Geçmek bilmeyen

Merak ettigi icin bakiyordur belki. Her bakar hoslaniyor demek degildir. Siz kendi kendinize ortada fol yok yumurta yokken gelin guvey olmussunuz. Sonra da ask acisi cekiyorsunuz. Cok mu ilgiye açsiniz? Erkekler hoslanirsa harekete gecer. Bakisarak sevme filmlerde oluyor.

Umutlancak şeyler değil bu yazdıklarınız. Siz çok anlam yuklemişsiniz. Geçmeniz için izin vermemek falan ... belki kendisi de dalgındı o anda. Sizi izlediğinizi görmeniz sizin de onu izlediginizi gösterir. Dikkat çekmiş olabilirsiniz davranışlarinızla , o da bu yüzden bakmış olabilir. Açıkcası lise de böyle şeylerden aşık olurdukta belirli bir yaştan sonra bunlar biraz az kalıyor.

Nasıl bir davranış sergiledim ki dikkat çektim anlamadım bir de sadece onun mu dikkatini çektim başka insanlar neden bakmadı geçmem için yer vermemesinde dalgın olması mümkün değil çünkü göz göze geldik gördü ztn

kendi kendinize gelin güvey olmussunuz malesef. birtakım medeniyet gostergelerini ilgi zannedip mana çıkarmissiniz. hosgeldin dedi, bakti vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…