ben 20 yaşımdayım. kardeşim de benden 1 yaş küçük . ben bizim akrabamız olan bir çocuktan hoşlanmaya başladım. bundan bir yıl sonrada bir akrabamızın düğününde kardeşimin de bu çocuktan hoşlanmaya başladığını öğrendim. olay şöyla oldu: düğünden dönüşte ben kardeşime bu çocuktan hoşlandığımı söyledim kardeşimde kendisinin de hoşlandığını söyledi . ben de o çocuğun artık benim için bir önemi olmadığını konuşmamızı aklından çıkarmasını söyledim kardeşime.ben bunu duyunca yıkıldım . hayallerimi süsleyen bu çocuk için kar5deşim de hayaller kuruyordu. onu kalbimden çıkarmaya çalıştım uzak durdum. ama kardeşim ondan uzak durmak yerine daha çok yaklaşmış . bir gün annem telefonda kardeşimin cebinde bir fotoğraf bulduğun söyledi . kim olduğunu sorduğumda annem bana o çocuğun ismini söyledi . o an yıkıldım . beni yıkan onu kaybetmek değil kardeşimin bana yaptığı bu ihanetti. bile bile nasıl böyle bir şey yapabilir. ben anneme belli etmedim . benim bildiğimi kardeşime söylememesini söyledim. daha sonra annemden öğrendim ki kardeşim kendi aranmış . çocuğa faceden mesaj falan atmış. ben şimdi kardeşimle yüzyüze gelmek istemiyorum . yüzüne karşı kötü de davranamıyorum . ne yapacağım bilmiyorum . kendime kızıyorum ona kızıyorum. bu dünyada insanın güveneceği kişilerden biridir kardeşi, bana nasıl yapar bunu . gerçekten o çocuğun bi önemi yok önemli olan kardeşinden böyle bir şey görmek. kardeşime nasıl davranayım bilmiyorum. tek bildiğim bunun için ona hesap soramayacağım. böyle bir şeyi yapamam. bir insan kardeşini hiç düşünmez mi . şimdi onunla evlenme planları yapıyormuş. annem okul bitmeden iizin vermeyeciği söylemiş ama ne önemi var ki benim artık bir kardeşi,m yok...