Geçmeyen akıntı

Hulya33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar merhaba, ben bundan 3-4 ay önce akıntı şikayeti ile gittiğim doktorda önce rahim ağzımda bir lira büyüklüğünde bir yara olduğunu sonrasında ise hpv 39 olduğumu öğrendim. Hemen aşı oldum ve smear+ kolposkopik biyopsi(parça alınması) yapıldı. Smear temiz ve sonrasında biyopsi sonucumda temiz geldi. İltihap var dendi. Rahim ağzımdaki yara yakıldı. Bu süreçte 3 ayda cefaks, flagly, cipro, flucan, duocid, azitro, biteral, lattawin fitil ve en son neo penotran fitil kullandım. Antibiyotikler tabiri caizse beni mahvetti. Yani sıra her gün immunol tablet ve ahcc içiyorum. Aşımın ikinci dozunu oldum ve her sabah bir bardak kefir içiyorum. Sigara alkolum yok. Evli değilim. Sürekli bir cinselliğim yok. Yaşımda genç fakat akıntım hala devam ediyor. Hatta son fitilden sonra(neo penotran) beyazımsı akıntım iyice sarıya döndü. Artık ilaç içmekten çok yoruldum. Rahim ağzımdaki yara yakılmalı 2 ay oldu ve henüz iyileşmemiş. Lütfen bana bir öneri ile gelir misiniz? Gerçekten çok yoruldum

Üzülme moral çok önemli geçmiş olsun cnm süreç biraz uzun ama pes etme!

Gümüş suyu tavsiye ederim

Bunu öğrenmesen kaç yıl önce smear yaptırmıştınız? Ve doktor bu yarayı ultrasonda görmemiş miydi

Ademoğlu Adam sayfası var Instagram'da bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız ben negatif oldum darısı herkese olsun

`