Geçinemeyenler kulübü

Ya güldürdün beni yanlız değilmişim ama dışarıdan çok komik duruyo ya haksız mıyım

Bi kaç sorum olucak bu saatte ne yemeği kız kilo olarak geri döner valla ne dersi çalıştın hayırdır sınava falan mı gireceksin
Yok yok sınava filan girmem işim değil
İkinci bı yabancı dil ogrenmeyi deniyorum sadece

Audrey İspanyolca öğreniyorum hem İngilizceye benziyor kelime kökleri
Hem çok gramer taşımıyor hemde Portekizceyi de beraberinde getiren bir dil diye .
Bide malum amerikaninda güney yakası İspanyolca .

Ne dersin mantıklı değil mi :)

Bu arada kpss calisiyor musun,dusunuyor musun?
Hayır ,eşimle görüştüğümüz zamanlarda kendisine de demiştim ben çalışmayı düşünmüyorum bilgin olsun ona göre yol alalım diye .
O günden bugüne fikrim değişmedi
Ama emekliligimi 3 yıldır yatirtiriyorum bedava yemek yapmam

( yatirtiriyorum -} yüklemi yanlış mı yazdım ay ben ? )

Ayy yazim ve imla kılavuzuna bakalim yanlış göre göre benim de kafam karışıyor, bir de uzak kaldim.

Bölümün neydi peki. Ay ben de ispanyolca istiyorum. Bende fransizca ve almaca da var

Bölümün neydi peki. Ay ben de ispanyolca istiyorum. Bende fransizca ve almaca da var
Yaaa harika . Sen neden gerek duymustun keyfi mi bendeki gibi ?

O iki dili halletmissin, demek ki dil problemin yok ispanyolcayi da Yutarsın sen

Öğretmenim ama bölüm soylemesem mi
Buralarda annemin tabiriyle aklımın köküne kadar anlattım eliyle koymuş gibi beni bulabilecek üyeler var saaaayemmdeee

Aa tabii pardon. Ben ingilizceciyim. Dil benden sorulur. kelimelerle uğraşmayı, didiklemeyi cok severim. 4 insan olabilirim belki diye istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…