Geçinemeyenler kulübü

doguma gitmeden oncesinde bile temizligimi yaptim çok pismanim çoook.
kayinbabam o zaman beni atom karinca gibi gorunce bana kizim azicik yat uyu 9 ay, sonra cok ararsin demistide bisey olmaz demistim cok hakliymis
Ben de öyleydim simdi değilim.

iste bir ne yapacagini bilmeyen narincik yeni gelin.
kombinin dugmesini yukari dogru kivirip ay bu ayda dogalgaz faturasi cok geldi esim odeyemeyecek heralde diyeceksin
hem kendi isinir hem sizi isitir

Öyle öyle soğuk gibi sanki de sürekli üşüyorum de kanım mı düşük ev mi soğuk size de öyle geliyor mu de. Boşver gelmeyiversin.

Benim kp de esim ben hamileyken ameliyat olmuştu geldiginde bir gecmis olsun demeden araba lazim deyip arabasini alip gitmisti.

bende değilim maalesef
dun dolap iclerini silerken farkettim evi afedersin ama mok goturuyo umrumdami tabiki degil
Ben bahsettim ya temizlik takintimdan, asmaya çalışıyorum. Hem gücüm yetmiyor hem vaktim olmuyor bir bayan bulup hallediyorum ama tabi dolap icleri yine bana bakar. Eve birinin gelip temizlik yapmasi bile.mucize.

Öyle öyle soğuk gibi sanki de sürekli üşüyorum de kanım mı düşük ev mi soğuk size de öyle geliyor mu de. Boşver gelmeyiversin.
Aman takmıyorum artık ben ne hoşuna gitse ne görse bizde şunu yaptırsak mı ki bizde şundan alsak mı ki Bi yarış halinde kp yurt dışında çalışıyo 20dk mesafede kv de oğlunun ameliyatına bile gelmiyo bizi kim getirecek baban da yok diye tut Bi taksi oğlundan önemli mi yanında dur hiç mi akraban eşin dostun yok çağır getirsin seni amaaan canım benim hormonlar normal duygularımla karışınca sanki daha Bi farklı düşünür oldum yada cidden öyle

Ben 1 ay kadarcık eşime ayırıyorum günlerimi ufak Bi operasyon geçirecek pazartesi günü.
Sen napıyosun zorunlu
Çok geçmiş olsun .
Yemek yiyorum şuan :)
Gündüzde full evde geçti biraz ders çalıştım işte, o kadar

Ben bahsettim ya temizlik takintimdan, asmaya çalışıyorum. Hem gücüm yetmiyor hem vaktim olmuyor bir bayan bulup hallediyorum ama tabi dolap icleri yine bana bakar. Eve birinin gelip temizlik yapmasi bile.mucize.
bu gidisle bizede bir bayan gerekecek gibi.
dip köse

kayinpeder izine gelene kadar ölsede hastaneye gitmiyor kendisi heralde başımda er im yok diye

Biz çeyiz sererken, banyo dolabina kafayi takip aah ah ben e bunun aynisini beğenmiştim, ayni ayni ayniydi, kulplari da bundandi da almadi diye diye bir hal oldu. Iftara davet ettiğimizde su markette sunlar sunlar indirimdeymia yarin mutlaka alalim diye diye dilinde tüy bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…