- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.481
Ya güldürdün beniBiz çeyiz sererken, banyo dolabina kafayi takip aah ah ben e bunun aynisini beğenmiştim, ayni ayni ayniydi, kulplari da bundandi da almadi diye diye bir hal oldu. Iftara davet ettiğimizde su markette sunlar sunlar indirimdeymia yarin mutlaka alalim diye diye dilinde tüy bitti.
Bu bildiğin sidik yarışı bosver gitsin. Degmez dusunmeye bile,zaman kaybi. 3 yıllık mi evlisiniz?Ya güldürdün beniyanlız değilmişim ama dışarıdan çok komik duruyo ya haksız mıyım
Valla kafası nasıl çalışıyo anlamadım gittiAcaba sizin ona gidip kalacaginizi mi düşünüyor, bekliyor?
Evet canım tam da o ama diyemedimBu bildiğin sidik yarışı bosver gitsin. Degmez dusunmeye bile,zaman kaybi. 3 yıllık mi evlisiniz?
Hergun olmasa da sıklıkla 10 km yurudugum için kilo almıyorum kuzum.Bi kaç sorum olucakbu saatte ne yemeği kız kilo olarak geri döner valla ne dersi çalıştın hayırdır sınava falan mı gireceksin
Peki ne dersi çalıştınHergun olmasa da sıklıkla 10 km yurudugum için kilo almıyorum kuzum.
Yok yok sınava filan girmem işim değilBi kaç sorum olucakbu saatte ne yemeği kız kilo olarak geri döner valla ne dersi çalıştın hayırdır sınava falan mı gireceksin
almanca falan mı ?Yok yok sınava filan girmem işim değil
İkinci bı yabancı dil ogrenmeyi deniyorum sadece
Hangi dil?Yok yok sınava filan girmem işim değil
Hmm kolay gelsin canımYok yok sınava filan girmem işim değil
Bu arada kpss calisiyor musun,dusunuyor musun?Yok yok sınava filan girmem işim değil
Audrey İspanyolca öğreniyorum hem İngilizceye benziyor kelime kökleriHangi dil?
Hayır ,eşimle görüştüğümüz zamanlarda kendisine de demiştim ben çalışmayı düşünmüyorum bilgin olsun ona göre yol alalım diye .Bu arada kpss calisiyor musun,dusunuyor musun?
Eşinin ameliyatı özel bı durum mu ? Çok geçmiş olsun detaylı sormaya da çekindim aslındaHmm kolay gelsin canım
Teşekkür ederim zorunlu sağol büyük birsey değil ama sonuçta ameliyat diye geçiyo yani kv tepkim o yüzden. Çekincek birsey yok canımEşinin ameliyatı özel bı durum mu ? Çok geçmiş olsun detaylı sormaya da çekindim aslında
Ayy yazim ve imla kılavuzuna bakalim yanlış göre göre benim de kafam karışıyor, bir de uzak kaldim.Hayır ,eşimle görüştüğümüz zamanlarda kendisine de demiştim ben çalışmayı düşünmüyorum bilgin olsun ona göre yol alalım diye .
O günden bugüne fikrim değişmedi
Ama emekliligimi 3 yıldır yatirtiriyorumbedava yemek yapmam
( yatirtiriyorum -} yüklemi yanlış mı yazdım ay ben ? )
Bölümün neydi peki. Ay ben de ispanyolca istiyorum. Bende fransizca ve almaca da varHayır ,eşimle görüştüğümüz zamanlarda kendisine de demiştim ben çalışmayı düşünmüyorum bilgin olsun ona göre yol alalım diye .
O günden bugüne fikrim değişmedi
Ama emekliligimi 3 yıldır yatirtiriyorumbedava yemek yapmam
( yatirtiriyorum -} yüklemi yanlış mı yazdım ay ben ? )
Yaaa harika . Sen neden gerek duymustun keyfi mi bendeki gibi ?Bölümün neydi peki. Ay ben de ispanyolca istiyorum. Bende fransizca ve almaca da var
Aa tabii pardon. Ben ingilizceciyim. Dil benden sorulur.Yaaa harika . Sen neden gerek duymustun keyfi mi bendeki gibi ?
O iki dili halletmissin, demek ki dil problemin yok ispanyolcayi da Yutarsın sen
Öğretmenim ama bölüm soylemesem mi
Buralarda annemin tabiriyle aklımın köküne kadar anlattımeliyle koymuş gibi beni bulabilecek üyeler var saaaayemmdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?