• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇMEYEN BAŞ DÖNMESİ

Çok teşekkür ederim balim sana da çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Baş ağrısı degil bu sefer kafamın yanları ve tepeme aniden giren bir agri oluyor bir haftadır böyle doktoruma randevu aldım zaten beyinde üç kılcalım tıkalı bu durumdan dolayi korkuyorum

Çok teşekkür ederim aşkım Evet canım 12 vitamin ilacı yazmış almaya başladım hala baş dönemem var ama elhamdülillah baya azaldı demek ki B12 eksikliğinden dönüyormuş başım
Hayır merak ettim. B12 değerinin 12 olması mümkün değil. Bence 120 falandır. Evet B12 bayağı önemli ve malesef benim de bayağı düşük. Benim birkaç gün önce baktırdım. Benim de 123 çıktı ve doktor bana bu değerlerle hastanenin yolunu bile bulmaman gerekir. Ayakta nasıl kalıyorsun şaşırıyorum dedi. İğne yazdi

Sağol cnm ayni devam ediyor. Randevu aldim simdi de kafama aniden biçak saplanmasi gibi saniyelik ağrilar giriyor korkuyorum
Çok geçmiş olsun balım benim vücudum susuz kalmış b12 de düşük olunca şimdi daha iyiyim elhamdülillah sende suyu çok iç belki senin vucudun da susuzdur kuzum vitaminlerne baktırdın mi balım sen

Hayır merak ettim. B12 değerinin 12 olması mümkün değil. Bence 120 falandır. Evet B12 bayağı önemli ve malesef benim de bayağı düşük. Benim birkaç gün önce baktırdım. Benim de 123 çıktı ve doktor bana bu değerlerle hastanenin yolunu bile bulmaman gerekir. Ayakta nasıl kalıyorsun şaşırıyorum dedi. İğne yazdi
Benim ki daha çok düşüyor işte 30 du bi ara
Şimdi ise işte 12 olmuş doktor a 120 çıkmıştı bi ara dedim yine 120 iyi ama bu sefer 12 ye düşmüş dedi

Benim doktorum normal i 300 dür
250 200 arası normaldir seninki 30 Lara düşmüş naaptin böyle demişti

Back
X