- 3 Haziran 2009
- 7.597
- 29.814
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.761
Amiri yok mu? Ona sorsun.Açıklama geldi, kızı yarın okula götürecek miyiz belli değil, kamu mesaileri eskiye dönecek dedi, eşim kamuda, ee ben yarın kaçta gideceğim diyor
kronik hastalar icinde mi normale dondu mesailerAçıklama geldi, kızı yarın okula götürecek miyiz belli değil, kamu mesaileri eskiye dönecek dedi, eşim kamuda, ee ben yarın kaçta gideceğim diyor
benimde cumartesi disarda kahvalti yapmak gibi bir fikrim varAy hiç haberim yok yarın restaurantlar açık mı yani .
Künefe yemeye gidebiliyor muyum sabah kahvaltıyı dışarda yapabilecek miyim ?
Ablama geccez de yarın .
Dışarıda kahvaltı yapmak istiyoruuuum
Haftasonu da akşam 9 sabah 5 yasak, gündüz serbest.Filmdelisi şuan ben haritada gösterdiler gördüm de şey diyor yasak yok haftasonu da serbest ?
Sadece akşam 9 sabah 5 yasağı devam.
Doğrusu ne simdi
ayni seyden bahsediyorsunuz şuanFilmdelisi şuan ben haritada gösterdiler gördüm de şey diyor yasak yok haftasonu da serbest ?
Sadece akşam 9 sabah 5 yasağı devam.
Doğrusu ne simdi
Yarın atakuleye koşuyorum derhalbenimde cumartesi disarda kahvalti yapmak gibi bir fikrim varbekle tunus çilli ben geliyorum
bugün önunden gectimYarın atakuleye koşuyorum derhal
Haftasonu da akşam 9 sabah 5 yasak, gündüz serbest.
Hayiiir yasak yokHaftasonu da akşam 9 sabah 5 yasak, gündüz serbest.
onlara da biri bir heyecanla dagilin yasak bitti dedi heraldeYazık polislerin de aklı karıştı.
Tam yerlerini almışlardı, 10 dk önce çekip gittiler.
Millet çıktı, şimdi yeniden geldiler yolu kesmeye çalışıyorlar
Tamamen kalktı .Ankara içinHaftasonu da akşam 9 sabah 5 yasak, gündüz serbest.
var var her yerde var aksam 9 sabah 5 yularda paylastimHayiiir yasak yok
Fotoğraf çekme alanı filan oluşturmuşlar atakule deeeebugün önunden gectimacildigini bile anlayamadan kapandi bura diyordum
atakulenin beni ilgilendiren tek alani cocuk oyun alaniFotoğraf çekme alanı filan oluşturmuşlar atakule deeee
Onu söylemedi, zaten zamanda söylemedi. Ya açıklama yapılırken şu tarihten itibaren demek çok mu zor acaba?kronik hastalar icinde mi normale dondu mesailer
Bu saatte daire başkanı aranır mı bilemedimAmiri yok mu? Ona sorsun.
yarindan itibarendir.Onu söylemedi, zaten zamanda söylemedi. Ya açıklama yapılırken şu tarihten itibaren demek çok mu zor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?