Yuzumde hemde gozum alt kismida elmacik kemiginin uzerinde senerlerdir savastigim kullanmadigim dogal maske soyucu kremler kalmadigini dusundugum bircok uygulama krem vs lekeler acildi ama golge gibi kirmizi desem degil kahverengi desem hic degil kaldi orda n yapmam lazim sizce benim gibi olan arkadaslar varmi?
Yuzumde hemde gozum alt kismida elmacik kemiginin uzerinde senerlerdir savastigim kullanmadigim dogal maske soyucu kremler kalmadigini dusundugum bircok uygulama krem vs lekeler acildi ama golge gibi kirmizi desem degil kahverengi desem hic degil kaldi orda n yapmam lazim sizce benim gibi olan arkadaslar varmi?
Siz kulandiniz mi acaba yada kullanan birileri oldumu yakin cevrelerinizde ayrica fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz bir internet sayfasini biliyorum doa orda var ama fiyat yazmiyor tesk.ederim:)
Siz kulandiniz mi acaba yada kullanan birileri oldumu yakin cevrelerinizde ayrica fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz bir internet sayfasini biliyorum doa orda var ama fiyat yazmiyor tesk.ederim:)
ben 2 haftadır kullanıyorum rengiden açılma var devam edersem geçeceğine inanıyorum. iş arkadaşımın ablası eczacı bu ürünleri kendi yapıyor. doğallığından eminim açıkcası. 60 liraya aldım. saçlarıma da kullanıyorum nemlendirici olarak da kullanıyorum. inanın çok memnunum. eşim saçlarıma ipek gibi oldu diyo :)
kremi aldıktan sonra piyasaya bakabildim o fiyatları ben de gördüm ama dediğim gibi doğallığından emin olduğum için üzülmüyorum. zaten küçük küçük uyguluyorsun 6 ay yeter herhalde aylık 10 liaya geliyor( kendimi böyle rahatlatıyorum galiba:)