Geçmeyen agrilar

Merhaba bu agrilariniza bir çözüm buldunuz mu
 
Fibromiyalji olduğumu öğrendim. Ağrılarım daha da arttı. Bence siz de iyi bir fizik tedavi uzmanına görünün.En sonunda rahatsızlığımı öğrendim her ne kadar kötü de olsa.
 
Şu aşilardan sonra çok sık duyar oldum ben bu tür geçmeyen ağrıları hayır aşı karşıtı değilim bende öldüm sadece bunlari çok duymaya başladım.Yani elbette gereken doktora gidin fakat birşey çıkmazsa bunuda bir araştırın derim
 
Merhabalar bende sizin yazdiklarinizi 1 senedir yasiyorum hatta suan o agridan uyandim.kalp krizi gecircem diye cok doktor gezdim temiz cikti.psikolojik oldugunu dusunmuyorum herkes oyle yazmis buraya ama bence degil.sizin gecti mi nasil gecti ?
 
Merhabalar bende sizin yazdiklarinizi 1 senedir yasiyorum hatta suan o agridan uyandim.kalp krizi gecircem diye cok doktor gezdim temiz cikti.psikolojik oldugunu dusunmuyorum herkes oyle yazmis buraya ama bence degil.sizin gecti mi nasil gecti ?
Hayır geçmedi maalesef, hamilelik doğum derken 1.5 senedir pek ilgilenmedim yeni genel cerrahiye gidip meme ultrasonu çekildim birşey yok dendi ama meme emari isticem dr' dan
 
Tüm konusmalari okudum birebir aynilari bende de var, ayni doktorlarin hepsini gezdim ayni agrilari yasamaya devam ediyorum 10 ay oldu ve hala doktor doktor geziyorum. Sanki yazdiklarini ben yazmisim gibi geldi bu kadar benzer. Bir umut "sonunda agrilarim gecti" demeni umdum hep ama olmadi kafayi yiyecegim artik. Lutfen irtibatta olalim benim yasadigimi yasayan birilerine cok ihtiyacim var, kimse beni anlamiyor ne agrilar cektigimi bilmiyorlar. Bir de bu surecte iki bebek dusurdum. Tekrar hamile kalmak istiyorum ama gebelikle birlikte bu agrilar cok zoe oluyor korkuyorum off
 
Kesinlikle katılıyorum kimse ne çektiğimizi anlamıyor ama ağrımasa insan ağrır der mi bende başkaları gibi gezip tozmak eğlenmek gülmek isterim kim ister evde kara kara düşünmeyi yüzü asık durmayı
 
Öncelikle çok geçmiş doğum yapalı 5 oldu ve aynı dertten bende muzdaripim travmalı bir doğumum olmuştu o yaşadığın berbat ağrıyı bende yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum şimdi ölüyorum diyorum bana nöroloji doktoru fibromiyalji teşhisi koymuştu ondan mı bilmiyorum
 
1 yıldır aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Artık hayattan zevk almak anı yaşayamamak beni çok yordu.
Göğsümün altında ve sırtımda geçmeyen bir ağrı.
İlk üşütmüşüm gibi sırtım ağrıdı ve göğsüme bıçak saplanır tarzda ağrılar girdi. Nefes aldıkça sanki bıçak saplanıyordu. Kalp krizi geçiyorum sandım acile gittim sorun çıkmadı.
Zamanla bu bıçak saplanma durumu klasik tarif edemediğim yanma tarzı ağrılara bıraktı.
Gitmediğim bölüm doktor kalmadı. Kardiyoloji, genel cerrahi, dahiliye, romatoloji, kadın doğum, ortopedi, fizik tedavi, nöroloji …
Bugun tekrar dahiliye ye gittim son kez detaylı her şeye bakılmasını istedim. Pazartesi sonuçlar temiz çıkarsa psikiyatriye gideceğim.
Ailem, eşim ve çevreme artık doktora gidiyorum demek dahi istemiyorum. Kendini çok dinliyorsun çok araştırıyorsun diyorlar. Ağrım olmasa neden araştırayım artık herkesin düşünme geçer demesinden bıktım.
 
Geçmiş olsun öncelikle vücuttaki yanma tarzı olan ağrılar bende de oluyordu. Sonunda panik bozukluk teşhisi konuldu. İlaçları kullandıktan sonra geçti.
 
Geçmiş olsun öncelikle vücuttaki yanma tarzı olan ağrılar bende de oluyordu. Sonunda panik bozukluk teşhisi konuldu. İlaçları kullandıktan sonra geçti.
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Ağrılarınızdan kurtulmanıza çok sevindim. Umut verdiniz

Sizin ağrılarınız ne kadar sürdü ve nerelerde hissediyordunuz? Tedavi süreci ne kadar sürdü? Biraz çok soru sordum kusura bakmayın :)
 
ilk zamanlarda ara ara geliyordu yanmalar bir 8-10 ay böyle devam etti sık olmadı. Sonrasında sıklaşarak devam etti 2-3 ay sürdü teşhis almak doğru ilacı bulmak vs. Tedaviyi ben bir türlü sonlandıramadım ilaçları bırakınca tekrar oluyordu. Gebe kalınca mecburen bıraktım ara ara yokluyor yine. Benim doktorum bana çok iyi geldi ilaçları kullanmaya başladığım ilk hafta sonuç aldım. İnşallah siz de tez zamanda kurtulursunuz.
 
Ben de bugün son kez tahillerler yaptırdım. Çok şükür her şey iyi çıktı. Artık araştırmayı bırakıyorum:)
Psikolog İzzet Güllü’yü çok önermişler. İlaçsız kendi kendine iyileştirme konusunda videoları varmış. Videolar altında yorumlar teşekkürlerle dolu. Onu dinlemeye başlayacağım.
İnşallah her şey çok güzel olur ve kurtuluruz
 
İnşallah deneyin umarım fayda sağlarsınız fayda göremezseniz şayet ilaçlardan korkmayın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…