- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.721
ayni kaynanamYok diyeyim bari
Yoksa bitmeyecek annemin işi
'niyet ettim baklava yapmaya' diye bı ibadet şekli var anacigimin
noldu kiz
Yardım etsinnnnn .bitmeyen baklava yapmışlar cunkuNoldu da, bir baklava istedik ağlamaya başladın
Bende aynını dedimayni kaynanam
Feda olsun Antep fıstıklı yapalım efenim?Noldu da, bir baklava istedik ağlamaya başladın
şuan çevrim dişıyim canim dişcideyim başının çaresine bakYardım etsinnnnn .bitmeyen baklava yapmışlar cunku
iyiiii sendenNaber bebişler
Yorgun işteyim geçen covid olduğumda olan baş ağrımın aynısı var inşallah tekrar olmamışımdıriyiiii senden
Daha yeni atlattin hemen olmazsın diye düşünüyorum.antikorlusunYorgun işteyim geçen covid olduğumda olan baş ağrımın aynısı var inşallah tekrar olmamışımdır
Öyle yatak döşek değilim zaten ama cok ciddi bir baş ağrım var geçen seferki gibi, antikorlu olsakta hastalıgı geciriyoruz sadece minimumda atlatılıyorDaha yeni atlattin hemen olmazsın diye düşünüyorum.antikorlusun
allah allah ama seyde olabilir, bizim atlatan akrabalarin hala başı ağrıyo belki öyle biseydirÖyle yatak döşek değilim zaten ama cok ciddi bir baş ağrım var geçen seferki gibi, antikorlu olsakta hastalıgı geciriyoruz sadece minimumda atlatılıyor
Geçmiş olsunşuan çevrim dişıyim canim dişcideyim başının çaresine bak
Dişin nasıl oldu, yok ya migrenim var ama bu migren agrısı değil.Neyapsamkisimdi ağri kesici icseydin bi belki migren falandir
inşallah sunizittir ozamanDişin nasıl oldu, yok ya migrenim var ama bu migren agrısı değil.
Nüfusa elveda o vakitinşallah sunizittir ozaman
dişimin randevusu 3 de idi ama hala bekliyorum.
4.15 de nufusta randevum vardi.
ikisinden biri kalacak bugun yine
ikisinide hallettimNüfusa elveda o vakit
Offf offf, kocam 1 tepsi gömer, bana 2 dilim yeterFeda olsun Antep fıstıklı yapalım efenim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?