeyim galiba dedim o günden sonra ihtiyacım olduğu zaman ertelemiyorum ne yalan söyleyim
Yaaaa öyle çok severim ki simitvardı allahdan sımıt pogaca ekmek..sahılde sımıt yedıydık:))
bıde kuru kuru yedık o gun hafta sonu cay yok dısarıda bogazımızda kaldı sımıt:)Yaaaa öyle çok severim ki simit
Bende artık gezmeye başladım meselaBen ilk başta hiç çıkmıyordum hafta sonları korkuyordum Bi gün markete gitmem gerekti Bi baktım herkes dışarıda Bi ben evdeyim galiba dedim o günden sonra ihtiyacım olduğu zaman ertelemiyorum ne yalan söyleyim
yok yapmadim, paletlerin biri kare biri dik dortgende olculeri olmayinca kaldiYanlış hatırlamıyorsam balkona paletten oturmak için yer yapacaktın o noldu deniz yaptın mı intette denk geldim geçen soruyum diyodum sana unuttum
Ama haftasonu dışarı çıkma olayına gelincede iste korkudan Yusuf Yusuf ediyorum tuhaftır ki.Ben ilk başta hiç çıkmıyordum hafta sonları korkuyordum Bi gün markete gitmem gerekti Bi baktım herkes dışarıda Bi ben evdeyim galiba dedim o günden sonra ihtiyacım olduğu zaman ertelemiyorum ne yalan söyleyim
Beşamel soslu biseyler yiyemiyorummmm .bıde kuru kuru yedık o gun hafta sonu cay yok dısarıda bogazımızda kaldı sımıt:)
basemel soslu makarna yaptı..guzeldı o tavsıye ederım
bendeYaaaa öyle çok severim ki simit
beşamel soslu karnibaharbıde kuru kuru yedık o gun hafta sonu cay yok dısarıda bogazımızda kaldı sımıt:)
basemel soslu makarna yaptı..guzeldı o tavsıye ederım
Yaaaa yasaklar kalksaydi buluşur simit partisi yapardıkbendehele su izmir caddesi ust gecitin altindaki simitciden sicak sicak citir citir alirdim
bende ılk defa yedım ustunde kasar var ya..ısıtılmıs kasarlı herseyde guzel gelıyo banaBeşamel soslu biseyler yiyemiyorummmm .
Simit için üçgen peynir vazgeçilmez değil mi çay kadar ?
Keşke termos bardaklara çay alıp ciksaydiniz .
Bende peynirsiz kalıyorum simit varken genelde
ayy ne guzel olurduYaaaa yasaklar kalksaydi buluşur simit partisi yapardık
Elime yüzüme simiti surecem masaları opcem sevinçten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?