Geçmeyen baş ağrısı sinüzit

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
En iyi cevaplar
1
346
18
27
Baş ağrısından ölmek üzereyim gözüm alnım kulagım ensem kaslarımn üstü heryeti agrıyor hamileym ama cok yeni ilaç da içemiyorum önceden de ağrıyordu ama bu sıklık değil korkudan banyo yapamıyorum 2 Dİr böyle agrıyor parol içtim tuzlu su yaptım napmma lazım bilen varmı

Aynen beni anlatmissin sanirim,7+5haftalik hamileyim markette calisiyorum, gecen gun agridan aksami zor yaptim eve geldim ama kaldiramiyom basimi berbat sekilde,ilk hamileligimde doktor dayanamicak gibi olursa parol ic sadece demisti,ondan dolayi parol ictim,ama bugunde ceyrandami kaldim bilmiyom berbat grip oldum hapsurmaktan karnim aciyo artik burun akintisi,olac ta icmiyom bitki cayi dusuge sebeb olur diye onuda icemiyom, yarin işe nasil gitcegimi dusunuyom

Acaba sirtima ve burnuma viks sursem Allah Korusun bebege zarari olurmu,bilenler yazabilirse cok sevinirim

Ayaklarimi sicak suya koyup kafama agriyan bölgelere soguk biseyler koyuyorum ben cok rahatlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…