- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.461
doguma gitmeden oncesinde bile temizligimi yaptim çok pismanim çoook.Cok hossun deniz yaa
Ben de öyleydim simdi değilim.doguma gitmeden oncesinde bile temizligimi yaptim çok pismanim çoook.
kayinbabam o zaman beni atom karinca gibi gorunce bana kizim azicik yat uyu 9 ay, sonra cok ararsin demistide bisey olmaz demistim cok hakliymis
iste bir ne yapacagini bilmeyen narincik yeni gelin.Asıl o zaman hastalanırım ciddi anlamda. Yahu kadın ilk defa evime geldi geçen Bi güle güle oturun evinizde güzelmiş demedi abuu ben sobaya alışkınım havalar ısınmadan gelmem bidaha falan deyip gitti sen düşün
Öyle öyle soğuk gibi sanki de sürekli üşüyorum de kanım mı düşük ev mi soğuk size de öyle geliyor mu de. Boşver gelmeyiversin.Asıl o zaman hastalanırım ciddi anlamda. Yahu kadın ilk defa evime geldi geçen Bi güle güle oturun evinizde güzelmiş demedi abuu ben sobaya alışkınım havalar ısınmadan gelmem bidaha falan deyip gitti sen düşün
bende değilim maalesefBen de öyleydim simdi değilim.
Benim kp de esim ben hamileyken ameliyat olmuştu geldiginde bir gecmis olsun demeden araba lazim deyip arabasini alip gitmisti.Asıl o zaman hastalanırım ciddi anlamda. Yahu kadın ilk defa evime geldi geçen Bi güle güle oturun evinizde güzelmiş demedi abuu ben sobaya alışkınım havalar ısınmadan gelmem bidaha falan deyip gitti sen düşün
anaa benim kayinpeder peygamber suyu icmiste haberim yokmuşBenim kp de esim ben hamileyken ameliyat olmuştu geldiginde bir gecmis olsun demeden araba lazim deyip arabasini alip gitmisti.
Aaa bugün haftasonu demi .Benim eşim haftasonları kurs veriyor, tüm gün bebeyle yalnız olunca halim kalmadı pek
Ben bahsettim ya temizlik takintimdan, asmaya çalışıyorum. Hem gücüm yetmiyor hem vaktim olmuyor bir bayan bulup hallediyorum ama tabi dolap icleri yine bana bakar. Eve birinin gelip temizlik yapmasi bile.mucize.bende değilim maalesef
dun dolap iclerini silerken farkettim evi afedersin ama mok goturuyo umrumdami tabiki degil
Hosgeldiiiinnnnn, bizde yemek yiyoruz şuanBen temizlige ayirdim ama cocuklar uyuyunca kaldi tabi ki. Iste geldim burdayimmmm
Aman takmıyorum artık ben ne hoşuna gitse ne görse bizde şunu yaptırsak mı ki bizde şundan alsak mı ki Bi yarış halinde kp yurt dışında çalışıyo 20dk mesafede kv de oğlunun ameliyatına bile gelmiyo bizi kim getirecek baban da yok diye tut Bi taksi oğlundan önemli mi yanında dur hiç mi akraban eşin dostun yok çağır getirsin seni amaaan canım benim hormonlar normal duygularımla karışınca sanki daha Bi farklı düşünür oldum yada cidden öyleÖyle öyle soğuk gibi sanki de sürekli üşüyorum de kanım mı düşük ev mi soğuk size de öyle geliyor mu de. Boşver gelmeyiversin.
Çok geçmiş olsun .Ben 1 ay kadarcık eşime ayırıyorum günlerimiufak Bi operasyon geçirecek pazartesi günü.
Sen napıyosun zorunlu
Al işteBenim kp de esim ben hamileyken ameliyat olmuştu geldiginde bir gecmis olsun demeden araba lazim deyip arabasini alip gitmisti.
bu gidisle bizede bir bayan gerekecek gibi.Ben bahsettim ya temizlik takintimdan, asmaya çalışıyorum. Hem gücüm yetmiyor hem vaktim olmuyor bir bayan bulup hallediyorum ama tabi dolap icleri yine bana bakar. Eve birinin gelip temizlik yapmasi bile.mucize.
Bi kaç sorum olucakÇok geçmiş olsun .
Yemek yiyorum şuan :)
Gündüzde full evde geçti biraz ders çalıştım işte, o kadar
Emin ol, onlar da aynısını bizim icin ediyorlardır.Al işteAllahım hiç akıllısı denk gelmiyo ki
kayinpeder izine gelene kadar ölsede hastaneye gitmiyor kendisi heralde başımda er im yok diyeAman takmıyorum artık ben ne hoşuna gitse ne görse bizde şunu yaptırsak mı ki bizde şundan alsak mı ki Bi yarış halinde kp yurt dışında çalışıyo 20dk mesafede kv de oğlunun ameliyatına bile gelmiyo bizi kim getirecek baban da yok diye tut Bi taksi oğlundan önemli mi yanında dur hiç mi akraban eşin dostun yok çağır getirsin seni amaaan canım benim hormonlar normal duygularımla karışınca sanki daha Bi farklı düşünür oldum yada cidden öyle
Gezme olsa gelir de işte amaaan denizkayinpeder izine gelene kadar ölsede hastaneye gitmiyor kendisi heralde başımda er im yok diye
Biz çeyiz sererken, banyo dolabina kafayi takip aah ah ben e bunun aynisini beğenmiştim, ayni ayni ayniydi, kulplari da bundandi da almadi diye diye bir hal oldu. Iftara davet ettiğimizde su markette sunlar sunlar indirimdeymia yarin mutlaka alalim diye diye dilinde tüy bitti.Aman takmıyorum artık ben ne hoşuna gitse ne görse bizde şunu yaptırsak mı ki bizde şundan alsak mı ki Bi yarış halinde kp yurt dışında çalışıyo 20dk mesafede kv de oğlunun ameliyatına bile gelmiyo bizi kim getirecek baban da yok diye tut Bi taksi oğlundan önemli mi yanında dur hiç mi akraban eşin dostun yok çağır getirsin seni amaaan canım benim hormonlar normal duygularımla karışınca sanki daha Bi farklı düşünür oldum yada cidden öyle
Acaba sizin ona gidip kalacaginizi mi düşünüyor, bekliyor?Gezme olsa gelir de işte amaaan denizklasik geliyo bana 20dk ne kız yürürüm ben Allahım göstermesin öyle birsey olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?