Geçmek bilmeyen sırt ağrısı

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Kızlar bu ağrılar geçmez biliyorum ama az da olsa azaltmak mümkün mü? Sağ tarafımda sırtımın sabit bir noktasında ağrıdan çok batma var ve nefes bile aldırmıyor. Özellik bu saattlerde çok fena yatsam olmuyor otursam yürüsem olmuyor çıldırcam

Kaç haftaliksin canım?

Benimde çok ağrıyor yatamiyordum gece uyurken yastık koyuyorum bacagima sola dönüyorum yatıyorum sanki iyi geldi bidene destek köy bı öyle dene çok ayakta durma ayaklarını yukarda tut altına yastık koy

Benimde çok ağrıyor yatamiyordum gece uyurken yastık koyuyorum bacagima sola dönüyorum yatıyorum sanki iyi geldi bidene destek köy bı öyle dene çok ayakta durma ayaklarını yukarda tut altına yastık koy
Yastıklarla kardeş oldum zaten ama ayakları yukarda tutmayı deneyeceğim canım çok saol

Yastıklarla kardeş oldum zaten ama ayakları yukarda tutmayı deneyeceğim canım çok saol
Ben bugün doktora gittim canım bana sırt üstü düz zemine yatıp ayağıma yastık koyup uzanmami söyledi ben çok ayaktayım ama ondan oluyor benim

Ben bugün doktora gittim canım bana sırt üstü düz zemine yatıp ayağıma yastık koyup uzanmami söyledi ben çok ayaktayım ama ondan oluyor benim
Ben gün içinde uzun süre oturmak zorundayım ara ara yürüyorum ama bi faydası olmuyor

Ben gün içinde uzun süre oturmak zorundayım ara ara yürüyorum ama bi faydası olmuyor
Uzun süre ayakta da durma uzun süre oturmak da aynı canım dur canım ara ara yürümek zorundasın :-( her saat başı 5 dakika gezin laboya git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…