Geçiyor Kızlar ama Geçmiyor da ...

İnsanın ümidi de güveni de hayalleri de kendi olacak sadece.
Öncelik başka biri olmayacak .
Bunu iyi anladım.
aynen oyle ...
once hayatının merkezıne kendını koyarak plan yap
yanında olacak ınsan hersekılde olsun zaten olmazsada sen yoluna devam et

Evlimi artık o...

Yıldız da ne orjinal bikadın seviyorum ya..
Hayatta hiçbi sey unutulmuyor...unutmş gibi yapıoz. Alışıyoz iste..

Var var da...O da olmuyor...Bu sefer yılgınlık geliyor..Bakma menfi söylediğime yeniden sevebilmek güzel birşey..motive olsun sana..

Ben 14 yaşında aşık olduğum çocuktan 20 yaşındayken ayrıldım. Şimdi 26 yaşındayım, kimler geldi kimler gitti, sevgilim oldu, flörtlerim oldu, bu süre içinde neredeyse hiç yalnız kalmadım. Onun üstüne bir de 4 yıllık ilişki bitirdim.
Ama ne biliyor musun, o ilk aşık olduğun, gerçekten aşık olduğun insanı hiçbir zaman tam manasıyla unutamıyorsun. Haftada en az iki kere rüyamda görüyorum. Bazen yolda görüyorum, konuşmuyoruz, birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz ama yine de içim cız ediyor.
Annesiyle, babasıyla, kız kardeşiyle hala görüşüyorum. Hatta dün akşam onlardaydım, ben olduğumda eve adımını atmıyor. Bunlar koyuyor tabii insana...
Sözün özü; unutuyorsun da aslında ama öyle tam da unutamıyorsun.. Hasret yeni bir aşka kadar sürüyor sadece...
Ilk aşkın laneti mi desek

Yahu bak detay bilmiyoruz..
Belki böyleyken böyle diye anlatsan başka fikirler gelecek..
Ben o konulardan çok açmıştım herkes ayrıl bitir diyodu bana :/
en son konustugumuzda bana dediği ben kendi anne babamdan bile kazık yedim bu hayatta güvenim kalmadı işte benden kurtul vs vs

Ilk aşkın laneti mi desek
İlk aşkın laneti de diyebilirsin, bir sevgiliyle yaşanılabilecek her şeyi onda yaşadığımız için de unutulmaz oluyor olabilir.
Belki de ilk aşktan sonrakilere sadece ilk aşkın yarasını gösteriyoruz...
Velhasılı zor işler bunlar...

Benim de kabuk bağlayan yaramı kanattın resmen..

Evlimi artık o...

Yıldız da ne orjinal bikadın seviyorum ya..
Hayatta hiçbi sey unutulmuyor...unutmş gibi yapıoz. Alışıyoz iste..
Yok evlense şu an ölürüm heralde :D

İlk aşkın laneti de diyebilirsin, bir sevgiliyle yaşanılabilecek her şeyi onda yaşadığımız için de unutulmaz oluyor olabilir.
Belki de ilk aşktan sonrakilere sadece ilk aşkın yarasını gösteriyoruz...
Velhasılı zor işler bunlar...

Benim de kabuk bağlayan yaramı kanattın resmen..
Belki düzelir ? Sonuçta hala ailesiyle görüşüyorsun . Neden bitti ki sizin

Kafama takılan tek bişi var.
Böyle benim gibi olup da sonra aşık olabilen var mı aranızda ?
Sanki bi daha hiç olmicak gibi geliyor.

canım daha öncesinde bende sevdiğimden ayrılmak zorunda kalmıştım öyle böyle değildi.onsuz bir saniye bile yapamam derdim.biz bide severek ayrıldık.ailem istemedi.sonrasında hiç sevemeceğim evlenemeceğim derken kalbim tkrar çarptı şuanki eşim için.evet o dönem kolay atlatılmıyor untmak değilde insan alışıyor diylim.ama emin ol tekrar seviyorsun.sadece zamana bırakmak acınıda yaşamak lazım.

canım daha öncesinde bende sevdiğimden ayrılmak zorunda kalmıştım öyle böyle değildi.onsuz bir saniye bile yapamam derdim.biz bide severek ayrıldık.ailem istemedi.sonrasında hiç sevemeceğim evlenemeceğim derken kalbim tkrar çarptı şuanki eşim için.evet o dönem kolay atlatılmıyor untmak değilde insan alışıyor diylim.ama emin ol tekrar seviyorsun.sadece zamana bırakmak acınıda yaşamak lazım.
Böyle şeyler okuyunca ümitleniyorum :).
Teşekkürler .

Bende büyük hayal kirikliklari yasadim. Hayatima giren ilk ve tek o olacak diye düsünüyordum. Hayatimin merkezindeydi, onun disinda hicbirsey yapmazdim. Ve bir gün geldi o ugruna her fedakarligi yaptigim affettigim insanla ayrildik. Ben istedim bunu, aglaya aglaya ayrildim. 7 ay oluyor. Hala izleri duruyor. Günü geliyor güzel günlerimizi hatirliyorum, gülüyorum insallah mutlu olur hayatinda diyorum. Özlüyorumda. Sonra yine bana yasattiklari geliyor (cok kötü seyler yasatmistir bana), icimde yine bi nefret duygusu oluyor..

Kisacasi hala aklima iyi kötü geliyor. Ama eskisi gibi icim acimiyor, alismisim bu duruma sanki..

Yeniden sevebilirmiyim acaba diye düsününce, onu sevdigim gibi sevemem heralde diyorum. Yani daha mantikli davranirim, ayaklarim yerden kesilmez. Eskiden görmezden geldigim seylere daha fazla önem veririm.

Tabi insan basina gelmeden anlayamiyor. Cok yakin arkadasim 2 seneye yakin ask acisi cekti. Cok delilikler yapti. Piskolojisi bozuldu. Ben ondan baskasini bukadar sevemem derdi. Ve sonra birgün baskasini sevdi. Bu sefer karsilikliydi ve mutluydu. Simdi hatirladikca güler, ben nekadar salakmisim neler yapmisim der :)

Belki düzelir ? Sonuçta hala ailesiyle görüşüyorsun . Neden bitti ki sizin
Biz aynı memleketliyiz ve aynı yerde oturuyoruz.
Ortaokulu beraber okuduk.
16 yaşındaydık sevgili olduğumuzda, sonra lise bitti vs. üniversiteye hazırlanırken ikimizde istanbul dışı hiç yazmadık birbirimizden ayrılmamak için... Ama İstanbulda'da onun istediği bölümler olmadı falan derken İstanbul'da özel bi üniversiteye kaydoldu bu. Sonra okula başlayınca oradaki arkadaş ortamı, bir de okul eve uzaktı orada ev tutmuşlardı ona, evden ve benden uzak oluşu birbirimizden kopmamıza neden oldu.
Sonra ben çok çabaladım ama olmadı, kısmet değilmiş... Ama şimdi gelse tekrar benimle ol dese her şeyi herkesi bi kenara iterim.

Kızlar ne dersiniz binip yanına gideyimmi sizce ? En az 16 saatlik yol :D

Biz aynı memleketliyiz ve aynı yerde oturuyoruz.
Ortaokulu beraber okuduk.
16 yaşındaydık sevgili olduğumuzda, sonra lise bitti vs. üniversiteye hazırlanırken ikimizde istanbul dışı hiç yazmadık birbirimizden ayrılmamak için... Ama İstanbulda'da onun istediği bölümler olmadı falan derken İstanbul'da özel bi üniversiteye kaydoldu bu. Sonra okula başlayınca oradaki arkadaş ortamı, bir de okul eve uzaktı orada ev tutmuşlardı ona, evden ve benden uzak oluşu birbirimizden kopmamıza neden oldu.
Sonra ben çok çabaladım ama olmadı, kısmet değilmiş... Ama şimdi gelse tekrar benimle ol dese her şeyi herkesi bi kenara iterim.
Üzüldüm . Cok cok üzüldüm ...
Beni biri benim onu sevdiğim gibi sevse hiç bişi olmasa kiyamazdim üzülürdüm .
Açıklama yapmak zorunda hissederdim kendimi .

Üzüldüm . Cok cok üzüldüm ...
Beni biri benim onu sevdiğim gibi sevse hiç bişi olmasa kiyamazdim üzülürdüm .
Açıklama yapmak zorunda hissederdim kendimi .
Zaten azıcık gözünü açsa gerizekalı benden başka kimseyle mutlu olamadığını görecek ama yine de kızamıyorum ona.
İstiyorum ki hep mutlu olsun, benimle veya başkasıyla, sadece mutlu olsun...

Kızlar ne dersiniz binip yanına gideyimmi sizce ? En az 16 saatlik yol :D

Biriyle beraber olmak, ayrılmak, acı çekmek... Önemli olan bunlar değil. Dönüp arkana baktığında "güzeldi, yaşandı, ama bitti, mutlu olsun" diyebilmek. İşte o zaman o ilişki size bir şeyler katmış demektir. Ve böyle diyebildiğiniz bir insanla bence yeniden denemeye değer. :)

8 sene çık, umutlarını hayallerini bağla, muhtşem bir yuvan olsun 2 ay sonra hayallerinle kurulan o yuva yıkılsın...
Sonra aynı ortamda farklı masalarda oturan yabancılar olursun..o anlık için bi cız eder sonra sohbetine devam eder masanda artık başka isimlerden konuşmaya başlarsın....Bunun tek çaresi ZAMAN...yani kısacası 'Geçer elbet efendim.. Bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı parçalar geçer; Ama mutlaka geçer...';)

Back
X